פנתרית, זה עבורך

אני מציעה שתחשבי על הצעות משלך. בכלל צריך לכנס קבוצות נשים

ולהתחיל לזרוק הצעות שיחליפו את הביטויים הרעים שהוכנסו לשימוש (ע"י בני שחץ זיכריים).

Berethor

New member

Berethor

New member
מה שמאוד טוב בביטוי "הכניס אותה להריון", זה שהוא מאוד "גמיש"

לכן אפשר להשתמש גם להריון רצוני וגם להריון לא רצוני, להבדיל מביטויים חלופיים, אשר גם מיותרים לחלוטין לדעתי. זה שגבר הכניס אישה להריון, אין בכך גם שום דבר שהוא "פוגעני", כניסה והכנסה הם לא מושגים שליליים כלל, וכך גם לא הריון, שהוא מושג ניטרלי, ואם זה הריון "טוב או רע" תלוי בעיקר באם הוא רצוי או לא רצוי מבחינת שני ההורים, ביחד ולחוד.

Berethor

New member
"להוריד את האישה מכיסא המלכות הטבעי" זאת אחלה פנטזייה בדסמית

רק מה לעשות שאי אפשר להוריד את האישה "ממלוכה" שאין לה גם ככה, אחת המלכות האמיתיות היחידות שאני מכיר זאת מלכת הממלכה המאוחדת ולא "מלכות" מהחלומות שלך. אישה שמשלה את עצמה שהיא "מלכה", לא הרבה יותר טובה מגבר בעל רקע ממוצע אשר משלה את עצמו שהוא "זכר אלפא". שטיפת המוח הרדיקלית, מנסה להציג מצג שווא שבו כביכול יש צורך לעשות משחקי אגו בין האישה לגבר על מי "שולט" במי, ולהתעלם מהעובדה שזה לא שוויוני בכל מקרה, ושאלו סוג של יחסי מרות בכל מקרה. הגבר יותר חזק פיזית ונפשית, מי שחושבת שכל כך קל "לשלוט" בגברים, משלה את עצמה, גברים הוכיחו פעם אחר פעם, שהם בקלות יכולים לשלוט על נשים, אפילו בחברה המערבית שהיא מאוד שוויונית יחסית, ועל אחת כמה בחברות עתיקות ודתיות, כגון החברה המוסלמית. כל הניסיון הזה לזלזל בכל ביטוי שמפריע לך אישית, הוא לא הרבה יותר "ממשחקי אגו", באופן אירוני, את משחקת "משחק של גברים", ומשחק שגברים הרבה יותר טובים בו, גברים ידועים באגו שלהם הרבה יותר מנשים בדרך כלל, וזה אירוני לראות פעם אחר פעם איך אישה שטוענת שהיא סולדת "מהתנהגות גברית", למעשה מאמצת את ההתנהגות של גבר ממוצע, וחושבת שהיא יכולה לנצח גברים "במגרש הביתי שלהם" ובנושאים שגברים מזוהים איתם הרבה יותר, בנושאים של שליטה ואגו לדוגמה. דרך אגב "שולט ונשלט" אלו הם לא האופציות היחידות, קיימת גם אפשרות של "ברית בין שווים", בסיפור על המלך ארתור ואבירי השולחן העגול נודע בכך, שלמרות שארתור היה מלך אמיתי, הוא היה מאמין כזה גדול בשוויון אמיתי עם אביריו ויועציו, שהוא היה יושב איתם מול שולחן עגול. האידיאולוגיה שאת מאמינה בא היא לא שוויונית, אלא אפליה הפוכה, משהו שכמובן שאני לא תומך בו, בלשון המעטה, איזה סיבה יש לי לתמוך באפליה של המגדר שלי.

"אבירי השולחן העגול הוא כינוי לאבירי המלך ארתור, דמויות אגדתיות של גיבורים בשריון המופיעים באגדות הארתוריאניות."

