פנס תאורה מטריד

פנס תאורה מטריד

החדר של ביתי התינוקת פונה למדרכה שבה ממוקם פנס תאורה שמאיר בצורה חזקה . האור הרב שמציף את החדר בשעות הלילה מפריע לה לישון
. מה עושים ולמי פונים? לכל העונים שיציעו לי לסגור את בתריס...בבקשה הצעות אחרות... בלתי אפשרי לישון כל הלילה בחדר עם תריס סגור...

Ice Age

New member
הצעות אחרות?

מה לגבי רוגטקה? תראה, גם אם תפנה לעירייה, אין מצב שיזיזו עמוד תאורה כי זה מפריע לדירה מסויימת. כמו שמסתדרים כשישנים ביום, כך גם אמורים להסתדר עם תאורת הרחוב בלילה.

רוגטקה??? זאת הפנטזיה שלי...

מידי לילה...... אני יודעת שאין סיכוי שיזיזו לכבודי {לכבוד ביתי...}את העמוד.אבל זה כמעט בלתי אפשרי להסתדר עם זה... יש לך הצעה מקורית לגבי בעלי רכבים שנותנים לאוטו שלהם "לילל" כמה שעות טובות בלילה ולא מזיזים את הטוסיק שלהם כדי לכבות את זה? מעניין............הכל קורה מתחת לחלון שלנו
.

moosa1

New member
אולי וילון?

וילון אטום שיכסה רק את החצי העליון של החלון. יסתיר קצת אור, ויאפשר כניסת אויר. זכרי - קל יותר יהיה לך להזיז את המיטה של הילדה מאשר את פנס הרחוב. במקום לעצב מחדש את הרחוב - חשבי על עיצוב מחדש של החדר.

דושניק

New member
וילון נשמע הפיתרון ההגיוני אבל...

רק בגלל שהפנס במודיעין, זה לא אומר שזה הפורום הנכון... ניסית בפורום של עשה זאת בעצמך, שפץ ביתך או משהו בסגנון? ייתכן ויהיו להם עצות רבות, אם לא טובות יותר.

אתה רציני בתשובה שלך?

לאיזה פורום אני יפנה? לאור יהודה? או לאריאל? אני גרה במודיעין,הפנס במודיעין...ואני בטח שלא אלך לשפץ את הבית שלי בגלל זה
דווקא פורום "עשה זאת בעצמך" היה מתאים לי, כי הייתי רוצה לנפץ את הפנס בעצמי... בכל אופן, תודה על התיחסותך

Keren Roziner

New member
אני חושבת

שמי שאמר שפשוט עדיף לשים וילון צודק, אני מכירה בית בו יש וילון ממש יפה המוסיף המון לחדר (חדרה של תינוקת), וממש מונע את הפרעות האור החיצוניות... לדעתי זה הפתרון הכי יעיל, אפילו פתרון זמני בזמן שאת מנסה לשבת לעירייה על הראש.

זאת אחת המכות

בעיר. העיר מתוכננת לשנות ה- 2000 את עמודי התאורה הביאו מהשאריות שהיו בכביש 1. עמודי התאורה היו צריכים להיות בגובה של - 3-4 מטר. במקום זאת הביאו עמודים שנישאים לגובה של בניין ובעל זווית תפוצת אור רחבה מאוד. צריכים לתבוע אישית את מתכנני העיר כדי שיוחלפו העמודים ועוד שאר ליקויים........

דושניק

New member
רציני לגמרי

מה זה קשור איפה הפנס? זה הופך את תושבי מודיעין למומחי הצללה? בפורומים שהזכרתי יש אנשים שכבר עשו דבר או שניים. סתם דוגמא: חשבת על האפשרות להכהות את הזכוכית בחלון? איך עושים את זה? טוב, אם הזכוכית במודיעין אז אתה בפורום הנכון
עוד אחת: להתקין על העמוד פיסת מתכת או חומר אחר בין הפנס לביתך כך שהאור יופחת. מה שאתה מבקש זה ייעוץ לגבי עבודה בבית. מה זה חשוב איפה הבית? ואם fלו כל הקיצין, כנס לפורום רוגטקות.

prophit

New member
צבע שחור../images/Emo70.gif

תדרושי מהעריה שאת החצי של הפנס ( אני מניח שזה אלה הכדוריים) שפונה לכיוון הדירה שלכם שיצבעו שחור, ככה יש תאורה, אבל לא עליכם....מקסימום- תעשה את זה בעצמך, לאף אחד לא יהיה אכפת.........

האמת? לא הבנתי...

מה זאת אומרת לצבוע בשחור את הפנס? וזה לא פנס כדורי...זה אפילו לא פנס...זה עמוד תאורה...זה אפילו לא עמוד תאורה, זה גונזילה ענק
. זה כמו העמודי תאורה הענקיים שיש בכבישים בין עירונים.אני חושבת שזה לא חוקי לעשות דבר כזה לא? למרות שזה רעיון מקורי ביותר.

NimrodKAdim

New member
שתי הצעות מעשיות

אני מניח שיש לך תריס גלילה כמו רוב התריסים במודיעין אני אישית מאוד אוהב אותם רק שבמקרה שלך הם בעיתיים. את יכולה להתקין תריס רפפה ולהטות את השלבים כלפי מטה כך שיכנס אוויר, תוכלי לראות מה קורה בחוץ למטה, אבל אור מלמעלה ייחסם. אם את לא מעוניינת להתעסק עם התקנת תריס רפפה, את יכולה להתקין וילון שעשוי משלבים וניתן לכיוון (כמו במשרדים) יש מלא דגמים אפילו עם ציורים לילדים תכווני אותו בלילה כלפי מטה והפנס לא יאיר את החדר. ברוב הערים יש תריסי רפפה (מכוערים שתמיד חסרים שלבים) שעושים את העבודה טוב מאוד מבחינת הסתרת האור. לפיכך, תרשי לי להוסיף שהשאלה שלך כן קשורה לפורום

למעלה