פנצ'ר כפול!!!

נוריה

New member
פנצ'ר כפול!!!

אלוהים איזה בוקר מחו@#$%ן עבר עלי. ירדנו למכונית כדי לסוע לרופאה (שחר קצת משתעל ועם אינהלציה). ראיתי פנצ'ר בגלגל. מתקשרת לבעל - אין תשובה (הוא שכח את הטלפון שלו בבית מסתבר). אוקיי, מחליפה לבד את הגלגל, מתלכלכת נורא, המגבונים נגמרים (רק שלא יחרבן לי עכשיו, בבקשה!!!). נוסעת לרופאה. אחרי 5 דקות נסיעה - תחושת פנצ'ר נוספת! הכיצד??? עוצרת, יוצאת מהמכונית - ואכן, הגלגל הספייר - שטוח לחלוטין. מה לעז@#$%ל עושים עם 2 גלגלים מפונצ'רים??? אחרי 5 דקות של בכי במכונית ונסיונות נואשים להשיג את עמי (כמובן שהוא עדיין לא הגיע לעבודה אז הוא לא ניתן להשגה) מתאפסת ומשיגה את הטלפון של הפנצ'ריה . הם לא יכולים לבוא. הם עסוקים. מה עסוקים??? בוכה עוד קצת. עמי סוף סוף בעבודה - בוכה לו 10 דקות בטלפון, שחר גם בוכה לו... מתקשרת שוב לפנצ'ריה ומשמיעה להם את שחר בוכה. כמובן שהם מתאפסים ומבטיחים להגיע תוך 1/2 שעה. בנתיים מוציאה את שחר והעגלה והולכת רגלית לרופא. כמובן שנורא מאחרת והמזכירה האנטיפטית מסרבת להכניס אותנו למרות העיניים הדומעות שלי והסיפור הטרגי ומבקשת שנחכה עד שכל העולם יכנס לרופאה. אני מסבירה לה שיש לי בדיוק 1/2 שעה אבל זה מעניין את הסבתא שלה. יוצאת משם בדמעות (שוב...) וחוזרת רגלית למכונית. מזיעה כולי... בדיוק מגיעה הבחור הנחמד מהפנצ'ריה, ממלא את הגלגל בספריי הפלא הזה שפעם ליהיא לפיד כתבה עליו וכמו אהבלה לא קניתי ואנחנו נוסעים אחר כבוד לפנצ'ריה שם כמובן לא רק מתקנים את הפנצ'רים אלא מחליפים לנו 2 גלגלים (מה שכמובן מגהץ לי יותר מ- 500 שקל בויזה). וזהו. מספיק פנצ'רים ליום אחד?

happy

New member
את יודעת להחליף גלגל???../images/Emo2.gif

אוי נוריה אהובה איזה יום מזעזע!!!!! אבל אני חייבת לציין שכל הכבוד שאת יודעת להחליף גלגל!!! אני בפעם האחרונה שזה קרה התקשרתי לאבא שלי (כמעט בן 70) שיבוא להושיע אותי!!!! צודקת ב100% חייבים את ספריי הפלא. אני הסופ"ש הזה קונה!!! והמזכירה של הרופאה היא מזעזעת!!!! טיפה התחשבות.

נוריה

New member
מזכרת

מהתקופה הפמיניסטית שלי שרציתי להיות לא תלויה בגברים וגם נהגתי בחיפושית שהתפנצ'רה לעיתים קרובות... האמת היא שלרוב אני מעדיפה שהבעל יחליף או שכן או משהו כזה אבל לא היה בקרבת מקום גבר להשכרה אז נאלצתי לעשות זאת בעצמי. וגם כשיודעים זה לא אושר גדול. סתם מלכלך ת'ידיים.

בנצ100

New member
נוריה, מה זה בוכה?

את ג'דה את! מה קרה שמכזה דבר תתייאשי? קטן עליך! אם את יודעת לעשות קציצות ועוגות, אז כזה דבר באמת לא לרמה בשבילך... אבל, לפעם הבאה, רעיון: החלפת גלגלים, ושיחות עם פנצ'ריה זה באמת נושא לעמי. חבל על הידיים היפות שלך. מרימים טלפון לתחנת מוניות, מעבירים לשם את הקטן והסלקל, מחנים את האוטו בצד, ומספרים לבעלול איפה הדבר הזה שהוא צריך לטפל בה, ומת-ח-פ-פים. ללכת ברגל למרפאה בשלהי יולי?!? למה מה קרה?? וזה אני חכמה לומר מהמזגן במשרד... אני יודעת. אל תהרגי אותי...

