פנימיאלים

dont bug me

New member
פנימיאלים

האם מישהוא מכיר את הפנימיאלים....אם כן שיפה אליי במסרים...או כאן... תודה

I am a freak

New member
קלפי טארוט

כנסי...

dont bug me

New member
בסדר

תודה, אבל לא חיפשתי חומר על פנימיאלים...אני רוצה לשאול שאלות אנשים שהשתמשו בפנימיאלים...

I am a freak

New member
במזל אני אוכל לעזור לך

תעברי לפורום מאגיה וכישוף. יש שם בחור נחמד בשם -אורי רז [זה הכינוי שלו]. אני לא מכיר אותו אישית, אבל, יש לו אתר בנושא קלפי טארוט ואפילו אחד הקישורים שנתתי לך היו משם. סביר להניח שיש לו ידע בנושא. אם את לא מוצאת אותו- שלחי לי מסר עם מה שברצונך לדעת ואני אעביר לו. בהצלחה, הפריק.

dont bug me

New member
תודה לך

האמת היא שאני פדוט רוצה לדעת מה אנשים רגילים....בלי ידע מיוחד בנושא, חושבים על הפנימיאלים אם הם השתמשו בהם פעם... לא מחפשת מעבר...סתם לשתף חוויות...אבל אני אפה אליו בכל מקרה תודה :)

הפנימיאליים... ../images/Emo13.gif

קלפי מסרים מרתקים! כל פעם שאני מושכת קלף וקוראת את המסר, שיש בו עבורי, אני נדהמת מחדש, עד כמה המסר מדוייק. כשאני עורכת ערבי מדיטציה, בסוף הערב אני נותת לכל אחד מהמשתתפים לבחור לעצמו קלף, ואז אנחנו מקריאים בסבב, כל אחד את הקלף שלו, ומדובר באנשים, שאין להם ידע מיסטי, ותמיד הם מתבוננים במסרים שלהם המומים... "וואו, כמה שזה מתאים למה שקורה לי..." אני שומעת את זה תמיד. אם אוכל לעזור, אשמח.

dont bug me

New member
נכון!!!

אני לא פגשתי עוד מישהו שיודע מה זה הפנימיאלים....אבל אני כל כך שמיחה שעוד מישהו כאן מכיר אותם! אתה יודע אוליי מי הם הפנימיאלים בדיוק? כלומר אני יודעת יודעת שהם ישיות שקשורות לאני הפנימי או משהו כזה...הבנתי שהמסרים שאני מקבלת הם מתוך תוכי...אבל את יודעת אוליי מה הם בדיוק? מאיפה הם והאם לכל אחד יש פנימיאל משלו....חיפשתי חומר על פנימיאלים ולא מצאתי...אני מצאתי חומר על כל מיני ישיות קוסמיות מסוגים שונים...אבל לא מצאתי משהו שמתייחס לפנימיאלים באופן ישיר.... תוכלי לעזור לי אוליי?

את כל התשובות על הפנימיאליים...

ניתן למצוא בדף ההסבר המגיע עם הקלפים, אותם ניתן למצוא בחנויות למיסטיקה. הדף שלי נעלם מזמן. הקלפים עצמם מדהימים, ואני ממליצה בחום על רכישתם וגם על השימוש בהם.

למעלה