פנינים פנינים פנינים ....

פנינים פנינים פנינים ....

אח שלי הופיע בטלויזיה בשידור חי ... כמה דקות לפני העליה לשידור אחי דיבר איתנו ואמרנו לעומר שתיכף נראה אותו בטלויזיה. עומר מאד התלהב לראות אותו בטלויזיה ושהוא נעלם לו הוא ביקש להתקשר אליו. התקשרנו ... עומר : יצאת מהטלזיזיה ? ( עומר לא משבש מילים כמעט בכלל אבל טלזיזיה.. לא משתנה ) , ראית את ספורטקס ??????? עומר קיבל את הנשיכה הראשונה בחייו אתמול בגן .. הוא לא עשה מזה סיפור ( אני בכיתי ) בערב רציתי לראות אם נשאר עדיין סימן ... (היה מעט ) ואמרתי בקול : שכמעט כבר לא רואים .. עומר: אמא , זה פשוט ירד במים כשעשינו מקלחת.

והנה כמה משלנו../images/Emo99.gif

אמא מקלחת את אמונה ושמואל. אמא: "מי שרוצה לצאת שיגיד: אני: אמונה: "אני, לא"
ביומיים האחרונים כשאני באה להעיר אותה בבוקר: התשובה שאני מקבלת ל"בוקר טוב אמונה" היא "לא צה צה שון:

אחד טרי טרי

ביומיים האחרונים עומר ממציא את כל התירוצים האפשריים לדחות את השינה... הוא היה כבר 3/4 שעה במיטה ולא נרדם .... ואז הוא קרא לי ואמר : את יודעת , אני לא מצליח להרדם פשוט ... הבטן שלי מקרקרת כל כך חזק....

מה הם ממציאים בשביל לא לישון...

אצלנו היא צריכה לסדר, לעשות פיפי בשירותים, להביא את הבובה, להביא את המוצץ של הבובה, להביא את הבובה השניה, פתאום היא לא רוצה אף מוצץ (דווקא את זה שהשארנו באוטו או בגן), רוצה להחליף שמיכה, רוצה לעזור לאבא/אמא....

בוליפלג

New member
זוכרת../images/Emo70.gif (קרה היום !!)

בצהריים, אחרי הגן, החלפתי לרוני בגדים והלבשתי שמלה (לבקשתה, כהרגלה בקודש) רוני: "אמא, הלבשת לי שמלה יפה. אני כלה עכשיו". אני: "עם מי את מתחתנת" (היא תמיד מחתנת את עצמה עם אבא, מציעה לו 'נישואין' על בסיס קבוע בעת האחרונה..) רוני: "אני מתחתנת עם איש אחד. קוראים לו שלמה ארצי, את מכירה אותו
". אני:
רוני: "אני מכירה אותו
הוא איש כזה
"
אחה"צ שיחקה רוני עם אחיינית גינת ביתינו. אני הייתי בפנים בזוית שמיעה. רוני לאחיינית: "את מכירה את אמא שלי
זאת, זאת ששם בפנים. זאת אמא שלי. האמא האהובה שלי
.
שימוש זה הוא יוצא דופן בשפתה של רוני...

טוסיק חמוד

שירה נהייתה ממש תוכי, חוזרת על כל מילה שאנחנו אומרים לפני כמה ימים רחצתי אותה, היא תמיד יושבת באמבטיה ונעמדת רק כשאני רוצה לסבן לה את הטוסיק. באותו יום היא הייתה די בכיינית כזאת, ביקשתי ממנה לעמוד כדי שאמא תסבן את הטוסיק החמוד, והיא לא רצתה. ואז היא אמרה: "אמא לא תסבן לי את הטוסיק החמוד"
כל פעם שירה מחליטה שהיא חיה אחרת. אתמול ראינו קצת "לולי" לפני השינה, ראינו גוזל בקן (בשיר "לילה טוב ללולי") שרתי לה את השיר של חיים נחמן ביאליק ואז היא רצה למיטה ואמרה שהיא גוזל קטן שהולך לישון בקן
האמת, זה הלך כל כך טוב, שאחרי 2 סיפורים ועוד כמה פעמים ששרנו את השיר ביחד, יצאתי מהחדר והיא נרדמה לבד ומהר |ישן(הייתה לנו רגרסיה בזמן האחרון, בשבוע האחרון לקח כל יום לפחות שעה וחצי להרדים אותה, כמובן עם נוכחות שלנו בחדר והרבה בכי וצרחות) גוזל שלי
ב"דיג דיג דוג" יש שיר על הבטן של אמא שגדלה. בכל פעם שיש את השיר הזה (לפעמים היא מבקשת שנשים לה אותו שוב ושוב), היא ישר רצה לבטן שלי וחושפת אותה, ומתחילה ללטף אותי. מתוקה
ניסיתי לברר איתה איך היא רוצה לקרוא לתינוקת. היא ישר אמרה "פיצפיץ". כשהסברתי שנצטרך לתת לה שם יותר יפה כשהיא תצא מהבטן, ונתתי לה 2 אופציות, היא בחרה את האופציה השניה. ניסיתי להפוך את סדר האופציות - כנראה שלא משירה תבוא ההחלטה, כי היא תמיד מעדיפה את השם שאמרתי אחרון. רק שתהיה חמודה אל פיצפיץ כמו שהיא אל התינוקות של השכנים (מנדנדת, מלטפת, מכסה) - ואני אהיה מבסוטה.

חחח חמודה עם הטוסיק (החמוד ../images/Emo8.gif)

השבוע דיברתי על איזה מישהו/משהו שעצבן אותי (אני לא בדיוק זוכרת את הסיטואציה) אבל כנראה שאמרתי "בלה בלה בתחת שלי" או "מעניין לי ת'תחת" (כן לא יפה, אבל כשעצבניים זה מה יש. זה אפילו הלא נורא
) קיצר בעלי עושה לי כאלה סימונים עם העיניים שמתן שומע, אמרתי לו שהוא בכלל לא יודע מה זה תחת. אז מתן מתפרץ - "תחת זה טוסיק!" כאילו, איך אני בכלל חושדת שהוא לא יודע?!

איזה קטע! אצלינו זה אותו דבר ../images/Emo6.gif

גם אני שואלת את הבת שלי איך היא רוצה שנקרא לתינוק והיא כל פעם עונה את הזם האחרון (גם אם זה זרובבל...)

ניקולי

New member
הנסיכה הגדולה נמצאת בגן דתי

ערב שישי כולנו יושבים בשולחן, עושים קידוש נוטלים ידיים ולפתע אורפז קוראת בקול ומצהירה : "יש לי חבר...
" נאור הבן הגדול נפעם ושואל : "חבר?!, יפה לך איך קוראים לו ?
" " אחמד מאומן...."

למעלה