פנפיקים

ספאפית

New member
פנפיקים

יש למישהו אתר עם פנפיקים בעברית? נ.ב. קראתי (קצת באיחור) את הפנפיק "שחור בהיר" ורציתי להגיד שהוא ממש מהמם ושהכותב יכול להיות ג'וס הבא!

IDOffryn

New member
נכון..

מה באמת קורא עם ההמשך? בבקשה אל תהיה כמו איזה סופרת בלודינית שלוקחת לה קצת יותר זמן מהצפוי לרשום ספר על עלילותיו של קוסם צעיר... לעזאזל כמה זמן לוקח לרשום ספר שהיא כבר ידעה על מה הוא הולך להיות??? אולי במקום להתעסק בשטיות שהיא תכתוב!!!

לידיעתך, ולכל אוהבי הארי הקוסם:)

הספר החמישי יוצא ב21 ליוני!כן כן יש תאריך! ואפשר כבר להזמין מהאינטרנט והכל! תהנה ד' הופרין!

IDOffryn

New member
אני ???

אממ טוב האמת שלא שאני אובססבי לזה.. אבל קראתי את כל הספרים עד עכשיו.. וזה נחמד אז למה לא? וזה סתם נראה לי מטומטם שלוקח שנתיים לכתוב ספר , וגם זה לא כזה ספר גאוני כן..סתם תחכומים פה ושם הדבר הכי יצירתי שהיא יצרה זה הקווידיץ.. אבל זה נחמד אז אני בטח אקרא גם את החמישי אני גם אוכל לחיות בלי זה.. וגם הסרט קצת הרס את כל הספר הראשון אז את השני אפילו לא טרחתי לראות...

B a n j o

New member
את האמת

קראתי את הספרים ואני לא מוצא שום דבר גאוני בהם. היא פשוט לקחה רעיונות מכל ספר שהיא קראה בחיים שלה (בעיקר טולקין) ועשתה מזה סלט אז... זה לא גאונות בעיניי, זו גניבה ספרותית

לוקח לה כל כך הרבה זמן כי

פתאום היא מרוויחה מליוני לירות שטרלינג בשנה, אולי יותר, אז אין לה ממש מה שידחוף אותה לפרסם את הספרים, והיא לוקחת את הזמן..היא יצרה לעצמה קהל, וככל שהיא מושכת יותר זמן היא מרוויחה יותר... זונה קטנה... שתוציא כבר את הספר! תראו, לא חייבים לאהוב את זה, אבל למה לרדת על זה? אני מתה על כל הקטע של קסם, ופיות ושטויות פנטסטיות כאלו! ואני גאה!:)

DONT GET THEM STARTING

AGAIN הארי פוטר זה ספר. חוץ מזה שזה ספר חרא, יש גם סרט טיפשי... אבל הקשר לפורום הוא ההשוואות הנוראיות לבאפי, שזה אגב מקור השנאה של רבים מאתנו... לי אין ממש משהוא נגד, פשוט לא אהבתי:)

בתור מיסדת את מועדון המעריצים הרשמי

של שחור בהיר, אני מוכנה לצרף את כולכם אליו, ולפי מקורות מהג'וס הבא, הוא עובד על המשך.. שאגב לי יש שיכתובים שלו;)

ד י י ז י

New member
יש באתרים הישראלים לבאפי...

סאנידייל בישראל, btvsfans וכדומה.. אני לא יודעת את הכתובת, תעשה חיפוש בתפוז...

sour spirit

New member
אני דווקא די גאה בשפתנו היפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות שתמיד שפת המקור יפה יותר
כי באפי פיקס באנגלית נשמעים ה-ר-ב-ה יותר טוב!!!!!!!!! רק רציתי לשפף אתכם...

sour spirit

New member
לשתף*...סורי...עוד פ אחת שם והיתם

חושבים שאני איזה מופרע מין אחד...

Bufreak

New member
היי מדברים עליי ואני לא פה

ההמשך כפי שתמר אמרה נמצא בתהליך כתיבה. יש לי בערך עוד חצי פרק לכתוב והוא גם הפרק האחרון. ספאפית,אם את רוצה את יכולה לשלוח לי תגובות במסרים.

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

חתימה יפה! למרות שתמר עוברת על דברה אחת! *מצביעה על תמר* היא הורגת דמות ראשית אחרת כל פעם. תמיד. חוץ מהפיק שהיא כתבה איתי אולי

למעלה