פסח ושאר ירקות

zomery

New member
פסח ושאר ירקות

מצה מצה מצה מצה מצה כל היום רק מצות ומצות
כל פסח אנחנו מוצאים עצמנו מחזיקים את ראשינו בידיינו כלא מאמינים איפה את פיתה חזרי אלינו כפרה שלנו אנחנו נמלא אותך בדברים טובים רק שובי אליינו שובי אל מעוז חפציינו
חומוס כבר מאבד עצמו לדעת הטחינה נהייתה ירוקה מבושה והמלפפון חמוץ, רחמנא ליצלן, המלפפון חמוץ נהייה מתוק פתאום אבויי
אז אם את שומעת אותנו פיטוש שלנו חזרי הבייתה אוהבים אותך תמיד
סלט, ציפס ופילפל קלוי

EFRATY10

New member
זה בסך הכל שבוע בלי לחם.לא סוף העולם.

אפשר לחשוב שבימים רגילים אוכלים לחם 24 שעות ביממה.

Bubble Girl 27

New member
בוא בוא כנס רגע

אלמד אותך טריק ישן וסודי... "ברוך המוציא מהמקפיא" מה שאתה עושה זה שבוע לפני החג צובר סטוקים עצבניים של הפיתה וקונה חומוס אצל אבו שוקרי הלא מקורי כי שלו פחות אפקטיבי בגרעיניות שלו. את הפיתות שם במקפיא ומחביא טוב טוב בסוף שלו שאם יש עוד כופרים בבית שלא יגיעו אליהן לפניך. התאפק ככל יכולתך והימנע למאכול אותן... בעת רגע שבירה ולחץ תוך געגוע מאסיבי לרוך העגלגל הזה מה נקרא "פיתה" שבור ת'דלת של המקרר הוצא את המצבור ואמור.. "ברוך המוציא מהמקפיא". ואימרו אומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין... מהרבית קוק דה סניפה.

tintong

New member
../images/Emo46.gif

תגיעי אלי ........אני יעשה לך התרת נדרים

Bubble Girl 27

New member
אתה רואה למה אני לא אוכלת מצות?!

הפרצוף הזה >>>>>
זה של אחרי המצות בדרך לאסלה! תגיד התרת קשרים אתה גם עושה?

tintong

New member
לא רק גת..

גם דגים קטנים... ואני לא מושך אותך לאף מקום חחחחח את התחלת עם ה ``בא בא כנס `` חחחח

zomery

New member
וכך יהה...

א-א-מ-ן !!!!
ותודה שהוציא אותנו ממצריים נראה לי חם שם חבל על הזמן

../images/Emo13.gifממש משורר

נגעת לליבי...
זה מדהים אותי איך אפשר שבועות בלי לחם ואיך שמגיע פסח חייבים לחם. איך שאפשר לא לאכול יומיים ובכיפור כל הזמן רעבים. הפרי "האסור" הוא כנראה הכי טעים...

zomery

New member
../images/Emo210.gifהפרי האסור - אז עכשיו מותר

תודה יקירה (לא מצליח להתאפק ושולף ממחטה מהכיס) זה נכתב בכאב רב
מה שאת אומרת בדיוק כך!! תמיד יש את המרפי ההוא עם החוקים... את יודעת מה עכשיו אני נזכר, מצה עם שוקולד זה דבר נפלא (במידה כמובן)
בקטע הזה היא אלופה שבאלופות

למעלה