פסוריאזיס - ספחת

isi stoler

New member
פסוריאזיס - ספחת

אני מת להיפטר מזה כל רעיון ולו המטורף והמשוגע ביתר ייתקבל בברכה

freearth10

New member
פסוריאזיס היא בעיה

עמוקה וסבוכה של גוף ונפש ולכן ההמלצה הכי טובה שניתן לתת לך כאן - היא שתבחר לך מטפל ותתחיל בטיפול ועדיף שעה אחת קודם. בהצלחה, מאיה

שמש א

New member
פסוריאזיס ברפואה הסינית

יכול לנבוע מחום בדם, לחות חמה או חוסר דם עם רוח יובש, מטפל ברפואה סינית יאבחן מאיין הפסוריאזיס שלך נובע ויטפל בהתאם. חשוב לשים לב שלא לאכול יתר על המידה מזון מחמם (למשל חריף) או מלחלח (למשל מטוגנים). הייתי ממליצה ליטול פורמולת צמחים ייחודית לך, אותה ירכיב לך מטפל. יש קופות חולים שבמסגרת הרפואה המשלימה יש להם גם מטפל שהתמחותו היא צמחים סינים, מומלץ חום. שמש

פסוריאזיס

פסוריאזיס כמעט תמיד קשור לבעיה-טראומה נפשית-רגשית לכן כל טיפול של גוף-נפש יהיה יעיל להקלה וריפוי. אני הומאופתית ויכולה להעיד על הצלחות שיש להומאופתיה בטיפול בפסוריאזיס. בברכה עירית פרידמן

טראומה והומאופתיה

אני הלכתי להומאופתית והטיפול לא עזר, אחריה אהלכתי לפסיכולוג לטיפול בטראומה וההומאופתית טענה שבגלל הטראומה לא היתה אפשרות לטפל בהצלחה.. אבל אחרי הטיפול המוצלח בטראומה כבר לא רציתי לשוב להומאופתית..

טראומה והומאופתיה

שלום רויטל, אשמח לשמוע על הטיפול ההומאופתי שקיבלת. אשמח אם תוכלי לפרט מהו הטיפול שקיבלת? שמות של רמדיז? מינונים? כמה זמן היית בטפול? ו.. למה הלכת להומאופת? ועל איזה טראומה מדובר? אני תמיד שמח ללמוד ומודה לך על העזרה. בכבוד רב, שלומי.

לשלומי

הלכתי מסיבות שכולם הולכים: מיגרנות, לחץ דם ועוד.. הטיפול היה שנה עניין איזה טראומה זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי שהטראומה הפריעה לטיפול ורק אחרי שטיפלתי בטראומה אצל פסיכולוג (שלוש פגישות בלבד) אז היה מקום להמשיך בטיפול ברפואה משלימה.. בזמנו כבר רשמתי כאן לינק לסוג השיטה של טיפול בטראומות , טיפול בשיטת זבנג וגמרנו , זאת אומרת מעט מאוד טיפולים, לא משהוא שנמשך כמו מסטיק..

שאלה

אשמח ללמוד ממך, האם יש קשר בין הטראומה ולסיבות שכולם הולכים: מיגרנות, לחץ דם ועוד.. האם יש לטפל שונה או נפרד בטראומה ואח"כ בפתולגיות הפיזיות? מהי בעצם טראומה? תודה לך על העזרה שלומי.

טראומה..

אני לא ממש התעמקתי בזה ולא מתיימרת להבין בנושא אבל אני זוכרת הסבר קצר , טראומה היא כאשר זיכרון נחקק בצד הלא נכון של המוח, בשיטת טיפול שהלכתי הם גורמים לאותו זיכרון להיחקק במקום המתאים לו במוח ואז האדם לא סובל יותר סבל מוגזם ופיזי כאשר הוא נזכר בזה.. לדוגמא: אדם ילך ברחוב אבן גבירול וישבור רגל, ואם זה יחקק לו במוח במקום הלא נכון (כטראומה)אז כל מעבר ברחוב אבן גבירול יגרום לו סבל מיותר ולא מוצדק, אחרי הטיפול כשהוא יעבור באבן גבירול הוא יזכר אבל לא יסבול מהזיכרון. ובעניין שאלתך אם יש קשר בין הטראומה למיגרנות ולחץ דם, אז כמובן שכל מקרה הוא שונה.. חלק קשור אצלהם וחלק לא..

