פנינים של שבת ...

פנינים של שבת ...

אתמול היינו אצל חברים ... יצא דיבור על שמות לתינוק.. עומר מיד קפץ...." נקרא לתינוק "לב"....לא הספקתי להבין מאיפה בכלל הוציא את השם הזה (לא מכירים אף אחד ואין בגן שם כזה ) הוא מיד הוסיף "לב לבייב"....או שהוא קורא גלובס לפני השינה או שאני לא יודעת מה ... בכל אופן אם התינוק יגיע עם ניירות הערך והמניות אני מוכנה .... בבוקר היינו אצל ההורים שלי . אמא שלי הלכה לחדר לייבש שיער עם הפן.. עומר שואל : סבתא את "מעפנת" את עצמך ??? בארוחת הערב הכנתי צנימים ועומר מרח עליהם חמאה ... הוא מרח פרוסה בשבילו ופרוסה בשבילי וזה הרגיש לו כנראה כמו מפעל כי בפרוסה השלישית שביקשנו ממנו הוא שאל : מה אני טוסטר???

../images/Emo6.gif הרסת אותי מצחוק ..נראה לי שהוא מנוי

לגלובס בלי ידיעתך.....
בן כמה הוא? גם לנו יש כמה פנינים: אמא:איך עושה חתול? הוא: "חתומיייאו *והמשפט הראשון המלא שלו היה: "אמא,גו'ק ,איכסה........."( מה לעשות שבבית פרטי מגיעים כל מיני "חברים לביקור) והוא מחקה את אבא שלו : הוא לוקח שקית ומנסה לפנות את גווית הגו'ק המסכן ..תוך כדי עוווית גועל, מהולות בצווחות שמחה... .

polegra

New member
חחחחחחחחחח גם אצלנו זה היה בין המשפטים

הראשונים שדור אמר... הוא בא אלי בריצה אמאאא זוק! אמאאא זוזי זוק!!! ונצמד לי לרגל וחיבק אותי עד היום זה מצחיק אותי להזכר :) מנסה ללמד אותו לא להגעל...אבר כשהיינו אילת הסבתא הרסה את זה ודור עכשיו פוחד מגוקים מנסה לחקור אותם יחד איתו להסתכל עליהם תוך מבט עוקב שברגע שיש תזוזה אני בורחת :) חחחחחחחחח טלי

../images/Emo6.gifהכי מצחיק שיש להם מבטא מסויים

הוא אומר גו'ק- במין מבטא לא ברור- לפעמים יוצא לו אמריקאי ולפעמים צרפתי........

ניב קוראת לו ג'ופ

פעם ראשונה היא עוד לא ראתה אותו, ורק שמעה את ההיסטריה שלי. אז היא בכתה "לא רוצה לראות ג'ופ". אחר כך היא פתאום ראתה אותו, והוא נורא עניין אותה. פתאום היא לא רצתה שאבא יגרש אותו (אנחנו לא הורגים אותם רק מגרשים).

גם שלי "אוהב " ג'וקים../images/Emo3.gif

אבל זה בעיקר. אבא הנה ג'וק גדול! בוא הרוג אותו.. ואז הוא מוסיף,עם השואב אבק
ונזרוק אותו לשירותים.. כן אצלינו שיטת הריגה מתבצעת קצת אחרת,הבחור(המבוגר ביותר) בבית נגעל למוות ממעיכת ג'וקים ושות'. הוא שואב אותם,ואז זורק לשירותים,ובודק כמה םעמים אם אכן הייצור נשטף באסלה. ואת זה כל פעם אני צריכה להסביר,כששואלים,במבט תמוהה,למה הבן שלי מסתובב עם שואב אבק בבית,ומכריז בקול גדול,שהוא תופס ג'ויקים גדולים,כמו אבא

למעלה