פני שאני משתגע

yoavabadi

New member
פני שאני משתגע../images/Emo3.gif

אני רוצה לתת לכל אחד/ת דברים שיש לי שהוא/היא אוסף/ת אבל מרוב אנשים אני לא יודע מי ומה אני מבקש האם מישהו/י יכתוב בשרשור זה רשימת אוספים תודה מראש יואב

astrok

New member
בולים:

ישראל וחלל. מישראל חסרים לי 300 בולים, ואני משער שלא תוכל לעזור... חלל נראה לי שרוששתי אותך בהחלפה הגדולה שלנו... תמיר.

yoavabadi

New member
כמה דברים...

1.)תמיר בכלל לא רוששת אותי להפך קניתי בדיוק באותו זמן 500 בולים +/- (רשימת הרכישה ארוכה) ובתוכו מצאתי גליון יפיפה של חלל ועוד כמה בולי חלל רציתי שזה יהיה הפתעה בחולון
ודרך אגב, איזה בולי ישראל חסרים לך? 300 זה הרבה מאוד 2.)ניסים מה פשר הדבר כתבתי שמצאתי בשבילך גליון אוניות. 2.)אריק מה אם גליון הכלבים החמודים
-בעד בולי ישראל משנים 1948-1969
(פשוט לא יפה לא לתת לך כלום בעד
ועוד יש לנו יותר מעשרים אספנים בפורום

astrok

New member
300 זה לא הרבה מאוד...

כולם למעט בודדים מלפני שנת 53' ועוד קצת בשנות ה- 60', ומשנים 80'-82'. אם תרצה תיכנס לאתר ההתאחדות ותעלה תמונות של כמה בולים מתוך סריות (אני כבר אדע מהם האחרים) שיש לך, רצוי לא מלפני 53' (אני אטרך לתת לך כ- 1,000 בולים פשוטים על בול ממוצע...), ונכין את עצמנו כבר למפגש... בכל אופן, אני מעוניין בגיליון, אלא אם הוא "סינדרלה". אני משער שאולי לא אוכל לעמוד בפיתוי, אז תביאו בכל זאת. חג שמח, תמיר.

astrok

New member
ואריק:

אתה נותן ליואב בולים מהסריות הנדירות של השנים הראשונות MNH VF? אני מניח שלא... בכל אופן, הייתי שמח לראות מה יואב לא רוצה, ואולי אתחלק בשלל, תמורת בולי כלבים (ואולי מזחלות...) שאביא בתוך השקיות שלי. חג שמח, תמיר.

yoavabadi

New member
תמיר../images/Emo11.gif

1.)אני יביא לך את הבולים שכבר יש לי ובולי ישראל אני אוסף יותר את הישנים ונדירים (ברגע זה אני מאיים על חבר שלי באיומי אקדח שיתן לי את בולי הדואר העברי) 2.)אם למישהו יש את אחד מהדואר העברי אני יתן כל דבר בעדם.

astrok

New member
אוקיי.

אני אשמח לבולים מהשנים שציינתי שכבר יש לך, אבל קודם ראה ואז נחליט על החלפה. אין לך מה לדאוג, יש לי המון חומר להחליף! תמיר.

נדמה לי שיש לי מספר בולי דאר עברי

אבל מדובר בבולים ערכים נמוכים ללא שובל וחתומים. אין לי בעיה לחפש אותם ולנסות להביא לסוכות, אבל ניתן לקנות אותם תמורת עשרים עד שלושים שקל בכל חנות בולים. דבר נוסף, אינני בטוח אפילו שיש לי את כל הסדרה.

astrok

New member
אני מעוניין בהם!

יש לי רק את 5 ו- 15 ואת 3 נדמה לי, 5 ו- 15 על מעטפות... מה תרצה עליהם? יש לי לדעתי צ'כוסלובקיה בתוך בולי החלל הכפולים שלי. אני מביאם לכנס בכל מקרה... חג שמח, תמיר.

samuel b

New member
יש לי את כול הסידרה

של דאר עברי ללא שובל בערכים נמוכים כולל עם שובל כולל בערכים גבוהים(יקרים לא להחלפה או מכירה) אני מעוניין בבולי עופות מים תודה

שמואל אני רוצה לוודא שהבנתי נכון

יש לך את הערכים הנמוכים ללא שובל והערכים הגבוהים עם שובל? אם זה המצב למה אתה לא מנסה להשיג את הערכים הנמוכים עם שובל ומשלים לעצמך את הסדרה?

samuel b

New member
משלים מידי פעם>

עדיין לא הפסקתי להשלים עם כי אני מיתעניין בנושא עופות מים.וכ"ו חלקם עם שובל חתומים.(להחלפה הכוונה בערכים נמוכים ללא שובל) בכול אופן כמו שציינתה מוכרים את הבולים בחנויות לבולים ב20ש"ח 50 בולים כולל דאר עברי בערכים3.5.10.15.20.50 היום ביקרתי בחנות בולים

yoavabadi

New member
אז עופות מים תקבל!

אם תרצה להחליף בעד דואר עברי דרך אגב קיצור לדואר עברי ד"ע (המצאה)

בובות - אקשן פיגרס

אבל לא ברביות (אקשן פיגרס) - בעיקר של דמיות מסדרות מצוירות וסרטים

למעלה