פני בובה

King RooL

New member
פני בובה ../images/Emo124.gif

אולי תארגני קומבינה ותשימי ת'פורום שוב בף הראשי של תפוז?? קצת יבש פה.. ויהיה מגניב אם יצטרפו נותני שירות חדשים לפורום :)

מי שבוזה?

ומה הקשר בכלל? ולפותח השרשור, לא ירדתי לסוף דעתך. אם תסביר מה מפריע לך בצורה יותר ברורה אוכל לענות לך.

אזרח111

New member
תגובה

הוא התכוון שתתחילי לפרסם את הפורום כדי שיגיעו אנשים חדשים. עצה אחת שהוא נתן לך, זה שהפורום יהיה בדף הראשי של תפוז.

להתחיל לפרסם את הפורום?

למה, הוא שומם בזמן האחרון? לפי מה שאני רואה הוא די פעיל, אבל בהחלט יכול להיות שסתם נדמה לי. לגבי שער תפוז, הוא לא מיועד "לפרסום פורומים" אלא לשער מגיעים שרשורים מומלצים שיכולים לעניין את כולם, אז תחשבו על רעיונות לדיונים יצירתיים ואינשללה נגיע לשער.

מה שהבאת מתחלף כל יום

ובלי קשר, למיטב ידיעתי אף אחד לא באמת מסתכל על זה. לגבי מה שהצעת, בינתיים אני לא רואה טעם לשים את זה. אולי אני אוסיף את זה להודעת המנהלת.

אזרח111

New member
זה לא המצב-רוח הכללי

רק קצת צורם שלפני כמה ימים הגדרת את ההצעה בתור "די מעניינת" והיום את כבר "לא מוצאת טעם"

בלי להיכנס למה שדנו במסרים

לי זכור שאמרתי לך שאני צריכה לבדוק דברים עם מי שמעלי, ואחרי שבדקתי וביררתי דברים השתנו. אפשר לחשוב על מה כבר מדובר שאתה לוקח את זה ככה. אם אתה רוצה להמשיך לדבר על הנושא הזה - במסרים בבקשה.

אזרח111

New member
זה לא תוכן הדברים, אלא הנימה ...

אף אחד לא אוהב ששוללים ומבטלים אותו לא משנה צריך לעבור סדנת שירות בשביל זה :)

מתנצלת אם נעלבת

אני לא חושבת שהנימה שלי הייתה מעליבה, אבל זה עניין אישי. אני אזכור את זה להבא כשלקוחות יציעו לי הצעות ייעול (אם קראת את החוויות שלי מאתמול, היה לי לקוח כזה שהמילה הזוי קטנה עליו).

למעלה