והנה רעיון שכדאי לנסות.
שלום אני סובלת מספחת גם כן, במשך שנים רבות. בשנה האחרונה, ניסתי לשנות גישה, ובהחלט כרגע אני חשה הקלה משמעותית. ראשית כל, חשוב מאוד להמנע לחלוטין מסטרס, חרדות, דכאון, אצלי כמוסות B קומפלקס- מגאסורב של חברת סולגר, הצליחו להקל על המצב הנפשי. חשוב גם להקפיד על תזונה נאותה, כלומר להמנע עד כמה שאפשר ממזון רווי שומן מן החי, מסוכר לבן וקמח לבן, ולצרוך הרבה ירקות ופירות, מזון המכיל הרבה סיבים תזונתיים, לחם מלא, אורז מלא, דגים בעיקר סלומון וטונה. בקיצור כל המזונות הבריאים. אגב, שלדעתי חשוב שכל אדם יאמץ את העניין הזה, הרי מה יותר חשוב מהבריאות. אני גם צורכת כמוסות אומגה 3 שהם בהחלט לא מעלימים את הנגעים, אך ברגע שאתה מנקה את הנגעים תקופת הרמיסה הינה ארוכה. לפני השימוש יש להתייעץ עם רופא המשפחה, היות שכל מה שמועיל עלול גם להזיק לחלק מהאנשים, בעיקר לאנשים הצורכים תרופות. כטיפול חיצוני אני במשך שנה (וממשיכה למרוח כדי לשמר את המצב) מרחתי חומץ תפוחים, בעזרת צמר גפן. ולאחר מס' חודשים ראיתי שהנגעים נעלמים בעיקר בחלק הפנימי של הנגע. ואז נשארים השוליים של הנגעים, שאותם קיצת קשה להעלים, ולכן נעזרתי בדיינובקס או כל משחה אחרת שהרופא ממליץ. ואז שיזוף בים המלח. והכל יכול להראות אחרת. אגב, באזורים שהצלחתי להעלימם באמצעות החומץ הנגעים עד עכשיו לא חזרו, מודה לשם. כדאי לנסות, זה שווה את זה, והלוואי שיצליח לך כפי שהצליח לי. כל טוב, ובהצלחה esperansa