פנינים ליום ד' :

פנינים ליום ד' :

הרגע סיימתי להכין לחמניות גבינה (מהספר החדש של שמו ) .. עומר טועם ואומר לי : " אמא ,, את ממש מאפיה טובה "... עומר קפץ לי על הבטן בטעות..ואמרתי לו שקצת יזהר כי זה כואב לי ... עומר: זה כואב לתינוק? (ואז במין תלונה ) אמא, כמה שנים יש לך תינוק בבטן ???!!!!

נו, כמה שנים באמת?!?

מתן היום הלך לאחותי והסיע על הבטן שלה איזה כלי רכב בזעם - "זה על התינוקת שלך!" (אם הוא מקנא בבת דודה העתידה להיוולד, מה הוא יעשה לי?
) אה והשוס: " אמאאאא.... בא לי מאזדה
" אני: ??? "אבל באאא לייייי"

גם לנו יש (בערך פנינה)

באמצע ארוחת ערב היום, אני ורוני מסביב לשולחן. הטלפון צלצל, קמתי והלכתי לענות, בינתיים רוני ניצלה את ההזדמנות להתפשט. נו, ניחא. אמרתי לעצמי בחרי את המלחמות שלך - רוצה לשבת ערומה, שתשב ערומה. חם בחוץ. אחרי מספר דקות מבקשת לרדת מהשולחן, ומתחילה לרדוף אחרי החתול בצחקוקים עם התחתונים שלה, שנותרו על הכסא : "חתוליקו, אתה רוצה כובע?" חתוליקו ברח כל עוד זנבו בו, אבל בסוף היא תפסה אותו וחבשה את התחתונים שלה על הראש שלו (עם אוזניים במקום רגליים), ועמדה לידו תוך קריאות התפעלות "וואו, כמה שאתה חמוד! כמה שאתה חמוד! תוליקו, אתה חמוד!" תוליקו הטמבל גרגר בהנאה. זה די מקשה עליי להסביר לרוני שהוא לא אוהב דברים כאלו כשהוא מגרגר עם התחתונים שלה על הראש. בכל מקרה, ישר התקשרתי לבעלי לספר לו שהילדה ירשה כנראה ממנו את חוש ההומור

Yifatule

New member
פעם ראשונה בפינה

סוף סוף גם לנו יש פנינה ראויה לציון!! ילדתי לפני כמעט שבועיים בת קטנה. בפעם הראשונה שעשינו לה אמבטיה אז רון עזר לנו - הביא מגבת, סבון וכו'. הוא לא שאל שאלות ולא כלום. בפעם השניה באמבטיה שעשינו לה הוא בא ביציאה - "אבא, מי זה האבא שלה?" כנראה שרק אחרי שהסברנו לה שאנחנו האבא והאמא שלו וגם שלה אז הוא הבין שהיא נשארת ושהיא שלנו...

אמאלה ל1

New member
../images/Emo171.gifפנינה מאתמול משבועות בגן

אתמול,הלכתי לקחת את הגדולים שלי מהגן (3 כמעט
, ושנתיים כמעט
) כשעל ידיי , התינוק שלנו
(כמעט חצי שנה) ולראשו ל התינוק היה זר ממש מיוחד שהביאה לו המפטלת במשפחתון.
איך שנכנסתי לגן של הגדול שלי הוא ראה את התינוק עם הזר לראשו ואמר לו " רני, יש לך יום הולדת?"
מאוחר יותר, כשהתיישבנו כולם לאכול ארוחת ערב
, התינוק שיחק להנאתו באוניברסיטה ואז הגדול שלי קם מהשולחן , שכב לצידו ופתאום שמעתי אותו אומר לו "אני אוהב אותך!.."
אלו הם הרגעים הכי יפים שרק בשבילם שווה לחיות!!!

rey

New member
"הלב שלי עצוב"...

