פנפיק חדש

KerenWelling

New member
פנפיק חדש

אבל תקשיבו... תנסו לחרוג מהכל...תהפכו אותו לאימתי...אלים...סקסי...ותנסו לחרוג קצת מ-הילדה הטובה ושמה רורי- מוטיב! פש...אני ממציאה מוטיבים!!!!!!!! לא משנה... אז תקשיבו... הפנפיק החדש מתחיל באותו הערב, אחרי שדין הביא את הגלידה לרורי, ושהוא חם עליה בטירופי טירופים (נמאס לו כבר לעשות ביד!....חחחחח....), ופריס כבר עזבה לפני שעה. נ"ב: ג´ס הגיע עם דין. רורי בדיוק ראתה סרט כחול, והצלצול של הפעמון הפריע לה. אז ככה זה מתחיל: רורי: "מי זה?" ג´ס: דין וג´ס, תפתחי לנו! רורי פותחת את הדלת, אומרת היי כזה קטן ותמים עם נפנוף קטנטן, ונותנת לדין את הנשיקה של השנה (פרסים יתחילו לרוץ...).לאחר מכן: רורי: "מה אתם עושים פה?" דין: "סתם...ידענו שאת לבד, אז באנו לראות איך את מעבירה את הלילה השקט שלך לבד...?" רורי: "אמ...אוקיי, כנסו..." ג´ס: "אז...מה את עושה?" רורי נעמדת מול הטלויזיה וחוסמת את המסך. בעזרת הבוהן ברגל ימין עושה סטופ בוידאו. רורי: "אמ...כלום...בדיוק רציתי להתחיל לעשות כביסה..." דין אומר, וג´ס מסכים איתו: "אנחנו דווקא חשבנו לעשות משהו שונה הערב..." רורי בקול כזה סקסי ונמרח עליהם שואלת: "על מה חשבתם...?"

KerenWelling

New member
פשוט תעשו המשך...

גם אם זה לא יקרה.... בואו נשחרר את רורי לפחות ככה...בדמיון...

לאנה

New member
זה לא לשחרר...................

זה להחליף דמות, חחחחחחחח............

KerenWelling

New member
תשמרו על התמימות שלה אבל...

תעשו משהו שישבור את הסטריאוטיפ של הילדה טובה ירושלים!!! כאילו....תוסיפו לה פלפל בחיים...., הביאו לה "משב רוח מרענן"!

זיושי

New member
חשבנו על|.||.||.|

ג´ס ודין ביחד:מסיבת שוקולד רורי: מה זה? ג´ס ודין ביחד:חכי שנייה ג´ס ודין יוצאים מהבית ג´ס ודין חוזרים לבית עם מלא קופסאות שוקולד רורי מבינה שזו מסיבה שאוכלים בה הרבה שוקולד אחרי המסיבה דין אומר אני וג´ס חשבנו...

dr15

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

אני מראש אומר שאני שונאת את דין <בזמן המסיבה> רורי: ממתי אתם מסתובבים ביחד? אני יודעת שזה לא ארוך במיוחד אם אתם רוצים אתם יכולים להתעלם

dr15

New member
המשך מההודעה שלפני ההודעה הקודמת

שלי... רורי מבינה שזו מסיבה שאוכלים בה הרבה שוקולד אחרי המסיבה דין אומר אני וג´ס חשבנו... ... שהגיע הזמן לסיים את משולש האהבה הזה, אנחנו רוצים שתבחרי עכשיו. ג´ס: זה או אני או הוא, סו הו איז איט גונה בי?

ברוכה הבאה לפורום!!!!!!!!../images/Emo24.gif

(ול´אשא"ד´ - אנחנו שונאים את דין... סתאאאאאם אין כזה מועדון חחחח) כמו שמת לב, אנחנו מחבקים את כל החדשים...

v i o L e T

New member
welcome 2 the club

זתומרת בקשר לדין
ובכלל ברוכה הבאה לפורום בנות גילמור:) למרות שגם אני חדשה..:]

לאנה

New member
ברוכה הבאה!

תגידו, אנשים, שמתם לב שרוב האנשים החדשים שהצטרפו לאחרונה נורא חכמים?, אני מתכוונת, הם שונאים את דין.......
דרך אגב - ´אשא"ד´ - איי לייק איט.......

ד י י ז י

New member
סליחה???

אני לא מבינה למה אתם כל כך שונאים את דין!! הוא ממש חמוד! , אני גם אוהבת את טריסטן , אבל בגלל שהוא עזב , החמוד שבא אחריו הוא דין!. למה , אתן שואלות? הוא כבר חבר שלה , הוא מאוד יפה , הוא חמוד ואין לו עיוותים בפה!! (אהמ אהמ ג´ס...).

לאנה

New member
לא!, פשוט לא!

קודם כל, דין הוא פשוט לא חמוד!, והוא פשוט לא יפה!, ומה הקשר ש"הוא כבר חבר שלה"?, חוץ מזה, אני ממש לא מבינה על איזה עיוותים בפה מדברים, אני מודה, ג´ס הוא לא בראד פיט, אבל לפי דעתי הוא חתיך, ובלי קשר, הוא כזה מתוק!, להבדיל מדין......, הבג בוי הזה......, בלעע........ אה, ושאלה אחרונה - "אני לא מבינה למה את כל-כך אוהבת את דין!!"

ד י י ז י

New member
מה לא?!

הוא חמוד ויפה בטירוף!! ואל תגידי לי שאף פעם לא שמת לב לעיוותים בפה של ג´ס??? תמיד שהוא מדבר הפה שלו נוטה לצד ימין.. לצערי , אני לא יכולה לצרף תמונות.. לא יודעת למה זה אף פעם לא שולח לי הודעות עם תמונה , בכל מקרה תסתכלי בעמודים הקודמים כששמתם תמונות של ג´ס ותראי!! אני מודה , שהוא חמוד , אבל!! כשדין לידו , אין מה להשוות.. אבל בכל מקרה , על טעם ועל ריח..

KerenWelling

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש לא חמוד....מה אני אגיד לך..........ממש לא יפה.......חחחחחחחחחחח............................. שניהם חתיכים, ואת שניהם אני אוהבת....אבל דין לא נתן שום סיבה שתשנאו אותו!!!!!!!!!!!!!

KerenWelling

New member
למה לא?!

הוא הוכיח את נאמנותו לרורי. וככה גם את אהבתו אליה... לורליי אוהבת אותו (וזו כבר סיבה מספקת!) והוא גם חתיך (לא רק ג´ס!!!)!!!

לאנה

New member
קיי, כמה דברים:

מה זאת אומרת "הוא הוכיח את נאמנותו לרורי"?, אף אחד לא יודע מה קרה איתו בזמן שהם לא היו ביחד, וגם אם הוא לא בגד בה....., מי כן?, זה לא שהוא יוצא דופן או משהו........ סליחה, אבל למי אכפת שלורליי אוהבת אותו? רורי צריכה לאהוב אותו, לא אמא שלה, ואין לי כוח להתחיל להתווכח אם היא אוהבת אותו או לא......... הוא היה הרבה יותר חתיך בעונה שעברה, ובלי קשר, גם ג´ס חתיך, אז?

למעלה