פסח כשר ושמח!

¥EleVatioN¥

New member
חג שמח!|גולגולת\../images/Emo156.gif

חחחחחחחח סרטון גדוללללללללללל

Ma E

New member
חגגגג שמחחחח לכולללםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

oh l0rd

New member
אני לא יודעת אם יצא לי לכתוב השבוע

אז.... חג שמח וכשר לכולםםםםם
love u all!!!!!!!!!1

Ma E

New member
מישהו ראה אתמול את ההופעה של עברי?

בואללה!! ואאאאאאאאייייייי איזה הופעעעעעעעעההההה איזההההההההההההה הייתה שווה 140 שקל:-\ הייתי צריכה ללכת.. ריטה וברי ואסף אמדורסקי..
הקלטתי את כל ההופעה לקובץ WAV חעחעחעח אפרופו חברים היה אתמול ג'ואי חחחחחחחחחחחחח תוכנית מצחיקה אבל זה לא שווה כמו חברים
ושוב.. חג שמחחחחח ולא כשר לכולם

איפה היה ג'ואי? רציתי גם לראות

ואיפה היה עברי ארגג הייתי צריכה לברר חשבתי ללכת להופעה בסוף לא הלכתי:< לא נורא להופעה הבאה שלו אני אלך

Ma E

New member
אז ניפגשששש../images/Emo70.gif אני גם הולכת..

אממממממ ג'ואי היה באקסטרה הוט
וגנבתי שאלון מפורום מיקה קרני
תעשו אותווווווווווווו חעחעחחע 1-עושה סדר?
בטח 2-נשאר לבד בפסח?
חס וחסה וקרפס 3-עם ההורים ועם כל המשפחה?
כווווולללללםםם 4-נוסע לח"ול בפסח?
אמן..
אבל לא.. חח 5-מטייל בארץ?
לא נראה לי.. אולי אני אלך לטיול בדיונות של יבנה
6-אוכל חמץ?
כןןןןןןןןןןןן חעחעחעחעחעחעחעחע 7-אוהבית מצות?
כן... 8-מצה,רטוה או יבשה?
גם וגם 9-מאכל פסח אהוב?
אממ קניידלך וחרוסת 10-מצה עם שוקולד?
ועם קוטג, עם ממרח תמרים ודבש 11-קיבלתם שיעורים לפסח?
אממממ לא יודעת..
12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')?
אנערף מצה זה מצה.. כאילו יש להן טעם 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים?
חחחחחחחחחחחחחחחחח 14-מה זה מצה שמורה?
זאת שאם לוקחים לסבא מקבלים הרבה כסף? 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה?
מצבי לא כזה משועמם בפסח תודה.. 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה?
עם מה לא... 17-כמה כסף מקל מי שמוצא?
בגלל שאני גדולה אני מקבלת 100 ואני אפילו לא צריכה לחפש
18-אתם קוראים את ההגדה?
קצת.. מקצרים זה לא מעניין חח 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל?
חחחחחחחחחחחח 20-מתארחים או מארחים?
מתארחים אצל סבא וסבתאאאאאאא 21-מי מבשל?
כל אחד מביא משהו מהבית
יאאאאלללללללהההההההה חגגגגגגגגגגג מצות לגבווווווווותתתתתתתתת

mor1212

New member
עונה חחח וחג שמח!!!

1-עושה סדר? יאפ 2-נשאר לבד בפסח? לא!! 3-עם ההורים ועם כל המשפחה? יאפיי 4-נוסע לח"ול בפסח? נופ 5-מטייל בארץ? הכי רחוק שאני אגיע זה לרחוב ממול 6-אוכל חמץ? אולי.. 7-אוהבית מצות? כן אבל זה לא ממש עוזר לי.. משמין מאוד!:( 8-מצה,רטוה או יבשה? יבשה עם טיפות מים 9-מאכל פסח אהוב? קניידלך וחרוסת! {just like Ma E} 10-מצה עם שוקולד? מצה רע רע רע! ועם שוקולד
11-קיבלתם שיעורים לפסח? סיימתי את הרבע דף שהיה לי אז.. לא! 12-איזה סוג מצות אתם מעדיפים(מצות ירושלים, אסם..וכו')? אנחנו כבר אלף שנה קונים מצות ירושלים אז ככה שאפ'עם לא טעמתי מצה אחרת חחח אבל בדוגריף הכל אותו דבר! 13-נכון שאין לכם מושג איזה סוג מצה אתם אוכלים? בטח שאני יודעת! מצות ירושלים! או שזה מצות יהודה.. לא יודעת.. חחחחחח 14-מה זה מצה שמורה? זה לא החצי השני של האפיקומן? ששמים מתחת למפה? 15-גם אתם סופרים את החורים והקווים (במצה) כדי לחלק שווה בשווה? ממש לא, אני עסוקה בלחפש ת'אפיקומן, למי יש כוח לספור חורים?! 16-שברת פעם את הפסח עם חמץ?ואם כן אז עם מה? חחחח מאי אשקרה עם מה לא.. אני כמעט תמיד אוכלת חמץ 17-כמה כסף מקל מי שמוצא? 100 ומי שלא מוצא מקבל 50:] 18-אתם קוראים את ההגדה? כן 19-גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתרעים על האוכל? לא.. אנחנו פשוט קוראים מהר 20-מתארחים או מארחים? מארחים נה נה נה 21-מי מבשל? חצי אנחנו וחצי דודים שלנו

למעלה