HEIL זה אמור להיות בגרמנית.. לא משנה.. אלטרנטיבי.. לא יודע.. אבל אני אוהב פאנק.. oi scouts, oi polloi. skrewdriver, cockney rejects, casualties, virus, necrofilos, exploited, ועוד חרא..
אתה מעז לנסות להשוות את השטניזם לנאציזם??? אין שום קשר, ולו הדק ביותר, הדקיק ביותר, בין הנאצים לבין השטניסטים, שתי חיות שונות לגמרי. יאללה, אם זה מה שאתה מנסה לעשות, להוקיע אותי כהיטלר, לך תסגוד לפסלונים שלך! נעל!
אתה שומע להקות נאציות ? ד"א..אני בדילמה, לשים על טאג ליין או לא ? ולמה ה בכלל צריך לעניין אותכם, טוב אני כנראה אשים..יש הרבה חרא כזה גם בפאנק ...אז למען ישכילו, ד"א..שאני אומר חרא כזה הכוונה לא לThe Wraith אח"כ יגידו שאני מקלל, פשוט הכוונה לאנשים שהופכים את המוסיקה שלהם למקור גזענות אנטישמיות וכאלו ...לדעתי זה גועל נפש, ולא צריך לעודד את התופעה הזאת. בכל מקרה ח"ח והשרשור הזה יקבל טאג ...אם אני רק אזכר איך אני מגיע לאדמין .. וודו הזקן והסנילי מכה שנית, והפעם עם גזים ומיץ שזיפים ...ויש לו קטטר
תודה שחלקת על גזים ומיץ שזיפים, לא יכולתי לחיות בלי המידע הזה!
אז קצת קיללתי בהודעה הקודמת שלי, אני מצטער הוא פשוט הכעיס אותי כשהוא השווה את הדת שלי לגישה ימנית קיצונית שבזה לדתות... בכל מקרה, לפי דעתי כמוזיקה הופכת לכלי לגזענות אז אני לא אשמע להקה (כמו דייסייד למשל, מסר טיפשי לחלוטין בכל שיר). אגב, דייסייד, זה הלך ככה: No Lord Shall Stand Before Myself! ומצד שני: "כן אני נהנה להרוג בשם השטן"... תודה רבה שאתה מוציא לאנשים כמו ד"ר. לה-ויי שם רע יא חתיכת טמבל.