"האבירים היו עוזריו הראשיים של ארתור בכל נושאי הצבא, ולעתים גם בשליטה בממלכה, מעמדם היה גבוה מאוד, ועד היום "אביר שולחן עגול" משמש כינוי למקבל החלטות. המלך ארתור, שדגל בשוויון, רצה שכולם יהיו שווים לו, ולכן, על מנת שלא יהיה "ראש-השולחן", הושיב את כל אביריו מסביב לשולחן עגול, כשהוא עצמו יושב בשולחן כאחד האבירים."

http://he.wikipedia.org/wiki/אבירי_השולחן_העגול

שיהיה לך לבריאות עם הפנטזיות שלך

וברור למה האגו שלך מתקומם נגד דוגמאות מובהקות של עליונות ביולוגית ונפשית נשית. אני מבינה שהדוגמאות מכאיבות לך.
אין לי ענין להכנס פה לדיון מתקוטט, להביא עובדות נגדיות ל"עובדות" ולטענות שהבאת. הרי זה כמו ילדה וילד בגן ילדים הרבים ומתקוטטים מי חשוב יותר - האמא או האבא, הבת או הבן. מספיק לי לעקוב אחרי כל ההתבטאויות של החוזק הנפשי והביולוגי הנשי (אגב, היה אנתרופולוג אנגלי-אמריקני, אשלי מונטגיו, שכתב ספר מפורסם: The Natural Superiority of Women . חשוב לכל אשה וגבר לקרוא אותו. אפשר לחפש בגוגל.אני מניחה שאפילו שמו של הספר מכאיב לך.) וגם ללמוד את ההיסטוריה של מאבק הגבר באשה. לברר לי מתי גברים הנקרים על דרכי משתדלים להאבק בי, לא מקבלים גילויי סמכות שלי, ו/או משתדלים להשתרר עלי, ולחשל כלים מעשיים להדוף אותם. חשוב לי לחנך בנות מיני בנושאים של הכוח שלהן, להעצים אותן נפשית, אישית, (כפי שהפמיניסטיות משתדלות להעצים את הנשים כלכלית משפטית וחברתית) להעצים נשים מוחלשות, כמו מזרחיות חסרות השכלה שהיו נתונות כל חייהן לחינוך יהודי-ערבי אנטי נשי.
זה הכל, ואתה יכול להמשיך עם חצאי האמיתות שלך ועם הבורות שלך, ועם ההתקוממות הנפשית נגד שליטה ועליונות נשית, אפילו כשהיא טבעית.
מזלך שאמא שלך לא החליטה להפיל אותך. מזלך גם שהיניקה אותך כנראה מספיק, והשאירה אותך בחיים.

A לוןA

New member
אני יכול לדמיין את השיחה הבאה:

תגיד, מה קרה למשה שהוא ככה מצוברח היום?
אהה, הוא ומיטל שכבו אתמול, הקונדום נקרע והוא חושש שהוא השלים לה גרעין...
&nbsp

Berethor

New member
עושה רושם שהצלחת כבר "לבלבל" אפילו את עצמך עם הטיעונים האלו

כבר שכחת שגם עם הביטוי הפריה הייתה לך בעיה? כמו עם אלף ואחד ביטויים תקניים אחרים?

בודאי שהביטוי "הפריה" הוא רע פטריארכלי ומטעה. אתה חסר

חוש הומור. אני מקווה שקאטצ'ט הבינה את הציניות, את הבדיחה.

Berethor

New member
אני לא חסר חוש הומור, פשוט זה לא נשמע לי ציני אלא נכון יחסית

לא רואה מה כל כך נורא בכך שבן הזוג יגיד "הפרתי אותה" או "הכנסתי אותה להריון", ועכשיו היא בהריון ממני. אבל כנראה שהסיבה שאני לא רואה מה כל כך נורא זה משום שלא השאלת לי את "המשקפיים השחורות" שאת לובשת כמעט בכל פעם שמדברים על יחסים של גברים עם נשים, לכן לא הבנתי אותך.

Berethor

New member
אומר "שהיא הרתה", הרתה ממי אבל? מהגבר שלה או מרוח הקודש?

משום שכאשר את אומרת "היא הרתה", את שוב מנסה "לנשל" את האב מאבהותו, ואחר כך שוב תנסי להתכחש לזה, ולטעון "שלא הבינו אותך נכון".

http://milog.co.il/לנשל

כל ביטוי הנותן לגבר תפקיד פעיל בהריון (במקום תפקיד משני )

הוא רע ומטעה.
אני לא מצפה ממך, שכואבת כל דוגמה על עליונות האשה וכוחה, אם ביולוגיים ואם נפשיים, למצוא תחליף לביטויים הרעים והמטעים.
אני עצמי חושבת על ביטויים חליפיים, נכונים, ואני קוראת ואקרא לנשים לחפש אותם.

למעלה