פנס צלילה Bigblue TL2500P 2500 Lumens LED

אבי ע

New member
פנס צלילה Bigblue TL2500P 2500 Lumens LED

דור הולך ודור בא... אחרי שנים שהבאתי כל טוב מארה"ב לתמוז בני (ולחברי פורום רבים) חדלתי כמעט מנסיעות עסקים, אבל תמוז התגייס להייטק וממשיך את המסורת. בנסיעתו לארה"ב הזמנתי כמה פריטים ובעיקר את פנס הצלילה שרציתי לדווח כאן עליו.
זהו פנס Bigblue TL2500P 2500 Lumens LED Light, שמחירו בלייז'ר-פרו הינו 270$. הפנס מצויין, קומפקטי ונוח לאחיזה, 2500 לומן עם 4 דרגות תאורה של 250-625-1250-2500, כאשר בדרגה הגבוהה הוא נותן שעה וחצי תאורה ובשאר יותר (בהתאם). יש לו גם אופציה של הבהוב SOS (3 נקודות – 3 קווים – 3 נקודות), וחוויין של מצב הסוללה: אור כחול סביב מתג ההפעלה בזמן פעולה, ההופך ירוק בערך במחצית הזמן; החיווי הוא בהתאם לעוצמת האור, כלומר מראה שנותרה לך מחצית הזמן או פחות בהתאם לעוצמה שבשימוש כרגע (אם מורידים עוצמה הירוק חוזר להיות כחול עד כמחצית הזמן).
חנכנו את הפנס בשתי צלילות מגדלור-מצפה (תדווחנה בקרוב, אני מקווה) והוא הוכיח את עצמו עד כה; אני עושה בו גם שימוש יבשתי רב.
פרטים טכניים נוספים: משקל 457 גרם, ציפה שלילית 227 גרם, אורך 14 ס"מ וקוטר מירבי 6.3 ס"מ, 3 נורות לד 6500K, עומק 100 מ', זוית 10 מעלות. סוללה נטענת (מצורף מטען), מחייב פתיחת הפנס, אשר מוגן בצמד כפול של או-רינגים.

dimab

Member
איך 270 כשכתוב 360?!

אבי ע

New member
איך ראית 360? כתוב 269.95...

זה המחיר שאני רואה כרגע בקישור, וגם המחיר בו קניתי לפני חודש (משלוח בתוך ארה"ב כלול).
אתה רוצה להגיד לי שיש ניתוב מיוחד לנקאים למחירי מציאה?

המחיר הרשמי 400$.
אתה באמת רואה באותו קישור עצמו 360?
אם כן, אולי לחברים רשומים בלייז'ר פרו (הרשמה ללא תשלום) יש מחיר מיוחד, למרות שמסופקני בדבר.

dimab

Member
אכן, כתוב מחיר רשמי 400 ומחיר שלי 360. שלך כנראה פחות

אבי ע

New member
מעניין. נסה להירשם לאתר ועדכן אותנו

מעניין אם זה מחיר לחברים רשומים, או רק לבעלי היסטוריית קניות קודמת.

ofleisher

New member
אני חבר רשום עם היסטוריית קניות מפוקפקת

אך עשירה . עדיין נדרש לשלם 360$.דיברתי עם דיויד המנכ״ל , הוא הבטיח שחייב אותך בהפרשים

zulufox

New member
זה בטח תלוי במדינה שממנה בודקים

אילן קרוב לעזה...
&nbsp
תתחדש על הפנס, חבל שהאלומה שלו כל כך מרוכזת, 2500 לומנס זה הרבה מאוד אור....
אני וחברי לצלילות לילה חווים זאת מהאינטובה גלקסי

אבי ע

New member
תודה

לי אישית האלומה הזו מספקת, למרות שאם היתה אפשרות למצב שני ורחב יותר גם היה טוב.

dimab

Member
נכנסתי בשם המשתמש שלי, ועדיין אני רואה 360

מעניין האם גם למוצרים אחרים יש כאלה הפרשי מחיר, ועוד יותר מעניין - איך מקבלים את המחיר הנמוך יותר?

dimab

Member
אמת ויציב! אני רואה את אותו הדבר. מי כאן רואה פחות? לצל"ר

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אין לי שמץ של מושג במה זה תלוי אלא אם כן אבי צודק והם

מנסים לשחד את הנקאים

dimab

Member
בפעם הבאה שאני קונה מהם משהוא,..

אני מבקש מכם להביא מהם הצעת מחיר

yud4dive

New member
אולי אתה מזוהה אךצלם כאמריקאי. הרבה אתרים מזהים מהיכ

הרבה אתרים מזהים מהיכן אתה מתחבר. או משתמשים באיזה רישום שעשית פעם.
&nbsp
תנסו פעם. אם אתה עובד בחברה שהסרבר שלה ממוקם בארהב, ולכן הזיהוי שלך הוא כזה, תוכל לראות מבצעים טובים יותר לפעמים

למעלה