פנימייה

פנימייה

תגידו יש כזאת פיניימה (נו סטייל המורדים) שלומדי9ם אחה"צ משחק? מישהו מכיר משהו כזה? או יכול להגיד לי איפה לחפש? בתודה,מירי

Minimal Affair

New member
את יודעת.

מה שקורה בטלויזיה - לא בהכרח משקף את המציאות. נכון? ואגב, כמעט בכל פנימייה נורמלית, יש חוגים אחר הצהרייים, ובין היתר - גם חוג דרמה (לא בהכרח יהיה ברמה גבוהה, אבל שיהיה)

לא ממש

חוץ מהבית ספר למדעים ואמנויות בירושליים, אין בארץ פנימייות על רמה. שאר בתי הספר הסגורים (=פנימיות) הם בעיקר לילדים בעייתית או כאלה עם בעיות בבית.

Minimal Affair

New member
לא ממש.

כנראה שאתה לא מבין בפנימיות ידידי. מה עם הפנימיה בבן שמן? לא בהכרח המילה "פנימיה" אומרת שיש שם ילדים בעייתים שלוקחים סמים, ואונסים ילדות קטנות. אני ידוע שהפנימיה בבן שמן היא פנימיה לא רעה בכלל. אולי אין כל כך הרבה על רמה, אבל לא כל פנימיה היא פנימיה של ילדים בעייתים. אולי אין פנימיות מהסוג שיש בסדרה "המורדים" (אבל כמו שאמרתי, טלויזיה לא משקפת את המציאות) אבל בכל פנימיה נורמלית, יש אחרי הלימודים חוגים.

אמרתי:

לרוב הפנימיות מיועדות לילדים בעייתיים או כאלה עם בעיות במשפחה. בארץ לא ממש מקובל לשלוח את הילד ללמוד בפנימיה (בניגוד לאירופה או לקולג'ים בארה"ב)

R O O L Y

New member
אמממ...

בויאר? אני לא יודעת בקשר למשחק אבל את יכולה לברר...זו פשוט אחת הפנימיות היחידות שאני מכירה
ובאמת, לא כל מה שקורה ב"מורדים" קורה גם במציאות...

totsade

New member
יש פנימייה ברמת הגולן

אם אני לא טועה שמתמחה באומנויות, אין לי פרטים אבל לא נראה לי שזה בעיה לבדוק.. תעשי חיפוש בגוגל

למעלה