emdr

שלום לפי הבנתי מה שרויטל מדברת עליו הוא טיפול בתנועת עיניים שנקרא-emdr זה אכן טיפול מהיר בד"כ ויעיל (בד"כ) לטיפול בטראומות שלא משתחררים מהן. זה טיפול טוב כאשר הטראומה ממוקדת. בברכה עירית

כן נכון,,,../images/Emo9.gif

אני רק לא מצליחה למצוא את האתר הישראלי בעבודה במחשב יש לי לינק לישראלי עכשיו אני מצאתי רק את הבינלאומיים http://www.emdr-therapy.com/emdr-therapists.htm לעירית: איזה קשר לך יש ל EMDR ?

freearth10

New member
טראומה וזכרון

היי רויטל, המוח שלנו זוכר את הכל. את כל החוויות הנעימות וגם את אלה הלא נעימות. אם הלכת ברחוב ושברת רגל והכאב שחווית לא מתקשר אצלך אל כאב דומה, אז הארוע יזכר כארוע כך כמו שהוא, אך אם כבר פעם נפלת וסבלת כאבים, פחדים,וכו בעקבות הנפילה הזאת הזכרון התאי שלך יקשר בין שתי החוויות ויתעד אותם ואז באמת כל מעבר ברחוב יכול לגרום להעלאת אותו הרגש. אבל אם אנחנו כבר מודעים לכך - יש לנו גם כלים לשנות את המטען השלילי של החוויה ולנטרל את הרגש שמתלווה אליו כך שההליכה הבאה ברחוב אבן גבירול לא תהיה מקושרת שוב אל שום רגש אלא אל האקט ההליכה בלבד. מאיה

esperansa

New member
והנה רעיון שכדאי לנסות.

שלום אני סובלת מספחת גם כן, במשך שנים רבות. בשנה האחרונה, ניסתי לשנות גישה, ובהחלט כרגע אני חשה הקלה משמעותית. ראשית כל, חשוב מאוד להמנע לחלוטין מסטרס, חרדות, דכאון, אצלי כמוסות B קומפלקס- מגאסורב של חברת סולגר, הצליחו להקל על המצב הנפשי. חשוב גם להקפיד על תזונה נאותה, כלומר להמנע עד כמה שאפשר ממזון רווי שומן מן החי, מסוכר לבן וקמח לבן, ולצרוך הרבה ירקות ופירות, מזון המכיל הרבה סיבים תזונתיים, לחם מלא, אורז מלא, דגים בעיקר סלומון וטונה. בקיצור כל המזונות הבריאים. אגב, שלדעתי חשוב שכל אדם יאמץ את העניין הזה, הרי מה יותר חשוב מהבריאות. אני גם צורכת כמוסות אומגה 3 שהם בהחלט לא מעלימים את הנגעים, אך ברגע שאתה מנקה את הנגעים תקופת הרמיסה הינה ארוכה. לפני השימוש יש להתייעץ עם רופא המשפחה, היות שכל מה שמועיל עלול גם להזיק לחלק מהאנשים, בעיקר לאנשים הצורכים תרופות. כטיפול חיצוני אני במשך שנה (וממשיכה למרוח כדי לשמר את המצב) מרחתי חומץ תפוחים, בעזרת צמר גפן. ולאחר מס' חודשים ראיתי שהנגעים נעלמים בעיקר בחלק הפנימי של הנגע. ואז נשארים השוליים של הנגעים, שאותם קיצת קשה להעלים, ולכן נעזרתי בדיינובקס או כל משחה אחרת שהרופא ממליץ. ואז שיזוף בים המלח. והכל יכול להראות אחרת. אגב, באזורים שהצלחתי להעלימם באמצעות החומץ הנגעים עד עכשיו לא חזרו, מודה לשם. כדאי לנסות, זה שווה את זה, והלוואי שיצליח לך כפי שהצליח לי. כל טוב, ובהצלחה esperansa

למעלה