פנינת המקלעת

skito

New member
פנינת המקלעת ../images/Emo7.gif

להלן הודעתו של קשת המנצח המוסיקלי של חברתנו פנינה חזקו את פנינה שתקרא בקרוב את האשכול "איזה אסון" "לכל חברי הפורום: חברתנו פנינה, נפצעה קשה בפיגוע בגבעה הצרפתית. מנסה להתאושש לאחר ניתוח קשה. אמא של פנינה - ז"ל , נהרגה בפיגוע. ביתה של פנינה, בת ה5- - ז"ל , נהרגה בפיגוע. זה הזמן שבו הכל שותק בנו ללא יכולת תנועה. זה הזמן שלמילים יש את החשיבות הכי גדולה, ועם זאת, אין מה לומר. הלב בוכה, המוח ממאן לקלוט. אל תעצרו את הדמעות. חייבים לחזק את פנינה מכאן , מהפורום הזה. קשת." "ניכתב ע"י פנינה ב18.02.2002 מקלעת שירה "חוויות מילדינו" "ילדי הם משוש חיי מנעימים ימי, לילותי שניים הם בן ובת מתוקים כסוכר גם לכם זה נשמע מוכר ? הגדולה (5) היא ממש גברת כל היום בראי מסתכלת התפוח נפל לא רחוק מן העץ ואת זאת לא אתחיל לתרץ פנינה" הצביטה שבלב חוזר תשוש מימים עמוסים הישר למחשב הישר למקלעת מורגל לשעתך כאן מתגעגע ואמש בסביבות שעה זו לא ידעתי אבל משהו צבט לי את הלב ובפעם הראשונה מאז שאנו מכירים דרך המקלעת דרך שירתך המדהימה שאלתי "היכן פנינה?" ובבוקר של המחרת הצביטה שבלב הניעה אותי ולפני כל העיסוקים האחרים לבוא למקלעת ולדעת ולדמוע ולכעוס ולא לדעת למה זה קרה ולמה לעזאזל לא הייתי שם לסייע להגן אבל לדעת שאותך יש רק לחזק מי ייתן והמילים שנאמרו כאן השירים התחינות שבלב מכרייך ולא מכרייך יחזקו אותך הכאב עצום לא ארצה יותר צביטה בלב קשה לי ובודאי לכולם והקושי שלנו מתגמד לעומתך מי ייתן שתתחזקי למען כולם למענך ואנא, לא רוצה עוד צביטות בלב סקיטו תודה ושבת שלום

למעלה