"פנס בודד ברחוב"

לא קיימים כשלונות, נהפוך הוא

אני גאה שאני נמצא בחברת אנשים בעלי ערכים כחבריי בגל שבע, אם אתה רואה את הסירוב שלנו להתרפסות וליס מן האופיינית לשאר העיתונים, אז תצטרך לחיות עם זה לבד, אינני מצטער ולו לרגע אחד על הכתבות והחשיפות שפורסמו בגל שבע, כאלה שאני כתבתי וגם כאלה שהייתי שותף לכתיבתם, העמידה האיתנה שלנו על כללי מנהל תקין אינה מביישת אלא מוסיפה כבוד וגאווה.

yaronbro

New member
אתהמתבלבל בין תפקידך העיתונאי

שצריך לשקף את המצב לבין היותך אזרח שומר חוק הבלבול הזה גרם לכך שהעיריה ניתקה איתך את הקשר וכנראה שאינך מסוגל או יודע לטפח מקורות במילים פשוטות אולי ניצחת בקרב אבל הפסדת את המערכה

nuyev

New member
lia111 חג שמח !

אין ספק שכרגע גולת הכותרת היא "מתנ"ס" לידיעתך הפרוש : מרכז תרבות נוער וספורט, אין לי רצון כרגע להיכנס איתך לסדר גודל הפעילויות המופעלות במתנ"ס אבל כן יכול לומר לך שכמעט הכל בשליטה מלאה, ובהשוואה פשוטה לסדר גודל התקציב בו הופעלה רשת המתנ"סים בלוד לבין מה היום החברה הכלכלית מתוקצבת כמתנ"ס נושק 1% אבל אין לי תלונות לאף אחד כרגע. אני שמח להוסיף ולענות לשאלתך על מתן שרות לתושב , כיום אני חבר בוועדת היגויי המטפלת בנוער במצוקה, נוער בסיכון,ומשתדל לשתף פעולה איתם ועם כל הנוגעים בדבר כמו: עו"ס רכזת בית חם, ורכזת היחידה לנערות, ועוד. כרגע אישרתי והיקצתי מקום מיוחד לילדיי מועדונית מטעם הרווחה אשר אין להם איפה להיות אז עכשיו יש להם. ובקיצור יש לי הרבה מה לומר בעיניין זה ובגאווה עם פעם תרצי לשמוע יותר על מעשיי כמנהל מתנ"ס הנך מוזמנת. ולהוסיף עם ליפניי ההיתרסקות המוצדקת של הרשת הייתה 100% פעילות היום יש 120% .ואני רק אחד ללא כח עזר אבל מה לעשות שאני כל כולי מסור ומכור לעבודת קודש זו מול ציבור שאוהב ודורש מתנ"ס.אני מוטי אלון כאן ושם בשבילהם. ומה לעשות שסגרתי לאלה שלא אוהבים את הרעיון מוטי מנהל את "הברז" ותומך בנוהל תקין.

lia111

New member
מוטי. תודה על תשובתך.

1. אם הבנתי נכון את דברך היום המתנ"סים מתוקצבים ע"י העירייה בהיקף של 1% ממה שתוקצבו בתקופת פעילותה של רשת המתנ"סים. אם כך מניין לחברה הכלכלית התקציבים לכל אותה פעילות ברוכה בהיקף של 120% : טיפול בנוער במצוקה ו/או בסיכון, בית חם לנערות במצוקה ומועדונית ילדים? הרי כל אלה דורשים תקציבים. איך מחוללים את הנס הזה שעם היקף תקציבים של אולי 1%, עושים פעילות של 120%? אם הדבר אפשרי, אולי באמת אין צורך יותר בהקצאת משאבים לתרבות ולחינוך הבלתי פורמלי? 2. בוא נעזוב את יתר המתנ"סים ונתמקד במתנ"ס גני אביב שניהולך. זכורה לי פעילות ענפה במתנ"ס בתקופה שהמקום נוהל ע"י יהודה קסקס. התוכל לספר מהן הפעילויות שיש היום. מלבד חוגים (למבוגרים, ילדים ונוער שזאת כאמור פעילות רווחית הממנת את עצמה)?

ס ד

New member
אה, אז אתה מוטי אלון של מנדי?

כלומר הפעיל מהבחירות?

למעלה