פסוריאזיס

avivshula

New member
פסוריאזיס

למיטב ידיעתכם ונסיונכם האם ניתן לטפל בפסוריאזיס ע"י רפואה משלימה

Assaf Feldman

New member
כן

יש לפסוריאזיס פתרונות טובים ברפואה המשלימה, אני מכיר את יכולותיה של הרפואה הסינית לטפל בעייה. מצרף לך קישור למאמר שלי בנושא המשך נעים

libe3

New member
בוודאי שיש לרפואה המשלימה מה להציע

איזון בתמציות קריסטלים, ניקוי רעלים, אבל לא אשלה אותך חשוב מאוד לעשות גם שינוי תזונתי. להימנע ממוצרי חלב. וזאת אני אומרת מנסיון אישי שלי, שאני סבלתי שנים מפצעים מגרדים בכל הגוף, במשך 20 שנים. דבר שהסב, המון סבל, שלא לדבר על אסתטיות (כשהייתי הולכת לים, תמיד הייתי נכנסת עם בגדים בגלל נעיצות עיניים... ומרוב בושה). מזה כשנתיים מאז שעשיתי שינוי, והורדתי את מוצרי החלב, והקפאין (נס קפה, קולה, כל המתוקים למיניהם...), אז פשוט זה נעלם, כלא היה. ההתחלה כמובן כמו כל התחלה, היתה מאוד קשה, אולם השינוי שווה. אתה מוזמן להגיד מהיכן אתה בארץ, על מנת שנוכל להמליץ לך על מטפלים באיזור מגורייך.

avivshula

New member
ליאת רוזנבלום - רמי מור מישהו מכיר?

קיבלתי מסר ממישהי שקוראים לה ליאת רוזנבלום על מטפל בשם רמי מור , היא אמרה שהטיפול יקר אבל שווה, מישהו מכיר???

0 אור 0

New member
לא אבל

אני חושבת שכדאי לקבל המלצות אישיות רק מאנשים שאתה מכיר (בין אם אישית או וירטואלית) וסומך עליהם, כל דבר אחר שווה ערך בדיוק לכל פרסומת אחרת שאתה מקבל בתא הדואר, ברחוב או בעתון גם אם האמצעי הפעם היה המסר

avivshula

New member
הכתבה עזרה מאוד להחליט

אני חושבת שאני אפנה להומאופתיה כי ראיתי שלחברה זה עזר, למרות שראיתי גם מקרים שזה לא עזר - בכל זאת שווה לנסות

harduf9

New member
השגת אותי - גם אני חשבתי להביא קישור לכתבה זו

למעלה