פנקס שירות

oren*

New member
איך רואים שזו תמונת אילוסטרציה

הבימוי של דגל מרצ וברקע החרדי מוכה על הרצפה - מסכן שכמותו מעניין מה ניסה לעשות, לפגוע בבחורה שעמדה עם הדגל כמו החרדים מול ביתו של שר הביטחון? לקרוע מעל גופה את החולצה עם הלוגו של מרצ? פעילי מרצ הרי כל כך אלימים, בזמנו תפסו אותם בהפגנה למען בעלי חיים - הוציאו אותם מחוץ לחוק כמו את תנועת כ"ך.

qwerim

New member
בשבילך, עוד תמונה.

הסתה חילונית לרצח --------------------------- מתוך כרוז שפורסם בכפר סבא באוגוסט 1998 ליד מעון אמונה. "האויבים החדשים, גן אמונה, צריך לחסל אותם כשהם קטנים" ראה גם "ידיעות אחרונות", 31.8.98 אנשי עמותת "עם חופשי" וחברי מרצ באו והפגינו במקום נגד הקמת המעון הכרוז הופץ בתיבות דואר של שכני המעון רק בתאריך 29.11.98 הסכימה הפרקליטות להורות על חקירה. והמשטרה, עדיין חוקרת...

ומה אתה רומז בזה?

אתה לא חשבת לתומך שלפי מראה הציור זה ציור שבן אדם אחד צייר ב5 דקות ושכפל במכונת צילום... לא יותר מזה... ואז שם את זה בכמה תיבות דואר... זה הכל!! ומזה אתה עושה כזאת מהומה??? זה לא בדיוק כמו רבין במדים של חייל SS גרמני וצלב קרס על הכתף נכון??

הגיע

New member
את שתי התופעות הללו צריך לגנות

מכל וכל.... השאלה היא האם אנחנו עוסקים בהטלת רפש ציבורי אחד על השני? ואם כן, לשם מה? ומדוע?

zazaza

New member
מדובר כנראה במקרה

אדם המעורער בנפשו ואינו יכול להחשב כחבר בחברה החילונית...

נכון ZAZAZA

החברה החילונית בנויה על הגיון ושכל אדם המעורער בנפשו כבר לא עובד לפי הגיון מקובל ולא הולך לפי השכל הישר ולכן הוא לא חילוני!! נחמד נכון? גם החברה החילונית קדושה וטהורה ולא יוצאים ממנה רוצחים ואנסים ומשוגעים כי... כשהם עושים את זה הם לא חילוניים! גאוני נכון?

ofir_y

New member
אתם טועים

זה בכלל צויר ע"י חרדי, אפילו ע"H קוורים עצמו... לכו תדעו..

כמובן

אף אחד לא יכול לפסול את האפשרות שזה באמת צוייר ע"י חרדי שרצה להשתיק את ההתנגדות להקמת הגן ע"י תקיפת תושבי המקום והצגתם כרוצחים... אם זה באמת נכון אז... אני באמת לא אתפלא...

tali_le

New member
לכל המעוניין

אני מוכנה להכין תמונות חדשות לכל דורש ע"פ תאור רוצים לראות את הרב עובדיה במיטה עם ערפאת? רוצים לראות את שרון בגוף של לימור לבנת? מה שתרצו רק תגידו... בתור מישהי שהייתה בהפגנות נגד הקמת המעון הזה אני מוכנה להביא לך את החומר האמיתי שחולק שם... חבל שאתה מבלבל בשכל.... טלי

טלי! התגעגעתי אליך! ../images/Emo24.gif

האמת שהמודעה היתה בזמנו בתקשורת... אבל לא, זה לא היה חלק מהמאבק (המוצדק) נגד הקמת המעון, אלא פעולה של קיצוני יחיד. אגב, את מכירה מישהי בשם מעיין והיא ממודיעין? גם מנוער מרצ... אם את רואה אותה תמסרי לה ד"ש ממני (אם היא שואלת איזה דור, דור מהבמה). תישארי פה, ותזכרי: שטן! מוות! אני פאנקיסט אמיתי!

אז מה הבעיה טלי?

תפרסמי פה לכל המעוניין את החומר שבאמת חולק שם! אני אישית אשמח מאוד לקראו אותו ביסודיות

למעלה