פסח חופש ואביב!

eliormagick

New member
פסח חופש ואביב!

מה התוכניות שלכם לפסח? לאן אתם ממליצים לצאת ויוצאים בעצמכם?

Widsith

New member
מן חופש לא חופש

יש לי לא מעט שיעורים לסיים, ואיך שאני מסיים עם זה צריך להתחיל לחפש דירה בירושלים שזה הולך להיות כאב ראש... כלומר, הרבה חופש אין לי. אה, וכמובן, לקנות סטוקים של אוכל נורמלי בטיב טעם לפני שהכל נעלם.

eliormagick

New member
מנסיון

בתור אחד שמחפש דירה בירושלים, זה הולך להיות חתיכת כאב ראש:) בהצלחה!

רק ברק

New member
וואי אמ..

אני הולך לחרוש ממש ממש ממש בלימודים כי יש לי עבודה קשה לעשות..
אבל אני גם הולך להדריך קצת ..ולבלות בת"א שאני כלכך אוהב..!!

טוב להיות בחופש..:)

Widsith

New member
אתה מכיר אגב איזורים נורמליים בגבעת רם/קריית

היובל, רח' יפו... שאר מקומות יחסית קרובים לאוניברסיטה? כעיקרון אם אתה מכיר שכונות למקד בהן חיפוש (המעונות הם זוועה, אני לא נשאר שם אפילו דקה איך שיש לי אופציה) אני אודה לך :)

eliormagick

New member
מממ

אני מציע לך לחפש בפסגת זאב, יש שם תחבורה לאונברסיטה ואפילו קו ישיר (46) המרחק לא גדול מהפסגה לעברית... המחירים שם זולים יש לי חבר שגר שם בדירת חדא 1900 ש"ח כולל הכל ויש שם מציאות והרבה יחידות דיור במחירים יחסית שפויים....

Widsith

New member
זה להר הצופים?

אני בגבעת רם... הר הצופים די בעייתי לי כתחנת ביניים... (בלי להעליב או משו, אבל התחבורה הציבורית בירושלים יותר גרועה מת''א..)... כעיקרון יש איזה ידידה שלי בגבעת רם שמצאה ב1200 עם שלושה שותפים, יש סיכוי שאני מצטרף שם, תדה אבל :)

eliormagick

New member
מממ

יש תחבורה ישירה מהפסגה להר הצופים יש קווי אוטובוס ואתה גם יכול מהרכבת הקלה לקחת ולרדת בגבעה הצרפתית ושם יש גם כמה וכמה קווים
נכון אתה צודק התחבורה הציבורית בירושלים מהגרועות בארץ בעולם ונראה לי שביקום(בהנחה שיש חיזרים שיש להם תחבורה ציבורית) וזה בלשון עדינה....
אבל מה לעשות זה מה יש למי שאין לו רכב והציבור טיפש והציבור ישלם כמו שאומרים:)
פסגת זאב לפי מה שהיבנתי וממה שאני יודע הרבה סטודנטים גרים שם כי המחירים יחסית בסדר וזה יחסית קרוב לעברית.... תבדוק ביד 2 :)

Widsith

New member
הבעיה שאני בגבעת רם...

והתחבורה שהאוניברסיטה/אגד מציעה לי מקמפוס לקמפוס בלשון המעטה... לא כדאית.

Maldini Girl

New member
בבית כל פסח

אצלינו אסור לצאת מהבית כי כל סובב כינרת פקוק רצח.

למעלה