פנימיות הרזיה

tutzy

New member
פנימיות הרזיה

שלום! אני מעוניין לרדת במשקל במסגרת של פנימייה סגורה שבה יש תוכנית אימונים אישית, תפריט אישי, לווי צמוד וכו'. אני בטוח שיש כמה וכמה מקומות כאלה בעולם, בחיפוש באינטרנט עלו לי כמה מארה"ב, אבל אני רוצה לדעת מהמלצות ממקור ראשון איזה מקומות טובים ובעלי ניסיון מוכח יש בעולם? האם מישהו מכיר?

מנסיון,

תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה הולך על זה. זה נראה כלכך קסום וטוב, וזה כלכך לא. אני משערת שהמקום שאתה מחפש לא דומה למקום שבו אני הייתי, אבל בטח מדובר באותו סיגנון. אני כלכך סבלתי שם. שבועיים וחצי והספיק לי, התחננתי שיוציאו אותי. זה נראה כלכך טוב מבחוץ, כלכך 'אני אלך לשם, חודשיים ואני בן אדם אחר!' ואז אתה מוצא את עצמך כלכך אומלל, בתוך מקום שמרגיש כמו בית כלא, שכל מה שאתה רוצה זה הביתה, לאנשים שאתה אוהב. זה לא הדרך לרזות. (ועזוב את זה, מה יקרה כשתחזור לבית? בלי התוכנית אימונים והליווי הצמוד?) תאמין בעצמך, ותצליח. הרי בסופו של דבר, הדבר הכי כיף זה לחשוב על זה אחרכך ולהגיד 'עשיתי את זה בכוחות עצמי, אני מסוגל לעשות הכל' בכל מקרה, בהצלחה בכל דרך שתבחר

tutzy

New member
אני מבין, אבל...

דווקא התעניינתי במסגרת כזאת לא בגלל שזה נראה קסום, אלא בגלל שאני חושב שמתאים לי לעשות את זה כשאני במסרת "נוקשה" כזאת, נטולת פיתויים. אני גם מאמין שתקופה במקום כזה יקנה לי הרגלי אכילה וחיים להשמך, אחרי שאני אחזור משם... אני באמת רוצה חיים חדשים, ואני לא מאמין שאני אצליח לעשות את זה לבד, אני חייב את המסגרת הזאת! באיזה מקום את היית? זה מקום שנחשב טוב, עם נסיון וקבלות? מה התנאים שהיו שם?

למעלה