פנסיה

מצב
הנושא נעול.

וווא 1

New member
פנסיה

פנסיה
הכספים שהצטברו בקרן פנסיה ליום הפירוד מורכבים מהכספים של לפני יום הנישואין ומשנים המשותפות. איזה כסף מחשבים ומחלקים שווה אם עושים הסכם גירושין?

pikov

New member
פנסיה צוברת או תקציבית? (סתם כותרת)

פנסיה
הכספים שהצטברו בקרן פנסיה ליום הפירוד מורכבים מהכספים של לפני יום הנישואין ומשנים המשותפות. איזה כסף מחשבים ומחלקים שווה אם עושים הסכם גירושין?
מהכספים שנצטברו מיום הנישואים ועד יום הפרידה.

וווא 1

New member
פנסיה

פנסיה
PIKOV בוקר טוב , תודה לך אולי אתה יודע או גולשי פורום אחרים, איזה פנסיה בחברת חשמל ומה התנאים שם בתחום הזכויות הסוציאליות? אודה מאוד לתשובה יום טוב

pikov

New member
בחברת החשמל הפנסיה אינה תקציבית

פנסיה
PIKOV בוקר טוב , תודה לך אולי אתה יודע או גולשי פורום אחרים, איזה פנסיה בחברת חשמל ומה התנאים שם בתחום הזכויות הסוציאליות? אודה מאוד לתשובה יום טוב
בחברת החשמל הפנסיה אינה תקציבית
אבל ממליץ לך לפנות לעורך דין, כי יש שם הרבה מונקי ביזנס וטריקים.

וווא 1

New member
פנסיה

פנסיה

וווא 1

New member
פנסיה

פנסיה
פנסיה
PIKOV אני מודה לך הם במבטחים? יש לי עו"ד , אך כנראה אני צריך לפנות לאיש מקצוע בתחום , כי לא כל עו"ד כנראה מכיר נושאים כאלה איש מקצוע יכול להשטלת על מונקי ביזנס בחברת חשמל? בברכה ותודה

וווא 1

New member
פנסיה במטחים?

פנסיה
פנסיה במטחים?
PIKOV אני מודה לך הם במבטחים? יש לי עו"ד , אך כנראה אני צריך לפנות לאיש מקצוע בתחום , כי לא כל עו"ד כנראה מכיר נושאים כאלה איש מקצוע יכול להשטלת על מונקי ביזנס בחברת חשמל? בברכה ותודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה