פנינות אקטואליות - הפינה של ICU

EyeSeeYou

New member
ובפינת האקטואליה

טורורי צ´אפמן בן ה22 הידוע גם בשמו "אנה וויליאמס" מניו זילנד(תמונה מצורפת), הוא קוקסינל אשר נכלא אתמול על ידי בית המשפט. צ´אפמן גנב רכב
משטרה כשבתוכו מדים, אזיקים ותרסיס פלפל (יעני סוג של גז מדמיע)..כל זאת על מנת להתחזות ל...שוטרת אנה וויליאמס. בתפקידו כשוטרת הוא נענה לקריאות משטרתיות במכשיר הקשר המשטרתי, התחבר עם עמיתיו לתחנה וחנה את רכבו החדש בסיום המשמרת. סתם חשבתי אולי תרצו לדעת איזה עולם משעשע יש מחוץ לגבולות המדינה שלנו..
(למקרה שהידיעה על הסקס עם חיות לא הספיקה)

EyeSeeYou

New member
פינת האקטואליה- ידיעה משמחת לת"א

אחרית הימים.....בבחירות הקרובות בת"א תרוץ ככל הנראה רשימת מרצ ביחד עם רשימת שינוי תחת רשימה משותפת "הרשימה האזרחית", ואם חשבתם שזו הפתעה חכו שתשמעו מי המועמד המוביל לעמוד בראש הרשימה - הרב מאיר אזרי וזה המקום להדגיש- מדובר ברב הרפורמי העומד בראש מרכז דניאל הרפורמי (מקום חמוד מאוד אגב) הכתבה המלאה שכותרתה המעניינת - "
נקים בית כנסת לקהילה הומו לסבית"
,במקומון תל אביב

EyeSeeYou

New member
אקטואליה-2 "אדם וחוה או אדם וסטיב"?

הזמר אדם יצא מהמקום שהוא שהה בו בשנים האחרונות ופתח את הפה. הרבה שמועות ורמיזות על הזמר שחושב ש"אין מוצא"...ומעניין על מה הוא שר.. מבחר ציטוטים לפרשנותכם האישית-
כשאדם משתמש במונח "מתפרע בלילות", הוא מתכוון למסיבות סוערות מכל הגוונים, ומפרט: "המסיבות הכי חמות היום בעיר, הן מסיבות הגייז, שהן אגב כבר מזמן לא מסיבות רק לגייז אלא גם לגיי פרנדלי - פתוחות לכולם".
"הקהילה עושה עבודה מצוינת, ואין ספק שהם הצעידו קדימה את הגייז, אבל הם עושים גם המון טעויות. למשל, הניסיון הבוטה לשווק את עצמם לסביבה הסטרייטית כשונים. בעוד שאני חושב שאם רוצים להיות מקובלים על ידי החלק האחר, שהוא הרוב, צריך לתת לו להרגיש שאתה לא פוגע בערכיו הבסיסיים.
"לא חייבים לדבר. אולי אני באופן אישי שונה בקטע הזה של הפרטיות ובצורך לדבר על הדברים. לי היתה הצלחה קשה, מטורפת, שהשביתה לי את החיים בכל הרמות שלוש שנים. אולי בגלל זה מושג הפרטיות שלי מטורף. אני לא רוצה להגיד אם אני שוכב עם גברים, נשים או כלבים. זה לא בגלל שאני מגעיל לתקשורת, אלא כי אני רוצה לשמור משהו לעצמי. אני רוצה להרגיש מוגן. "אני, במקום עברי או קורין, לא הייתי רוצה להגיע לחגיגות הקיץ בדימונה, ושיצעקו לי הומו או לסבית. מפחד
מצורפת הכתבה המלאה

EyeSeeYou

New member
ובאותו עניין, אבל לא בדיוק../images/Emo34.gif

הדתיים יוצאים נגד המקלט לנוער הומו-לסבי בתל אביב. פרטים נוספים בכתבה המצורפת... (אני היחיד פה שקורא עיתונים וכו´? או מה?)

../images/Emo41.gif בקשר לאדם ../images/Emo41.gif

אז ככה לפני שהוא עשה את הקאמבק לפני איזה חודש הוא היה המנהל של "להקת קולות עמל-נהריה" הלהקה הבית סיפרית.. להקה מאוד מכובדת בז´אנר אבל זה לא מעניין. מה שכן מנעניין זה שרוב הבנים בלהקה דיי מוצהרים והיו שמועות על כך שאדם וכמה בנים מהלקה השתובבו ביחד. אני מדגיש אלו רק שמועות אבל שיהיה.. וממ זה ברור שהוא הומו.

EyeSeeYou

New member
ועוד משהו מעניין לדעתי...

וואוו אני ממש מציף אתכם היום.....מישהו בכלל טורח לקרוא את כל זה או שסתם אני מבזבז זמן? תגובות יתקבלו בברכה ובבריכה
... בכל אופן הסיפור הבא מדבר על גיי פלשתינאי אשר נתפס בשטחים, הוא מספר כיצד המשטרה המקומית התמודדה עם הפשע הנוראי שלו - בין השאר נאמר לו שכדי שלא יואשם עליו להיות סוכן סמוי ולשכב עם גייז אחרים כדי לתפוס אותם. מקורי... לאחר מכן הבחור ברח לישראל וגר בכפר ערבי, הוא רוצה לעבור לתל אביב ולצאת מהארון אבל הוא פלשתינאי ללא אישור שהייה בישראל.....במצב של פיגועים זה לא בדיוק בטוח יותר בשבילו. בהמשך הכתבה עוד פרטים מעניינים על המציאות מעבר לגדר ההפרדה. ואני תוהה איפה אנשי "כביסה שחורה" ומדוע הם לא דואגים למיעוט (הגאה) שבמיעוט (הערבי) עליו הם טורחים לגונן כל כך מפנינו.. טוב הניסוח של זה יצא קצת בעייתי, אני מקווה שתבינו..... למטה הכתבה, ובאמת תגיבו ותגידו אם כל זה מעניין אתכם אחרת אפסיק..

