"פנס בודד ברחוב"

nuyev

New member
"פנס בודד ברחוב"

"בגניי אביב" תמהוני אחד שהוא שחקן כדורגל, הגיע כהרגלו למגרש הכדורגל למשחק ראווה, מול 18.000 צופים, רק שאת המשחק כ 90 דקות הוא שיחק לבד ללא שחקנים במגרש. "תמהוני מסכן"

lia111

New member
nuyev , במקום לתקוף אישית את מנדי

אולי יש בפיך תשובה לטענתו שהמתנ"ס אינו מתנ"ס יותר. האם התושבים מקבלים היום את את אותה פעילות, מבחינת היקף ואיכות, שקבלו בתקופת פעילותה של חברת המתנ"סים? האם השתמרה הרמה המקצועית של המנהלים? ועל פי איזה קריטריונים הם נבחרו? האם התקיים במקרה מכרז לבחירתם? אני, אישית, אשמח לקבל תשובות על השאלות הללו. ובאמת , אין סיבה לתקוף ולהעליב אישית את מנדי. אם אין בפיך תשובה, אקבל זאת במלוא ההבנה.

yaronbro

New member
הם נבחרו לפי קוטר הכיפה ליאה את

מוזמנת להכנס לאתר רשם העמותות ליד כל עמותה בעייתית יש ציון שכתוב בו ליקוי מהותי איתרתי מספר עמותות שיש להן זיקה כלשהיא לגרעין התורני וחלק בסדר חלק פחות בסדר

lia111

New member
ירון , אין כוונתי לגרעין התורני

כתשעה חודשים אחרי שהעירייה הצליחה סופית להמית את חברת המתנ"סים, ברור היה שיש צורך ליצור תחליף. שני מבני המתנ"סים שבבעלות הסוכנות היהודית, דנוור ושיקגו, נמסרו ע"י הסוכנות היהודית, לגרעין התורני לצורך הפעלתם, אפשר אמנם להתווכח לגבי מידת החוכמה שבמסירת מתנ"ס המצוי בלב שכונה שמרבית אוכלוסייה ערבית, לגרעין התורני, אך לא זה הנושא הפעם. אני מתיחסת להפעלת יתרת המבנים השייכים לעירייה, שנמסרו לחברה הכלכלית ומופעלים על ידה.

yaronbro

New member
להערכתי גם ליתר המקומות שציינת

יש זיקה כל שהיא לגרעין הזה שכנראה יהיה המסמר האחרון בארון הקבורה של לוד

yaronbro

New member
אני רואה את פטרון הגרעיו אלי סער

בתדירות מאוד גבוהה בקרבת היכל התרבות שמן הסתם יהפוך ביום מן הימים לבית כנסת ואני מבין שכנראה שיש קשר מאוד פורה שיניב עוד כמה שירקעס שירוקנו את העיר הזו לחלוטין זו תהיה עיר של דתיים יהודים ודתיים ערבים בקרוב ידרשו ממך להכנס לעיריה בלבוש צנוע

lia111

New member
לא נראה לי שאני רצוי בעירייה.

גם אם אתכסה כולי בנוסח האדוקות מטהרן

yaronbro

New member
אני מכין את הממחטות

חוצמיזה חכי הזמנים משתנים גם בלוד לכי תדעי או טו טו כתב אישום ורגב כמו ישראל סדן מחדרה יאלץ לפרוש או לפחות להשעות את עצמו ואז אולי יכריזו על בחירות לראשות העיר וארטי תצעק במלוא גרונה אל תאמינו להם הם פוליטיקאים וכולם יחשבו שהיא הגירסה המחודשת לתעלת בלאומילך של אפרים קישון

lia111

New member
אל תתעצב יותר מדי. אותי זה די משעשע

אגב, הלכת לפסטיבל?

yaronbro

New member
אגב דתיים קטש נוהג לפרסם את

הפינה הפורחת שלו במודעות של עמותת דור לדור

ס ד

New member
מה יש לך נגד דתיים?

לכל המגיבים בפורום: מעתה ירון שווה לפיד. (טומי)

אני יודע שלפיד טומי מתחיל משפט

בנושא אחד ומסיים אותו במשפט סותר, ז"א בדרך כלל הוא לא יודע מה הוא סח, האם לזה כוונתך כאשר הענקת לירון תואר (לפיד) ? כי אם כן שנינו מנגנים על אותו מיתר.

yaronbro

New member
להזכירך מנדי טומי לפיד היה עיתונאי

מוצלח עם קריירה מפוארת במעריב מנכ"ל רשות השידור סופר מגיש תכניות רדיו משתתף קבוע בפאנלים טלויזיוניים כמו פופוליטיקה ומה אתה ? עיתונאי קטן במקומון קטן בעיר קטנה אני מאחל לך מעומק ליבי שבקריירה שלך תגיע רק לפרומיל אחד מהישגיו המקצועיים של טומי לפיד בהצלחה ירון

אמרתי לך פעם

שיושרי העיתונאי והציבורי אינו מקבל תעודה ממך, לא חשוב הגודל של העיתון ושל העיר בה מופץ העיתון, וכמה זמן העיתונאי עובד במקצוע, העיקר הוא איכות הכתיבה ודבקות בהגינות העיתונאית והיושר הציבורי, יחד לצד מלחמה למען מנהל תקין. קשה לך כשמאלן אבוד להסכים שרוב גדול של קוראי משבחים את כתיבתי ותכני מאמריי.ואם אינך אוהב את כתוביי מדוע אתה מחפש את העיתון כדי לקרוא את כתבויתיי?

yaronbro

New member
מזל שאינך היחיד שכותב בגל 7

שעדין נחשב לעיתון קטן בעיר קטנה ועדין מנדי אתה עיתונאי קטן שהצליח להסתכסך עם מקורותיו עובדה שאף אחד בעיריה אינו מוכן לשתף איתך פעולה אלו העובדות אז מה אתה מבלבל את המוח על הגינות ? ולצערי משתמע מדבריך שהשלמת עם זה שאין לך כבר למה לשאוף ואני כל כך מצטער בשבילך

העובדות שונות לטענותיך הזולות

אני יחד עם כל חבריי במערכת היחידים בעיר שמציגים עיתונות חוקרת, ואותנו אי אפשר לקנות, אם העירייה לא משתפת פעולה הפגם לא ממני כי לא הסכמתי להיות יס מן כמו עיתונאים אחרים, אלא הפגם בחבריך שאינם מבינים שבלי ביקורת הפוליטיקה שהם מציגים מושחתת ומשחיתה.

yaronbro

New member
אז מה אנחנו כבר לא לבד ? אני וחבריי

מה קרה ? פתאום כשמדובר בכשלונות יש אחריות משותפת ?

למעלה