פסח בסיני

שחר ל.

New member
פסח בסיני ../images/Emo42.gif

בפסח הבא עלינו לטובה אני מדרים לשארם, לספארי של 5 ימי צלילה עם מס´ חברים, עדיין יש מקום על היאכטה . אם מישהו מעוניין להיצטרף ורוצה עוד פרטים מוזמן לצור איתי קשר או ישירות עם באסם /עינת מ"מטריף". שחר

ביקו

New member
ובאותו נושא-ספארי../images/Emo110.gif...

התבשרתי היום ע"י ידידי מ´ (חבר פורום) שדוגית-אוקטופוס מוציאים ספארי ב 3\28 לאיזור שארם-ראס מוחמד ל 4-5 ימי צלילה (דרושה ויזה כמובן). כנראה שאצטרף. מיותר לציין שהמצטרפים יזכו להיות "דוגמני הבית" שלי וסביר להניח שיונצחו בווידאו או סטילס. זה כדאי!

ניב ד

New member
בדיוק עשיתי סדר במגירה

ומצאתי שני פאונד מצרי טבין ותקילין !! נראה לי הזדמנות טובה לבזבוז... אין אגב בעיה עם ויזות? הבנתי שהמצרים ממש לא נותנים בקלות ומוצאים תירוצים והתחמקויות בענין.

ביקו

New member
התהליך אמור לקחת 11 יום...

ולא נתקלתי בבעיה בוצאת הוויזה שלי לפני חדשיים. חוצמזה, תמיד טוב שתהיה ויזה בתוקף בדרכון.

מטריף1

New member
הבהרות בנושא הויזה../images/Emo62.gif

רשמית הוצאת הויזה אורכת בין 11 ל- 13 יום תלוי ביום הגשת הבקשה. מסיבות טכניות יכול לחול עיכוב שלא קשור לויזה עצמה אלא לכך שחלק מהטפסים מוטס לקהיר לאישור וכיום יש פחות טיסות לכן התהליך מתארך. מעבר למה שהוזכר לא נתקלנו בעיות מיוחדות בהוצאת הויזות. המלצתנו היא לא להמתין לרגע האחרון! רוצים לצאת? הגישו בקשה לפחות שלושה שבועות מראש ותחסכו לעצמכם כסף (על דמי ביטול) כאב ראש ולב (על זה שנשארתם בבית). שחר,להתראות בראס מוחמד ומזמינה סיבוב על הקיאק
עינת מ"מטריף"

ניב ד

New member
פירוט לגבי ויזה מצרית ?

באיזה שעות הקונסוליה/שגרירות פתוחה לצורך כך? כמה זה עולה? איפה בעצם הקונסוליה הזו בתל אביב? (נדמה לי שאיפשהו ליד אבן גבירול?) לכמה זמן הויזה תקפה?

ביקו

New member
ויזה למצרים...

השגרירות המצרית נמצאת ברחוב בזל, הויזה עולה כ 60 שקלים או קצת יותר ותקפה ל 4 חדשים מיום ההוצאה. אני בוחר בדרך הקלה יותר (וקצת יותר יקרה), נותן את הדרכון לסוכנות נסיעות (למשל "אביב טורס" אבן גבירול ליד רח´ בזל) והם עושים את עבודת הוצאת הויזה ב 110 שקלים, כולל הכל. נ.ב צריך גם 4 תמונות פספורט

מטריף1

New member
תשובות לניב

שגרירות מצרים נמצאת ברחוב בזל 54 בת"א. שעות הקבלה 11:00-09:00. עלות הויזה אם תעשה על ידך עצמאית 75 ש"ח. תוקף הויזה לארבעה חודשים מיום שהוחתמה בדרכון, השהות מוגבלת לחודש ימים. הגשת הבקשות מתבצעת בחצר השגרירות ליד הבודקה של מג"ב ומורכבת ממספר שלבים: 1. הגשת הבקשה- בדרכון ישראלי 4 העתקים+ 4 תמונות+ צילום של עמוד הפרטים האישיים מהדרכון. מוסרים ומקבלים מס´ בקשה בדרכון. 2. בחלוף 11-13 יום (או יותר) מגישים את הדרכון והכסף בבוקר וחוזרים אחה"צ לקבלת הדרכון עם הויזה. שיהיה בהצלחה עינת מ"מטריף"

ddid

New member
מומלץ להעזר בחברה שבחוץ

יש לפעמים ערבים ישראלים שיושבים ליד השגרירות ואם תשלמו להם כ-10 ש"ח הם ימלאו עבורכם את הטפסים (3 העתקים) ואפילו יקצרו עבורכם את התור. למרות שבימים אלה אין שום תור, אבל נקווה שהמצב ישתנה. לפני כשבועיים צללתי בדהב. אין לכם מושג כמה זה כייף להכנס לאתרים כמו הפעמון או הבלו הול מבלי שמסביבכם יתרוצצו עוד עשרות צוללים. בעיקר באתר הפעמון.

למעלה