מינוי חדש ../images/Emo65.gif

אפשר למנות אותך לכרמית גיא/דליה מזור/חיקי חיימוביץ´/ והגדולה מכולם- גלוריה סטיוארט של הפורום.

אוי התהיות

אם אתה מחפש מקום לתהות, מה טוב, אם אתה מחפש להשמיץ הרי שהצלחת. כמה קלה האצבע על המקלדת, לשבת לספר על הומו פלסטיני שנתפס ומיד לזרוק רפש על כביסה שחורה, אוי החיבורים. למה לא תשב עם עצמך תעשה סדר בדברים ואז אולי רגע לפני שתרעד לך האצבע על המקלדת יצאו לך דברים קצת יותר נעימים מהשמצות. כביסה שחורה, הקבוצה לא קמה על מנת לפתור את בעיות העולם, הקבוצה היא קבוצת מחאה שבאה להראות את החיבור הברור בין דיכוי אחד למשנהו, אגב הדיכוי של ההומו הפלסטיני לא שונה מדיכוים של פלסטינים אחרים ע"י צבא הכיבוש. למשל, לא שמעתי את זעקתך כשפורסמה הכתבה (אחת מיני רבות) על קבוצת חיילים וקצינים שפלשו לבית פלסטיני, בזזו והרסו אותו, ואז החליט אותו קצין בכיר בדרגת סגן אלוף שזה לא מספיק והכריח את אבי המשפחה בנוכחות אישתו וילדיו לשבת על בקבוק שתיה. כביסה שחורה היא לא קבוצה של פעולות הומניטריות (לפחות לא בהגדרתה), ולכן הפעילות היא פעילות מחאה, יחד עם זאת ברגע שמגיעה פניה לעזרה מנסים לעזור בכל דרך שאפשר. אם יש דרך לאתר את אותו בחור, ואגב זו היתה התוכנית שלי כשקראתי את הידיעה שלך עוד בטרם הטלת הרפש, אני אשמח לנסות ולעזור לו. כבר היו מקרים מעולם. ורק הערה אחרונה, למקרה שלא ידעת קיימת אגודת הומואים ולסביות "ארצית" מכיוון ששטחי פלסטין הכבושים הם גם באחריותנו ע"פ החוק הבינלאומי הרי שאותה אגודה ארצית צריכה לדאוג למי שנמצא תחת כיבושה. מדוע למשל לא שאלת איפה אותה אגודה ? מדוע היא לא יצאה בפנייה לעיתונות ? מדוע היא לא ניסתה לאתר את אותו בחור ? מדוע אותה אגודה שכסף לא חסר לה כרגע, מדוע היא לא מפרסמת מודעות בעיתון הקוראות ללסביות והומואים נרדפים לפנות אליה בבקשה לעזרה ? הרי הומואים נרדפים עד כמה שקשה לקבל את זה אין רק בפלסטין, יש אחד או שנים גם בתוך תחומי הקו הירוק. תשאל, אולי תקבל תשובות.

תזכורת../images/Emo70.gif

פה מדברים על סקס! (טוב נו, גם על זוגיות) רוצים לדבר על סקס עם פלשתינאים - סבבה. סקס עם כביסה שחורה? סבבה. סקס של כביסה שחורה עם פלשתינאים והאגודה? גם סבבה. לדיונים פוליטיים-אידיאולוגים נא לפנות לפורום גאווה.
איתי ומאי והבהרה: ההודעה מופנית לכו-לם

augustus

New member
יש לכם כאן מנהל פינה

שיראה דוגמא איך להקפיד על הכללים, אנחנו מאחוריו. אוריל´ה כפרה אנחנו כבר נכסח את כולם בהזדמנות אחרת.

EyeSeeYou

New member
אני לא מנהל פינה

ואת האשכול הזה תעבירו לאן שאתם רוצים או תמחקו אותו מצידי

אוי התזכורות

חיים טובים וארוכים שיהיו לכם. אני מניח שהדיון סביב הסקס עם המקלחת או בלעדיה ימשכו גם אחרי הכיבוש, שלום אני נוסעת, ואני באמת לא רוצה שתלוו אותי הלאה. ורק תזכורת, עידכון על עירית תל אביב, בית מכסה לבני נוער הומולסבים, הומו פלסטיני בשטחי הרשות, ובערך כל פינת האקטואליה שלכם לא קשורה לזיונים בתחת ובטח לא לזוגיות גאה. סתם הערת שוליים.

אוי אלאדין

אתה כבר ראית שאני פולניה נירגנת ורחבת אגן, אוי היא מילת מפתח בז´רגון שלי. אופס, לא דיברתי על זיונים...

איי גוועלט!!!

גייטל, הכיני נא עבורי את הלטקעס נענעי את אגנך בעודך בוחשת העיסה. אמשוך על איברי קונדום עשוי לייטעקס ואחדור אל אחוריך בתנועה כה גסה. אלבין את מעייך, הו גייטל כמו שסבא עשה לעוזרת בשטייטל אוי אוי, שוד ושבר - בין הרגלים יש לך ררנ"ט את לא גייטל - את אורי גינת! חנוך לוין - "כביסה שחורה" (מעזבונו של המחזאי)

למעלה