האחים וויזלי
New member
פסח- היום שאחרי
דווקא באמת הייתה לי כוונה טובה, אפילו שידעתי שכרגיל כשאחותי בבית, אני אתעורר בצורה מוזרה ביותר, ואפילו שהתעוררתי ואכלתי כזית, אפילו שכל אלה, הייתה לי כוונה טובה. או שאכלתי מתוק בלילה. מה שלא יהיה, רציתי לעזור, ועזרתי המון, ניקיתי קצת את הבית (אחרי הכל, הוא כבר היה נקי, אחרי שכל השבוע אני אישית עברתי תריס תריס וניקיתי אותו), אז התמקמתי במטבח, נתנו לי את העבודה במעליבה- לקלף תפוחי אדמה
, אבל גם לזה הכנסתי קצת טאץ' ולא בדיוק קילפתי אותם. הכנתי עיסה לכמו לחמניות, רק מטוגנות, אכלתי משהו אחר מטוגן שאני אוהב בכמויות, הכנתי קניידלעך, גם אותו אכלתי בכמויות, עשיתי כלים, המון המון עשיתי. בשלב מסוים באו אח שלי ואשתו (סדר מצומצם מאוד), ישר התחלתי לרדת עליה, כי זה כיף, במילא היא כל הזמן יורדת עלי, אז אני מקדים תרופה למכה, גם הלכנו מכות
, והיא הציקה לי כשהייתי בחדר וקראתי ספר לפחות זה שהם באו נתן לי קצת מנוח מכל ההכנות וקראתי ידיעות, היה מוסף ממש נחמד של סיפורים, רובם היו טובים, אני זוכר בעיקר ש"דגים" היה גרוע ואני לא מאמין שבזבתי זמן בלקרוא אותו עד הסוף
אחותי תפסה לי את המיטה, אז לא נחתי, ושעה, חצי שעה לפני שהסדר התחיל, התחיל, כרגיל, לכאוב לי הראש, ממש לכאוב. השנה רובצת עלי קללה נוראית של חגים, יש לי רצון טוב, אבל איכשהו אני מתיד גומר בכאב ראש בראש השנה, התעלמתי מהעובדה שאני רגיש לסוכר ואכלתי דבש בכמויות, שילמתי על זה אחר כך
ועכשיו, בפסח, פשוט היה בא לי להקיא, פתחתי חלון, ואשתו של סגרה אותו, כי קר לה (לא היה לי כוח להרביץ לה), אז נכנסתי להתקלח, מרוב טשטוש ביקשתי מאמא שלי למצוא לי איזה משהו למצוא, אשכרה לבשתי פיג'מה ואז אשתו של התחילה עם "איפה הדגל?, איפה הגאווה? תוציא אותו מהארון" וכו, אבל כמובן שהחזרתי לה, זה תמיד נעים לשמוע ממנה הקנטות כאלה
. התחלנו את הסדר, ואוף, אני שונא כשזה קורה לי, היו שירים ומה נשתנה, שאני בתור הצעיר צריך לשיר, ולא היה לי כוח לכל זה, ובסדר כזה קטן רואים, אז אמא שלי עשתה לי פרצוף שאני עושה פרצוף ואחותי הקטנה אמרה שאני עושה פרצופים, ולא רציתי לקבל צומי, סה"כ שקט. גוף מפגר
למזלי, זה השתפר לקראת הסוף (אין כמו אחותי
) אכלתי מעט (במילא אני לא בכושר ומתחיל להשמין) והערב נמשך, בא ידיד של אחותי, שגם איתו הלכתי מכות (אוח, בסוף תחשבו שאני אלים, לא, אני נגד אלימות), אני מת עליו, היה מצחיק, נשארתי ער עד אחד, הלכתי לישון (סוף סוף) ועוד פעם אחותי העירה אותי.... אגב, נשאר לנו גפילטע מוכן קפוא במקפיא שנקנה לאח שלי, אני אכריח את אמא שלי להחזיר את זה
חג שמח!
דווקא באמת הייתה לי כוונה טובה, אפילו שידעתי שכרגיל כשאחותי בבית, אני אתעורר בצורה מוזרה ביותר, ואפילו שהתעוררתי ואכלתי כזית, אפילו שכל אלה, הייתה לי כוונה טובה. או שאכלתי מתוק בלילה. מה שלא יהיה, רציתי לעזור, ועזרתי המון, ניקיתי קצת את הבית (אחרי הכל, הוא כבר היה נקי, אחרי שכל השבוע אני אישית עברתי תריס תריס וניקיתי אותו), אז התמקמתי במטבח, נתנו לי את העבודה במעליבה- לקלף תפוחי אדמה