"פסח בא,פסח בא..."

liorhikri1991

New member
"פסח בא,פסח בא..."

נו אז תכיף מגיע ערב חג הפסח ביום שני עוד שבוע וחצי. רציתי לדעת מה התכנונים שלכם לחג? איפה אתם עושים את הסדר?אצלם או אצל חברים\משפחה? **ולתלמידים שביננו מי לומד בהשלמות ולמי נתנו מלא עבודות?**

מיכמיך3

New member
פסח שמייח ../images/Emo9.gif

לי אין השלמות בעקבות העצומים. את ליל הסדר אני אבלה אצל דודים שלי. לגבי בילוי בחופש, אני אלך לאיזשהי הופעה (אביב גפן/ברזילקה/הדג נחש), ואולי נסע גם קצת לת"א, לים.

יש עיצומים אין השלמות

אבל יש מבחן אז אצטרך להיסחב פעם אחת לבית ספר התכנונים שלי ים-ת"א סרטים והופעה

יש מבחנים אצלנו בשכבה

היה היום מועד ב בפסיכו שלא הייתי צריכה לעשות ויש ביום שלישי מבחן בתנ"ך והסבירו לנו שזה לא בעיצומים...

BennyZzz

New member
פסח פסח בא עלינו בשלום

קודם לומר שלום! בתור אחד שחדש בפ"ת, זכותי לומר שלום :) את החג עושים בחולון, חג ראשון ללא סבתא, מקווה שנעבור אותו בשלום... מאחל לכולכם חג-שמח וכייישר!

liorhikri1991

New member
אני....../images/Emo155.gif

תכנונים:ללכת לקולנוע לאיזה סרט טוב,אולי אלך ללונה פארק,קניונים וכאלה וזה... את הסדר אני עושה בבית עם המשפחה ונזמין את סבתא וסבא ועוד כמה... לימודים:יש לי הלשמה ללשון ביום שלישי שלוש שעות-מזל שרק זה,ויש לי כמה עבודות שאסיים במהרה כדי שלא יגנבו לי את החופש. חופש מהנה וחג שמייח לכולם!!!

פסח../images/Emo162.gif

פסח אח מתה על החג הזה ועל האוכל שלו חוץ ממצות
תכנונים:לפגוש חברים,לטייל ולנוח בכללי כרגע לא משהו סגור ומוגדר והכי טוב החברה שאני עובדת בה סגורה בפסח.
לימודים:לא קשור אלי אישית סימיתי כבר את הלימודים שלי לפני כמעט שבע שנים. חג שמח וכשר לכולם

מיכל שב

New member
בליל הסדר אני אצל ההורים שלי

לשמחתי בחוה"מ אני לא עובדת
יום אחד אני מתכננת לקחת את הילדים לראות את פים פם פו. בחג השני אני רוצה לקחת אותם לספארי או לגן החיות התנ"כי

למעלה