פנינה

פנינה ../images/Emo124.gif

רק שתדעי (שלא תהיה להבא) כתבתם שירשור על חלב בשביל הפה והטלפיים והנה משהו שתדעי : http://www.dryang.co.il/camelmilk/ את החלב הזה הזמנתי דרך האתר שלהם וקבלתי את זה דרך החנות טבע אצלנו בעיר, בהקפאה עמוקה ובבקבוק אטום של ליטר 1. שילמתי עליו משהו כמו 30 ש"ח אבל הפצעים טופלו בצורה מדהימה (בגלל ההיפר בבלוטה לפני כשנה סבלתי מגירוד ופצעים מכאיבים כמו הפה והטלפיים) מאוד מומלץ ונקי מאוד. חוץ מיזה שאפשר גם לשתות את זה , זה טעים מאוד! ועוד דבר., אמא שלי אומרת שלא רק חלב בהמות עושה את זה גם אישה מינקת יכולה לתת לך מעט למרוח וזה בדוק שזה עוזר.

היי סיגל

תודה קראתי קצת חומר על המחלה המעצבנת הזו עכשיו לשמחתי הילד מרגיש הרבה הרבה יותר טוב, כבר יומיים ללא חום ואתמול אפילו התחיל לאכול, אמנם קצת, אבל לפחות משהו קראתי גם שזה בא רק פעם אחת בחיים ואמא שלי אומרת שגם לי היה כשהייתי קטנה ולשמחתי למרות שכל השבוע הייתי דבוקה לילד 24 שעות ביממה לא נדבקתי מה שכן הילד שלי נהיה חצי ניתאי ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר לגביי אישה מינקת אני יודעת אבל לא מכירה אחת כזו בסביבה טוב, עכשיו הילדים אצל אבא שלהם, גם ניתאי, אז יש לי קצת זמן לנוח, לארגן את הבית ולהיות פה לפני ההתמוטטות המוחלטת

אם הוא חצי אז איך קוראים לו ?../images/Emo3.gif

נית? או אי? פנינה , הנשמות הקטנות הללו יודעים לתקן לעצמם במהירות את הטראומות שהגוף עבר. את תנצלי את "התארוחתם" אצל אביהם ותנוחי !!!!! העבודה היא לא ארנבת ובטח שלא תברח לך. לגבי החלב, רק שתדעי שזה עוזר להכללללללללללללללללל ואפשר להזמין דרך כל חנות טבע קרובה.

איך קוראים לו?

את לא יודעת איך אני אוהבת את השאלה הזו Y Y Y פתחת לי עכשיו שרשור
אז ככה: אני קוראת לו ניתאי, ניתוש, ניתנית, נישנוש, קושקוש, פישפיש, פישפושה, פשפושון וכל מה שיש בו את השורש פ.ש.פ.ש שחר קוראת ניתאי כבאי ומשהו שאין לי מושג מאיפה הביאה, קית קית תומר קוראת לו,,,,,,,, ליתאי

Night Light

New member
אפשר?

לכפיר היתה מחלת הפה והטלפיים פעמיים כבר... או שהרופאה שלו סתומה.

פנינה יסתומה../images/Emo163.gif../images/Emo3.gif

אמרת שהילד הפך חצי ילד בגלל המחלה נכון????????? אז שאלתי באיזה חצי של השם השתמשת אם הפך לחצי- יאהבלה

ניתאי../images/Emo99.gif

בתכלס, כשבחרתי לו את השם עוד בזמן ההריון זה רק כי נשמע לי יפה גילגלתי במשך כמה ימים את השמות גיתאי, ליתאי וניתאי וניתאי נשמע לי הכי יפה בדיעבר אחרי שילדתי המוהל היה מרוצה מהשם ואמר שזה שם מהמשנא (לא ידעתי), ניתאי הארבלי והבטיח שהוא צפוי לגדולות (שיהיה) יש גם הר בצפון ליד הר הרבל שנקרא הר ניתאי

דורני

New member
איזה קטע, גם אני התלבטתי בין ניתאי

לגיתאי. אבל לבעלי זה לא הסתדר באוזן (כמו רוב השמות שהצעתי, בעצם הוא קצת צודק). לבסוף הלכנו על: ראם.

שש שבע

New member
זה נכון

ששם של אדם יונק מהמקורות שלו, המוהל שלחך צדק, ואגה אומרים משנה, עם ה' בסוף, אותיות נ ש מ ה וגמרא בא עם א' בסוף.

למעלה