פנינים

פנינים ../images/Emo13.gif

אה, כן! גירושין! מהמילה הלטינית שפירושה 'תלישת אשכי הגבר דרך ארנקו' (רובין ויליאמס) לעולם לא תבין עד כמה קצר הוא החודש עד שתשלם מזונות לגרושתך ( ג'ון ברימור) מחצית מהזוגות מתגרשים; השאר ממשיכים לריב (לא ידוע) שתי הסיבות הנפוצות ביותר לגירושין הן גברים ונשים (אדי קנטור) גברים הם כמו יין. הם מתחילים את החיים שלהם כעוללים, והתפקיד שלנו, כנשים, לדרוך עליהם ולהשאיר אותם בחשיכה עד שהם יגדלו למשהו שנרצה לאכול איתו ארוחת ערב (לא ידוע) גברים מעדיפים נשים צעירות, הסיפורים שלהן קצרים יותר (לא ידוע) אומרים שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה, אך לא מפרטים אם היא מחזיקה במקרה אקדח בידה (פיטר פוק) מאחורי כל גבר מצליח יש אישה מופתעת (מריון פירסון) גבר צריך לעשות מה שגבר צריך לעשות, אישה צריכה לעשות מה שגבר לא מסוגל לעשות (רונדה הנסום) הראשון שיצליח לדעת מהו גודלו האמיתי של היקום, או איך באמת פועל מוח האישה, ירד לסוף דעתו של אלוהים (לא ידוע)

מחצית מתגרשים...השאר רבים

יש סקר שכל שלשה זוגות היום.... הזוג הראשון מתגרשים........ הזוג השני בהליכים... הזוג השלישי לא שייך בגלל סיבות כלשהם כמו הילדים וכו" בקיצר כמו שאמרת או מתגרשים או רבים חחחחחחח אז למה להתחתן בכלל?

נעה שחר

New member
זה באמת עצוב.. אבל בעיקר מחוסר מודעות

אנשים לא מבינים שצריכים לעבוד על הקשר...

חוסר מודעות למה?

תראי חיי נישואים זה דבר שככל שתתן מעצמך יותר ככה תקבל יותר וגם אם לא קבלת זה עדיין לא אומר שפה זה נגמר רק הבעייה היום שאנשים כל כך לא נמצאים אפילו עם עצמם... ככה שהם כבר לא יודעים אפילו מה זה לחיות ולהבין תשני ..אני לא אומר יש עליות וירידות אבל זה החיים אין כזה דבר שהכל חלק אבל אנשים איבדו תכח להתמודד להלחם למען עצמם ולמען חייהם שזה בעצם רק לטובתם פשוט איפה שקשה קדימה הפתרון הכי קל זה בוא נסיים למה לי להתחיל לתבוע מעצמי ולשנות את עצמי זה הבעייה בעיקר..... ואני לא מדבר על הקטע שכמה אנשים בכלל לא מיודעים מה זה אהבה באמת ועוד שגם לא מתחתנים מאהבה אלא רק מקליק ראיתי זה מתאים לרצונות שלי זה מתאים לאינטרסים שלי קדימה .. מה נקרא היום בשפת הרחוב היא עשתה לי את זה יעני היה לי קליק שראיתי אותה.... ולכן גם מתגרשים בקליק חחחח

סאני42

New member
עצוב... אבל עצוב עוד יותר

כשהילדים שלי-שכבר גדולים וממש לא "עיוורים" מספרים לי על ילדים בגילם שכבר גרושים ושואלים... "אז בשביל מה צריך להתחתן בכלל"???? ואני צריכה לשכנע אותם כמה זה חשוב וטוב....
מזל שלפחות אני מאמינה שבחיים צריך לתת צ'אנס לכל דבר!!!!

אין בעיה לתת צאנס

אין בעיה לתת צאנס בחיים לכל דבר לאו דווקא חיי נישואים השאלה כמה אדם מוכן לקראת מה שהוא הולך להתמודד איתו הצאנס זה לא הבעייה כל הבעייה שלא יודעים להתמודד

סאני42

New member
בין מודעות לבין ביצועה

יש מרחק שמים וארץ! וההוכחה- הרבה זוגות ששרדו יחד עד הקבר באהבה ושותפות היו דווקא של אנשים פשוטים... עמך... שממש לא ידעו דבר וחצי דבר על "טיפוח האהבה"...פככככככככככ

תורני

New member
לשכנע את עצמנו קודם שצריך להתחתן

לא להשאר ככה די נמאס כמה אפשר

למעלה