פני הצוות כפני המפקד...

בופיק

New member
פני הצוות כפני המפקד...

היום הייתי בהשתלמות מאמנים, דיברו איתנו על האימונים שלנו, התכנים שאנחנו מעברים, איפה החלקים החינוכים נכנסים ועוד מיליון ואחד דברים.... הדברים לא חדשים לי, אבל הפעם לקחתי את זה דווקא לפורום הזה, כשהם דיברו איתנו על זה שהצוותים שלנו והחניכים שלנו הם בעצם מה שאנחנו ואיך שאנחנו נראים ומה שאנחנו מייצגים עבורם זה יותר מכל התחבר לי לפורום הזה.... אני חושבת שלא סתם הפורום הזה כל כך מכיל, כל כך תומך, אומר, תוהה, מהרהר, מגיב, מחבק, שואל, דן בסוגיות כאלה ואחרות ונמצא שם בשביל האחר.. הכל מגיע מהמנהיג, ממך יוסף!!! הפורום הזה לא סתם הגיע וצמח להיות מה שהוא היום, האיחוד הזה, הקרבה הזאת, הרצון הזה להיות בשביל השני, להכיל את השני... הכל נובע ממך.. מהמנהיגות הזאת.... תודה על ההנהגה... אני חושבת שלהיות מנהיג זאת תכונה שלא לכל אחד יש, נכון יש את המנהגי הכפוי, אבל אצלך וממה שאני חשה אתה מנהיג מבחירה, יש בך את הרצון להוביל אותנו למטרה משותפת... לילה טוב לכולם בופיק

yosef 30

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

בופיק
רגע לפני שאני הולך לישון, אני מסתכל על הפורום וקורא את ההודעה שלך ומסמיק בטרוף. תודה רבה על כל מילה חמה שיוצאת ממך ומכל אחד אחר בפורום הזה. מאוד אבל מאוד ריגשת אותי במה שכתבת כרגע. זה מעניין שזה הגיע עכשיו, כי מחר אני לומד קורס מיומנויות הנחיה ושבוע שעבר דיברתי על כך שאני לא תמיד יודע להכיל את הפידבק שאני מקבל. מחר יהיה לי חומר חדש להביא לקבוצה ולדבר על כך. ועכשיו אני מקבל בברכה את המילים החמות שלך, תודה רבה עם העידוד והפרגון שמגיע מלב אוהב. יחד עם זאת אני מאמין שלהיות מנהיג כמו שכתבת זה אכן מבחירה. ואני עוד יותר מאמין, שאם הצוות שלך לא מאמין במה שאתה מאמין, קצת קשה יהיה להוביל. לכולנו מטרה אחת משותפת. תודה שחיממת לי את הלילה - מי צריך עכשיו סדין חשמלי
. נשיקות
יוסף.

עלק להשמין ../images/Emo3.gif

הרי יש לו בקושי מקום לאחסן את האיברים ואני בטוח שכשהוא יוצא מהבית, הוא משאיר משהו בבית (טחול? כליה? אולי לבלב
).
- מתים עליך יוסף
מסכים עם בופיק הקטנה - כל מילה בסלע. אתה זה שגורם לנו להרגיש פה בבית (אם כי יש כאלה שמרגישים יותר מדי בבית ולא עושים כלים ואחרים צריכים לסדר אחריהם... ואני שואל למה
)

yosef 30

New member
אני אסביר לך למה../images/Emo70.gif

ככה זה במשפחה כל אחד לוקח לעצמו תפקיד, אחד בוחר לשטוף כלים כי כך הוא מרגיש שייך תורם ומועיל, אחד מביא את סטיותיו בכדי לעורר מיניות _ עין ערך הודעת סידוני ומלפיפוניו
וכו' וכו'. לא מתאים לך התפקיד שבחרת יש לך את כל האפשרויות לבחור משהו אחר. מה אתה אומר? רוצה לבחור? רוצה לשנות? רוצה לשתף? יוסף.

sidoni

New member
גם הנהגה ...אבל...

גם רצון לילמוד מהאחר גם המקום של השיתופיות גם המקום של הביקורתיות והכי חשוב המקום של הזוגיות .... הנה אני ו א י ת י ו ש ...למשל.... רצון ואמונה לשתף להיות למען השני ... אובה אותכם ...וגם אותך יוספי...

למעלה