פסח הולך ומשמש לו..

edlessme

New member
פסח הולך ומשמש לו..

וחשבתי... למה לא לעשות איזה מפגש פורום סוף סוף? אני חושב שיהיה לי בית ריק בחלק מפסח...

FloyDviR

New member
מה המיקום המדויק .. ?

נראה לי יש פה רוב מאשדוד דווקא!
נכון?

Rinor

New member
אשדוד ממלכת פינק? ../images/Emo13.gif

וואלה??? אשדוד היא ממלכת פינק בארץ? טוב לדעת כי - תוסיפו גם אותי לרשימה! אני מאשדוד... "All you touch and all you see is all you life will ever be" אהבה ואור זילברמן ניר...

pink floydror

New member
אוו .. שוהם../images/Emo13.gif

יש לי דודים שם .. בעצם בכפר טרומן.. אבל מה ההבדל ??? ויש להם חנויות במרכז המסחרי בשוהם.

נימרודל

New member
תל אביב...

אני חושבת שיהיה מזה מגניב!!! ובוא הפעם לא ניתן לזה להתמסמס ולהישאר תלוי באויר!!! אז, יאללה ידוע לך באייזה תאריכים יהיה לך בית ריק? שנתחיל להתארגן!

FloyDviR

New member
פשש...

מה-7 עד ה-10 יש בומבמלה
אז ככה שלי מתאים 11-12 .... \:

חחחח...

דווקא על התאריכים של הבומבמלה? יש לי רעיון יותר טוב - כמה מהאנשים פה הולכים לבומבמלה? אפשר להפגש שם... אני די חדש פה...מפחיד להשאיר הודעות כאלה..:)

trancelover

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק בומבלמלה

אנשים תתקדמו זכות שלכם להשתתף ברייב פסיכודאלי בארץ הטראנס שלנו RAVE

edlessme

New member
באנה... זה יותר טוב ממה שאתה בד"כ

שומע בוקע ממכוניות של אערסים מה שיש באתר הזה... בחיים שלי לא שמעתי טרנס שאהבתי ככה..

Jam Head

New member
כי זה ממש לא אותו הדבר.

רוב הערסים או הסטייליסטים ( כמה שאני שונא סטיגמות ) ישמעו דאנס או האוס טראנס שזה מוסיקה שלא רחוקה יותר מידי מעולם הפופ , ככה שאין יותר מידי עניין לחפש שם מעבר לסתם להתפרע שאתה שיכור. פה מדובר על עולם הרבה יותר רחב של טראנס/אינדסטריאל ובכלליות מוסיקה אלקטרונית כבדה יותר - כמו הפסטיבלים הגדולים שיש באירופה בקייץ. ככה שזה מעניין ומושך בכמה רמות מעבר לסתם מסיבת טראנסים רגילה באיזה מועדון באיזה חור בארץ.

trancelover

New member
JamHead עזוב אחי אנשים לא מבינים

הם לא מבינים שמה שיש במועדונים שכל הקלאב וכל ה"דיג'ייס" האלה וכל החרא הזה זה פופ, וטראנס טראנס פסיכודאלי משהו אחר לגמריי ההוא בכלל עדיין בקטע של עארסים Eddsslme זה כבר יצא מהאופנה להגיד שטראנס מוסיקה של עארסים בכלל עארסים וכלהשטויות האלה זה לא נגמר כבר? בכלמקרה זה שיש לכם פה לינקים לרייב כמו זה למשל זה רק מראה שהמוסיקה הזאת ממשיכה להתפתח ולצאת מהמחתרתיות מוסיקה הכי מורכבת הכי מתקדמת שתשמע, אז חבל להוריד ערך ולזלזל בלי שיש לך מושג בכלל בומבמלה חח זה שטויות של מודעות עצמית ורוחניות וכאלה חח מה הקטע פה סתם שטויות בחוף הים תאמין לי לך לרבאולושן ותצא משם עם סרטים מהמוסיקה בלבד רייב אחד קטן שאתה לא תשכח בחיים

FloyDviR

New member
טראנסלובר...

סבבה שאתה בעד כל המסיבות טראנסים ואוהב את זה וכל זה... אבל לא כל האנשים כאלה.. אוהבים טראנסים ומתחברים לזה כמוך גם אם זה הכי מורכב והכי מתקדם שיש... יש הרבה אנשים שיותר נמשכים לשאנטי הזה על החוף של הבומבמלה וזה יותר מושך אותם אז להגיד שזה סתם שטויות של מודעות עצמית ורוחנית זה לא במקום כי אותו דבר הם יכולים להגיד על הרבולושן ...

edlessme

New member
דוד.. אתה מזלזל...

דבר ראשון אתה בא להגיד לי לא לזלזל.. ואז אתה מזלזל בבומבמלה.. ולמרות שהדעה שלי דומה לשלך.. אתה יודע טוב מאוד שזה סתם יתחיל פה מריבה.. אז מה הטעם?? מה לעשות חביבי... אערסים שומעים כמעט באופן מוחלט (כמעט) רק טרנסים ומזרחית... אז כשאמרתי את זה נכון, הכללתי.. ואלי לכלכתי... אז מצטער... אבל אני יודע טוב מאוד שגם אנשים לא אערסים (גם אני... אבל אני רבע טריפולטאי.. אז זה לא נחשב נכון?) מקשיבים לזה... אז.. לא משנה... אולי במקום לבוא ממקום של זילות תסביר לנו, ההדיוטים... מה ההבדל בין טרנס לטראנס פסיכודלי? כי לי זה היה נשמע בדיוק אותו דבר מה ששמעתי באתר ומה שאני בד"כ שומע...

למעלה