פנלטהורן - הפגישה של ה- 29.9

Blue Beetle

New member
פנלטהורן - הפגישה של ה- 29.9

לחברי הקבוצה, אם אתם מעוניינים להגיב אז זו רשימת המשתתפים למען הסדר הטוב: העלמות שועל גברת ציפור גברת דובה מר עטלף מר נמיה מר צרצר מר כלב מר ינשוף מר חתול מר קרפד מר צב ועם מחשיבים גם את אנשי הסגל - מר גירית. נ.ב. יהיה מגניב אם כל שחקן שכותב יכתוב מר.. ואת שם החיה במקום את שם הדמות הרגיל שלו. לתזכורת: העלמה עכביש, העלמה פרה, העלמה עכברה ומר שד.

Serpent Axis

New member
נשף המסיכות של פנלטהורן

זו לא הייתה הפעם הראשונה שהעלמה פרה [Pause for laughter] השתתפה בנשף מסיכות, אבל זו הייתה הפעם הראשונה מזה מספר שבועות שהיא חייכה בכנות. למעשה, היא לא צחקה הרבה זמן. המסיכה שעטתה - בניגוד מוחלט לשמלתה - לא הפריעה להנאה שלה. היא זיהתה מספר משתתפים, מר ינשוף, מר צרצר ומר עטלף, ליתר דיוק. היא ידעה מי הוא כשהיא התחילה לרקוד איתו ולדבר איתו והיא אהבה את זה. היא לא תודה בזה לפני האחרים, אבל הוא מצא חן בעיניה. דבר שיפריע לה מאוחר יותר כשהיא תביט במגילת הקלף הארורה ששוכבת מתחת למיטתה. היא לא הייתה צריכה לספר לו, אבל מצד שני איזו ברירה הייתה לה? עכשיו היא מחוייבת לדברים שמטרידים אותה. היא אפילו לא יודעת מה זה יעשה לו, היא יכולה לקוות שזה משהו טוב אבל היא שונאת לשקר לעצמה. היא שמה לב שגברת עכביש יצאה מגדרה לנסות לגרום לה "לקנא" בכך שתשתפשף עם מר עטלף. כל התגובה שהייתה ל"עלמה פרה" למבטי הנצחון המטופשים של העלמה עכביש הייתה לגלגל עיניים ולהמשיך לרקוד. ברור למדי שלגברת עכביש יש בעיה קטנה כשזה מגיע לתפישה ולשיפוט טיבם של יחסים. מר שד היה עסוק עם שתי השרשוחות {תודה לבלש על המונח} עם מסכת השועל. העלמה עכברה... ובכן, מה שהיא לא עושה עם מר קרפד - זה לא נראה טוב. גם לא מה שמרטין ואניטה עשו לכלב -{חגי - מחל לי, הייתי חייב}

DDN

New member
ארין הביטה במסיכות כלא מאמינה

לו הכרכרות היו מגיעות קודם, אולי היו נשארות לנו החיות הנורמליות. היות שהמבחר היה מועט, הרע במיעוטו הייתה מסיכת העכבר. להלילה אני אהיה הגבירה עכברה, חשבה לעצמה. המוסיקה הייתה קצבית, וארין לא חשבה להמתין עד שמישהו יטרח להזמין אותה לרקוד, היא הלכה לרקוד בעצמה, והצטרף אליה מר צב. הריקוד ביניהם לא היה דבר שאפשר לכתוב עליו הבייתה, והמוסיקה השתנתה, מה שהעיד על הזמן להחליף בני זוג. לורד ינשוף ניגש אל ארין והזמין אותה לרקוד איתו. היה משהו מוכר בקול שלו. היא זיהתה מי מסתתר מאחורי המסיכה (במקרה שלנו זה היה מפלצת, לא חתול ולא ילדה יפה, וכן, לדעתה כל הלורדים האלה היו סוגים של מפלצות) הוא זיהה אותה גם, והחמיא לה על כשרון הסיוף שלה, וביקש טובה קטנה. מסתבר, שיש לו מכר שהוא רוצה ללמד קצת צניעות. מסתבר, שהקרפד טוען שהוא הסייף הטוב בעולם, והלורד ינשוף, שמכיר היטב את חרבה של ארין, טען אחרת. ארין הסכימה לעזור לו, ואז המוסיקה התחלפה שוב. וכעת היה הזמן לרקוד עם הקרפד (צר לי, בכל פעם ששמעתי את השם קרפד בפגישה, נזכרתי בקרפד המטורף חובב כלי הטיס מ"הרוח בערבי הנחל"), שהתברר כאדם שאפתן, שחצן אך מעניין. ארין נצמדה אליו יותר ויותר בריקוד, תוך כדי דיבור על יכולת הסיף שלו, ועל דברים אחרים שאולי הוא ירצה לעשות מאוחר יותר. כנראה הייתי צריכה לקחת את מסיכת העכבישה, חשבה לעצמה ארין בזמן שהיא מצמידה את עצמה אל גופו של הקרפד.

Ihavenonick

New member
מר שד, נשמע טוב...מממ...

סוף סוף קצת גיוון. קצת יציאה מהשיגרה המנוונת של הלוגיסטיקה. הגברות לא מבחינות בין שמאל לימין כשמגיעים לתכנון שיירות. ולרוע המזל כאב הראש הוא שלי (וקצת בחילה...) אבל לא משנה, הערב יש נשף! טוב לראות מי נמצא מסביב, לדעת מה הולך. ישנם מס' אנשים (או חיות) פה שהייתי מעדיף לראותם בצורה שונה, אבל לא אתן לזה להפריע לי. עכשיו זה רק לרקוד, להנות ולגלות...

למעלה