פנסים קטנים לקסטום

erezb1

New member
פנסים קטנים לקסטום

הרכבתי פנסים קטנים מקדימה ל-EN. קיבלתי מבייקר הוראות כתובות איך לחבר, אבל זה היה לפני חודש ואני לא מוצא את הדף. יש למישהו מושג איך מחברים את החשמל ? בית פיוז - יש ריליי - יש פיוז 25 - יש חוטי חשמל יש פנסים - יש תודה ארז

C O L T

New member
אני מקווה שאתה מכיר את האופנוע

כי טעויות קטנות יכולות לעלות ביוקר, מספיק נגיעה אחת במקום הלא נכון. עקרונית, מה שאתה צריך זה חוט אחד ראשי רץ מהפלוס של המצבר, דרך הפיוז. עכשיו אתה צריך למצוא איש שם בצמה או קרוב לפנסי האופנוע משהו שמקבל זרם רק כאשר האורות דולקים. או רק כאשר דולק האור הגבוה, איך שתרצה. משם לריליי, הקפד על חיבור נכון, שהחוט הזה יפעיל את הריליי, המינוס ממנו ביציאה מהריליי לשלדה. החוט הראשי שהבאת יתחבר גם לריליי במקומו (יש ציור קטן ל הריליי עצמו בדה"כ שמסביר מה לאן. משם לפנסים ומשם למינוס, שלדה שוב. כך בהפעלת מתג האורות הראשי של האופנוע יופעל הריליי ויפתח זרם לפנסים. אם זה אורות נוספים על מה שכבר קיים, שקול התקנת מתג נוסף, שתוכל לבטל אותם לפי הצורך.

erezb1

New member
את העיקרון מכיר

העניין הוא שעל הריליי יש 3 חיבורים עם מספרים. בייקר אמר לי מה הולך לאיזה חיבור, את זה אני לא זוכר. אם יש למישהו תרשים, יעזור לי להבין יותר טוב. תודה ארז

C O L T

New member
../images/Emo45.gif אחד החיבורים הוא מינוס משותף

אחד הוא ההפעלה והאחרון הוא הראשי. חפש ושים לב לסימנים או למספרים המופיעים על הריליי.

erezb1

New member
תודה אנשים

עובר לבגדי עבודה, פותח בירה ומתחיל לשחק בחשמל. יאללה לעבודה ארז

למעלה