פסגת האושר

ירקי

New member
פסגת האושר../images/Emo24.gif

שלום לכולם, לאחר מסע ארוך של חיי לבד, ומסע משותף של תשעה חודשים הגיח לעולמנו האוצר. איך אוכל לתאר את המסע המשותף מבלי להודות לבעלי היקר,לפונדקאית המקסימה,ולמירב המדהימה לכל לאורך כל הדרך. מסע המשותף שלא השכח בחיי. הפעם הראשונה שהגענו למירב הסבירה והרגיעה היתה אופטימית. לאחר מכן הפגישה עם הפונדקאית אמרנו שהדרך עוד ארוכה עד סוף התהליך אך כיום אנו אחרי. 8.11.05 התאריך שהגענו לפסגה האושר. הטלפון מיוחל הגיע ואנו בדרכנו לבית החולים עם המון דמעות אושר לחץ, התרגשות עצומה,תפילות שהכול יהיה טוב. המילדת ראשית מירב ואני נכחנו בלידה בשעה 12.23 הגיח לעולמנו בננו יקירנו, לא אוכל לתאר במילים פשוט מדהים. המון אושר בכי צהלות שמחה היום המאושר בחינו השעה והדקה שלא אשכח לעולם אין אני יכולה לתאר במילים את אושרנו בזכות פנדקאית חזקה אמיצה עקרונית עם המון אמונה, שעברה בגבורה תודה תודה........... מי היתן וכולם היו מאושרים ויחבקו את ילדם בקרוב. ירקי

angel Mom

New member
אושר ואושר עד אין קץ../images/Emo20.gif

למרות שהכרתי את זיווה לקראת סיום השליחות כולנו יכולנו להרגיש את המיוחדות שלה. היא שיתפה אותנו ברגעי האושר וסיפרה עליכם רבות - רק טוב! ידענו כולנו שזהו שידוך מוצלח וראינו את ההילה שהיא סוחבת מעליה. מי יתן ותחיו חיים שלווים ומתוקים ותדעו רק רגעי נחת ושלווה. אמן!

מירבי*

New member
ירקי אהובתי../images/Emo23.gif

ריגשת אותי מאוד, אני יודעת עד כמה חיכיתם לילד הזה ואני יודעת עד כמה אתם מאושרים שהוא הגיע, בריא ושלם וכל כך דומה לך. אין ספק שהתהליך שלכם התנהל באופן מופתי בזכותכם ובזכות זיוה הנפלאה, אצילת הנפש והמיוחדת, החיבור שנוצר ביניכם מקסים, כיבדתם מאוד את זיוה והיא אתכם. מאחלת לכם להנות מכל רגע במחיצתו של התינוק המקסים שלכם. מקווה לראות אותך במפגש במוצאי שבת. אשלח לך תמונות בקרוב, אני צריכה להקטין אותן קודם. נשיקות והרבה אהבה

מברוכ מברוכ מברוכככככככככ!!!

מאושרת בשבילכם. כל זוג שמצליח להגיע לרגע הגדול הזה עושה לי טוב בנשמה. הנה... עוד זוג הצטרף לרשימה : וואל קאם טו דה קלאב. גם אנחנו הורים מאושרים לגוזל קטן ומדהים שאוטוטו ימלאו לו חודש ימים. תהנו תהנו מגיע לכם. ותודו לפונד' המקסימה שלכם שבלעדיה ובלעדיי כל הנשים המדהימות הללו לא היינו מגיעים עד הלום. אני תמיד אומרת ישתבח שמו לעד כן ירבו שמחות אמן.

מרגש ומחזיר אותי תמיד לאחור

כל לידת פונדקאות מרגשת אותי מחדש וגורמת לי לחוות מחדש את החוויה,תהני מהנסיך הקטן .

עָנת

New member
אכן פסגת האושר, שיתעצם מיום ליום

ירקי. המון מזל טוב. אושר,ורק טוב .

למעלה