פנינות אקטואליות - הפינה של ICU

EyeSeeYou

New member
../images/Emo79.gifלא קלה היא אצבעינו על מקלדת../images/Emo79.gif

ראשית הבהרתי בתחתית המשפט שככל הנראה הניסוח יצא לא ברור קיוויתי שהאינטלקט שלך ושל אחרים יעזור לך להתמודד עם זה או לפחות לשאול במקרה וזה לא מובן. שנית לא "הטלתי רפש" באיש, העליתי תהייה אישית. אין צרור קללות, אין הטחות אשמה, אין עקיצות. שלישית, ההתנפלות שלך עלי לא שינתה את דעתי - פוליטיזציה של הקהילה היא משהו שאני לא חובב במיוחד. מין הראוי לדעתי שהקהילה כקהילה תדאג לקהילות אחיות ברחבי העולם, - כן גם מעבר ל"גדר ההפרדה", בטרם היא מחפשת לעצמה התעסקויות בדברים אחרים, זה מה שמאחד את הפרטים שבה. אתה אומר שכביסה שחורה לא באה לפתור את בעיות העולם אבל מדבריך עולה שהיא באה לפתור בעיה אשר כלל לא קשורה להתהוותה כקהילה, אלא לאיזה אידיאולוגיה שלכאורה רווחת בקרב הקהילה הזאת. מדוע לא לטפל בבעיה שבאמת קשורה? דיכוי הגייז במקומות אחרים? מיעוט מזדהה עם מיעוט? שיהיה..אבל שקודם יזדהה עם מה שבאמת הוא יכול להזדהות איתו בקלות - נטייה מינית משותפת ורדיפה על רקע אותה נטייה. לא רוצה להיכנס איתך לויכוח היסטורי, הגם שכמדומני אנחנו באותו הצד הפוליטי, אבל מעמדה של עזה אינו עוד "שטח כבוש" כפי שאמרת, ישראל איננה מחוייבת לדאוג לעזה מבחינת אמנות בינ"ל וכך גם לא שאר המוסדות הארציים שהזכרת. ולראייה אין במקום זה ממשל צבאי (כרגע) כמחוייב במקרה של שטח כבוש. ולגבי עזרתך לאותו בחור הייתי רוצה לדעת שאם יש ביכולתך לעזור לו תעשה כן גם בלי הרפש "שלכאורה" הטחתי במישהו. "לא שמעתי את זעקתך כשפורסמה הכתבה (אחת מיני רבות) על קבוצת חיילים וקצינים שפלשו לבית פלסטיני, בזזו והרסו אותו..." לא שמעת זעקתי מהסיבה הפשוטה שבניגוד לכביסה שחורה אני נוטה להפריד את פעילויתיי הפוליטיות מנטייתי המינית. והייתי שמח אם גם אחרים היו עושים זאת. "תשאל אולי תקבל תשובות" אמרת לי... אם זו התשובה שלך כשהעליתי תהייה, לא רוצה לדעת כיצד זה היה נגמר אם הייתי מעלה שאלה... גם לשמאל מותר לפעמים להעלות תהיות על התנהגותו והעיוורון שלו. זה רק יעזור לנו, כך לפחות לדעתי. ובכך סיימתי לבקשת המנהלים לדון בנושא הזה, אתה מוזמן לדבר איתי במסר אישי. שבוע טוב

פנינות אקטואליות - הפינה של ICU

אוהבים אותך הרבה בובה!

EyeSeeYou

New member
או במילים אחרות

לקחנו את אלפי הידיעות המשעעמות שהכנסת לפה היום ואיש לא טרח להתייחס אליהן- כי הן למעשה מעניינות רק אותך ונתנו להן פינה מיוחדת בה תוכל להתעסק ולהתקשקש עם עצמך תודה
באמת חיפשתי תשומת לב היום אני שמח לדעת שהייתי פה כדי להעניק לי אותה אני חושב שאני אלך לפרסם תמונה שלי בקופידון ולשלוח לעצמי אי מיילים בהם אני מתחיל עם עצמי.

.m

New member
וואלה יופי!

היחיד בפורום שיש לו פ(נ)ינה משלו - ועדיין הוא מתלונן! לא, זה בסדר, אין צורך להודות... אני פשוט אלך לרקום על כריות לאור הנר...
mai

EyeSeeYou

New member
משעשע לראות

לפינה מיוחדת אף אחד לא מתייחס אבל לשרשור "סו קולד" ="בלאגן" (בפי השליח עם השוט) ישנה התייחסות היסטרית. פתחתי ועדת חקירה

עודד א

New member
אל תדאג

אני לפחות קראתי. אמנם הרסת לי 800 נושאי דיון לפורום שלי, אבל no hard feelings.

EyeSeeYou

New member
אם יש לך הצעה מפתה יותר

אני אשקול בחיוב עריקה פורומים אחרים כבר מתעניינים
דבר עם הסוכן שלי...

למעלה