פנינה של אמא

ר-חלי

New member
פנינה של אמא

מכיוון שאני יוצאת מוקדם בבוקר ולא יודעת מה הן לובשות (אבא שלהן אחראי לנושא) בכל פעם יש הפתעה אחרת אתמול את בר ילדה בת 5 מצאתי כשהיא שמחה ומאושר לובשת את המכנסיים של מיקה ילדה בת שנתיים שהגיעו לה בערת עד הברכיים - יופי לאבא דני

אלה_ה

New member
אין תחליף לאמא ../images/Emo13.gif והשיטה שלי..

ערב לפני אני מכינה בגדים. ואבא יכול להמשיך להיות ראש קטן

זה חצי פתרון

לי יש בת, ולפעמים אני שוכחת להכין לה גם את הגומיה המתאימה לקוקו (כן, כן, אצלי הכל מתאים אחד לשני) ואז מגיעה לקחת אותה מהגן ומ ז ד ע ז ע ת - איך אפשר גומיה אדומה לבגדים תכלת? ועוד אנקדוטה קטנה - באחד הערבים הוצאתי לה בגדים הרבה אחרי היא הלכה לישון ובטעות (!!!) הוצאתי מכנסיים וחולצה שהם לא מאותו סט, ואין שום קשר ביניהם, כמובן שגיליתי את זה רק אחרי הצהריים - דבר ראשון שעשינו כשהגענו הביתה היה להחליף בגדים. ואני חייבת לציין במאמר מוסגר שלבעלי יש טעם מאוד טוב, גם בבגדים, אבל בכל מה שקור לקטנה, זה פשוט לא עובד...

נעה גל

New member
היום בבוקר אורן התעוררה וגיליתי

להפתעתי שדני הלביש אותה עם בגדים של איתמר... ולמי שלא יודע איתמר בן שנה ושלושה חודשים ואורן... בת חמש!

ר-חלי

New member
הכנות לחוד והלבשה לחוד

כשרק יצאתי לעבוד כשהיא היתה בת 9 חודשים אכן הכנתי לה בגדים כל ערב ואחרי הצהריים הייתי פוגשת אותה עם בגדים אחרים לגמרי אז הפסקתי חוץ מזה שאני באמת נותנת לו את חופש הפעולה המלא כי אם אני לא נמצאת שם פיזית אין סיבה ל"שחיטה מרחוק" כמו שהבעל היקר שלי "מאוד אוהב" וזה כבר דיון בנושא אחר

בעלי דווקא מעדיף

שאני אכין לה את הבגדים - ככה זה חוסך זו זמן בבוקר, והצקות שלי בערב... הבעיה היא עם בגדים חדשים - שאני עדיין לא כ"כ יודעת איך זה נראה ביחד, ואם הם בכלל טובים עליה. לא נורא - בסוף כולם גדלים ומתלבשים לבד עם מה שהם רוצים.

למעלה