נסענו לאיזה טיון ובדרך אוראל רצה במבה, אמרתי לו שאין במבה אז הוא אמר " הלב שלי עצוב מאוד" אמרתי לו שחבל שהוא יהיה עצוב בגלל במבה אז הוא ענה " זה לא אני עצוב , זה הלב שלי.."

פ ו ש י ת

New member
../images/Emo178.gifאצלנו התחילו להגיע השאלות הקשות

עידנוש שאל אותי פתאום אם בלעתי א אופיר (אחיו הקטן) כדי שיהיה בבטן שלי
ואני, בשלוף מיידי- בדיוק היינו בחוץ ועברנו ליד עץ, אמרתי לו, כמו שעץ ומח - שותלים זרע קטן באדמה עד שהוא מתחיל לצמוח ולגדול וניהיה עץ, ככה גם שתלו לי זרע קטן בבטן והוא צמח וגדל לתינוק ושנגמר לו המקום הוא יצא החוצה
. מזל שזה סיפק אותו ולא המשיך לחקור, מי שתל את הזרע, איך....

שיבא2

New member
שאלות קשות

הילדה שלי קטנה מעידן שלך ב 8 חודשים והיא כבר התחילה להתעניין למי יש בולבול ולמי פות רוצה לראות וללטף את הבולבול של בעלי יושבת לה עם רגליים פסוקות ומשחקת לעצמה.... בהתחלה ממש נבהלתי! אבל אחרי שהתעניינתי ושאלתי - נרגעתי וזה שלב טבעי. אז, תראי שיש מקרים יותר קשים (לפחות לדעתי)

דסידס

New member
יש לי אחד טרי מהיום:

אתמול בערב הבטחתי לאריאל שאני אעשה לה קוקו בלוף היום בבוקר כשהיא תקום. אז היא ניגשת אליי הבוקר ואומרת - " אמא, אני רוצה קוקו פלוץ"

עוד מפניני עומר :

אתמול בערב החג עומר מספר לאבא שלי : " סבא , אתה יודע שהיתי ברפת והאכלתי עגל בבקבוק? ואתה יודע שחלבתי פרה ? באמת חלבתי..." אבא שלי : איך חולבים פרה? עומר : לוחצים ככה עם היד חזק חזק אבא שלי : על מה לוחצים חזק חזק ? עומר :יש לה מין בולבול כזה..... ולוחצים עליו חזק חזק ..... אתמול בערב עומר טיפס על איזו שידה לראות משהו מהחלון אז אמרתי לו שזה מאד מסוכן ואמרתי לאמא שלי שתקפיד להשאיר את החלון הזה סגור כי זה כבר לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה... אז עומר מתערב: " אמא , את ממש מצחיקה את יודעת ? מה,? אני אפול ? " היום בבוקר קמנו והתחלנו עם הטלפונים של מתי יוצאים מהבית .... עומר : אמא, נראה לי שכדאי שנשאר בבית ... אני גם לא מרגיש טוב וגם עייף ומזמן לא נחתי ..... קורע אותי קורע.

gallish

New member
../images/Emo71.gifיש לי ילדה נובורישית../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

היום בערב ביקרנו את סבתא בבית האבות, וכשנכנסנו לאוטו, אמרתי לילדים שנגיע הביתה ונאכל ארוחת ערב. נעם אמרה "אולי לא נלך הביתה ונלך לאכול במסעדה
"
שנינו הסתכלנו אחד על השני ואמרנו "יאללה"... מכאן ועד הסוף (הטוב והטעים
), נעם החליטה הכל.... לאן, מה אוכלים, קינוח או לא... והבחירות הן כאלה: אכלנו ב"פאסטה מיה" התפריט: פיצה מרגריטה ופסטה ברוטב שמנת בטטה מנה אחרונה ("ברור שכן, אמא") מוס שוקולד עם תותים וקצפת. היה מעולה
הילדים היו מקסימים
בדרך חזרה הביתה (שניה לפני שהם נפלו שדודים...), נעם אמרה "אמא ואבא, מעכשיו נלך למסעדה הזאת כל יום". בסדר
...

למעלה