נוריה

New member
אוף בנצ

זה מה שאמרתי לעמי - שהוא צריך להתעסק עם זה ואני לא והוא בכלל לא הפגין אמפטיה מספקת... שתביני, גם כשלא היה לו אוטו מהעבודה, מי שלקח את האוטו לטסט וכאלה, היה אני! כן, אני! ומי שמכיר את כל המוסכים והפנצ'ריות באזור זה אני! הוא בכלל לא מתעסק עם זה. אני באמת צריכה להיות קצת יותר נשית בעניינים האלו ולהשכיח ממנו את ימי השאקליות שלי. ואת גם כן - מהמשרד הממוזג נותנת לי עצות
...

ברבי28

New member
את לא רואה את זה, אבל -

אני מצדיעה לך ... רק שאני במקומך הייתי מוציאה את הקריזה על האחות במרפאה ...

נוריה

New member
תודה ממי

רציתי להוציא עליה אבל הייתי פשוט חנוקה מדמעות ולא היה לי עצבים אליה. לא נורא, הוצאתי את העצבים אח"כ בטלפון על בעלי...

קובולט

New member
תני לנו את מס' הטלפון שלך....

אם חלילה ניתקע גם עם בעל לא זמין ובעיות שנוכל להתקשר אלייך להצלה בהחלפת הגלגל. סתם יקירתי מקווה שאת נרגעת עכשיו במזגן וששחר מרגיש טוב

סינטה1

New member
אוי, איזה יום ../images/Emo24.gif

אבל נכון שזה נורא כיף לרחם על עצמך? אני נורא אוהבת להרגיש מסכנה. נשיקות מאיתנו

נוריה

New member
תודה סינטה

גם אני אוהבת להרגיש מסכנה ושירחמו עלי נורא... נשיקותבחזרה

תולו

New member
../images/Emo2.gifבנות, מה קורה ?

עם כאלה סיפורים, אני בחיים לא אצא מהבית ! נוריה, מסכנונה, לא מקנאה בך ולו רק בגלל מזג האויר המזעזע. וקבלי
על זה שאת יודעת להחליף גלגל !! שאפו (=מורידה בפנייך את הכובע)

נוריה

New member
לא! תולו! בבקשה!!!

תצאי בחוץ! אבל רק כשהשרב ישבר. ותאמיני לי, שהרגשתי היום ביזבוז נוראי של הכשרון שלי... תודה על הגביעים והכובעים...

../images/Emo24.gif נבחרת לאשת השנה

מזדהה איתך כל כך. איך כל הפנצ'רים קורים שהאיש לא זמין? (או במילואים, במקרה שלי). גם אני יודעת להחליף גלגל, אבל לא מזכירה את זה לאיש, כדי שיחשוב שאני תלותית. עדיף. את הגיבורה שלי, אז נגבי את הדמעות (אם עוד נשאר איזה מגבון), ונשקי את שחר המתוק שירגיש טוב ותהני מענני ההערצה שאנו רוחשות לך!
פלוס כפיים פלוס הצדעה.

נוריה

New member
אש"פ, נכון לא רק לי זה קורה???

אגב, תמיד, אבל תמיד, משהו כזה קורה כשהאיש שוכח את הטלפון בבית, או במילואים או בישיבה חשובה או משהו כזה. נכון מגיע שלב בחיים שזה כיף להיות תלותית וכבר לא עצמאית ואפילו איזה ייחול קטן להיות עקרת הבית הקטנה??? שמתי חבילת מגבונים חדשה בתיק - שיהיה לפעם הבאה.

נוריה

New member
תודה חמודות שלי, ושאלה מהותית:

נכון מגיע לי לבזבז עכשיו כסף בתור פיצוי???

וואו כל הכבוד../images/Emo106.gif

אני ממש ממש לא יודעת להחליף פנצ'ר, מגיע לך פינוק ולהוציא כסף (מילא שגיהצת כבר 500 ש"ח בויזה
) אבל מגיע לך יותר מזה שיוציאו עלייך כסף, (או לחלופין מה שיותר כיף לך...) הצעה: אמבט עם שמנים ארומתרפיים ...
התאוששות קלה לך ולשחר

סינטה1

New member
חיכית לזה יום שלם ../images/Emo35.gif

אני כבר מזמן הייתי בקניון מלחה...

תמי ס

New member
וואוו, וואו, וואו,

רגע רגע, תני לי קודם כל להעריץ אותך, את יודעת להחליף גלגל? אני נפעמת, עפר לרגלייך, כל הכבוד! איזה יום מחורבן היה לך, לא יאומן, פנצ'ר זה סיוט סיוטי ביותר, ועוד פעמיים? ולמזכירה של הרופא
יש לי רק מילה אחת להגיד: "איכס", בעצם שתי מילים: "איכסה עלייך". מקווה ששחרון מרגיש יותר טוב.

למעלה