פסח אומנם הגיע מוקדם
אבל מזג האוויר ההפכפך מקשה על העבודה עם שוקולד. יום שישי שעבר התחלתי לעבוד ובערך ב- 9 בבוקר המדחום במטבח הראה שעברנו את 24 המעלות והמזגן נכנס לעבודה לראשונה מאז סוף הקיץ. יום שישי הזה סגרתי את כל החלונות והטריסים על מנת למנוע מענן החול שהסתובב בחוץ להכנס פנימה.
אבל היום בבוקר במזג אוויר קריר ואידאלי נארזו כל קופסאות הפרלינים שיעשו היום ומחר את דרכם לחברים וקרובי משפחה. אם מישהו רוצה נשארו עוד שתי קופסאות אחרונות (כל הקודם זוכה)
מה בקופסא:
טראפלס שמפנייה
מרציפן בייתי מגולגל בשוקולד חלב.
פסיפלורה - לב כמובן
אספרסו וניל
צ'אי הודי - שוב תודה ליערה על המתכון המקורי
פיסטוק - ושוב תודה ליערה על מחית פיסטוקים מדהימה, אומנם לא ירוקה (ואולי טוב שכך) אבל טעימה להפליא וכמו שמיקה אמרה: "הי, יש לזה טעם של פיסטוקים"
פטל - פרלין פתוח
קרמל מלוח - פרלין בטבילה.
לחג עצמו נכין לקינוח קרם ברולה (שהפך ללהיט בבית, צריך להכניס אותו לפרלין), ומהחלבונים שישארו נכין מקרונים והפרלינים שנשארו בעודף (טוב יש מלא ימים לאכול).
שבוע טוב וחג שמח,
מוטי
אבל מזג האוויר ההפכפך מקשה על העבודה עם שוקולד. יום שישי שעבר התחלתי לעבוד ובערך ב- 9 בבוקר המדחום במטבח הראה שעברנו את 24 המעלות והמזגן נכנס לעבודה לראשונה מאז סוף הקיץ. יום שישי הזה סגרתי את כל החלונות והטריסים על מנת למנוע מענן החול שהסתובב בחוץ להכנס פנימה.
אבל היום בבוקר במזג אוויר קריר ואידאלי נארזו כל קופסאות הפרלינים שיעשו היום ומחר את דרכם לחברים וקרובי משפחה. אם מישהו רוצה נשארו עוד שתי קופסאות אחרונות (כל הקודם זוכה)
מה בקופסא:
טראפלס שמפנייה
מרציפן בייתי מגולגל בשוקולד חלב.
פסיפלורה - לב כמובן
אספרסו וניל
צ'אי הודי - שוב תודה ליערה על המתכון המקורי
פיסטוק - ושוב תודה ליערה על מחית פיסטוקים מדהימה, אומנם לא ירוקה (ואולי טוב שכך) אבל טעימה להפליא וכמו שמיקה אמרה: "הי, יש לזה טעם של פיסטוקים"
פטל - פרלין פתוח
קרמל מלוח - פרלין בטבילה.
לחג עצמו נכין לקינוח קרם ברולה (שהפך ללהיט בבית, צריך להכניס אותו לפרלין), ומהחלבונים שישארו נכין מקרונים והפרלינים שנשארו בעודף (טוב יש מלא ימים לאכול).
שבוע טוב וחג שמח,
מוטי