פנים

הגל

New member
פנים

"היהודים לא יודעים עלינו מספיק. אפילו לא רוצים לדעת שיש פה עם אחר. מי מעניין אותו מה אני מרגיש? מי בכלל ירצה לקרוא את הספר שלך עלינו? אבל גם אנחנו אשמים, שלא ניסינו בכלל שתעדו מי אנחנו. ויתרנו. אולי בגלל שיש אצלנו הרגשה, שהשליטים ממילא יודעים עלינו הכל. הם הפטרונים כאילו, השב"כ, המדינה, משרד החינוך, והם כאילו כבר קבעו בשבילינו הכל מראש. תכיננו לנו כבר את העתיד, ולנו נשאר רק ללכת בדך הזאת שהם קבעו. ובאמת - אנחנו הולכים. זאת הפחתת – הערך וזה העוול שאנחנו עושים לעצמנו." "אבל היהודים חייבים לדעת את המחשבות האמיתיות שלנו השאיפות שלנו כבר מנוסחות לנו, ואין בהן שום דבר שיכול לפגוע ביהודים, ואפשר לומר אותן בגלוי ובלי שום הצגות: אנחנו לא מאוהבים ביהודים, לא שמחים, לא ´איזה יופי שהם כאן´. אבל הם פה, ועם זה נחיה. ואם לא נהיה כנים עם עצמנו נאבד אם נעשה הצגות ונחשוב איך להיות נחמדים כלפי חוץ – אז הפנמנו את כל הפוליטיקה המערבית, והזהות שלנו תיעלם." מוחמד דראושה, בן 28, אכסאל מתוך גרוסמן דויד, נוכחים נפקדים, תל אביב: הקיבוץ המאוחד, 1992, עמ´ 5. מקור - פורום דו קיום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=211&msgid=7430269

Deathatred

New member
אם הערבים רוצים להגדיר את עצמם

לאומית שיעשו את זה במקום אחר. לא כאן. זו המדינה של העם היהודי וככל שהם יפנימו את זה יותר מהר ככה יהיה יותר טוב לכולנו.

רפרפים

New member
הם כבר הגדירו את עצמם

הרי לא נחזור לימי "אני לא מכירה עם פלשתינאי". זוהי סיסמא נבובה. המדינה של העם היהודי כן, אבל על איזה שטח? ומי ישמור על השטח? ומי יהיה הפטרון? המעביד? השליט? העריץ? המנהל? הבוס? ומה זה לכל הרוחות סוציאליסט גותי? אתה נשמע לי נאציונאלסוציאליסט. אולי נדביק להם סהר אדום/ירוק על החזה?

דובי123

New member
אני ואלי אביב הגדרנו את עצמנו

כמדינת אכזיב משום מה מדינת ישראלצ לא מכירה בנו כישות נפרדת כעת אני חושב אולי עלינו לנקוט בטרור לצורך כך

רפרפים

New member
גיחי גיחי

מצחיק נורא. תזכורת 242 338 הממשלה לא ביטלה את הסכמי אוסלו מדינה פלשתינאית תקום כל ההתנחלויות יפונו הכלוב של ימית יהיה בפעולה שוב

דובי123

New member
מה כל כך מצחיק?

להתיחס ענינית אינך יכול?! אוקי - לך אינטרס של הצד הפלסתיני לי אינטרס של הצד הישראלי כל זה לא אמור למנוע דיון עיניני בשאלות מסוימות ברור לך שכל עוד תצא נגד ישראל - תמיד יחלקו עליך הישראלים

רפרפים

New member
נקודת השקפה

זו (שוב) דמגוגיה ימנית עלובת נפש להגיד שמי שבשמאל מייצג או "אוהב" את הצד של האוייב. לדידי האינטרס הישראלי הטהור הוא להפסיק את הכיבוש המביש כמה שיותר מהר. אבל בתמורה הולמת בלבד. לגבי התנחלויות הם סרטן בגוף המדינה. זה הבדל בהשקפה. אתם קוראים לנו בוגדים ואנחנו קוראים לכם בוגדים. כולנו בסירה אחת בסופו של דבר.

דובי123

New member
אין כאן כל עינין של ימין/שמאל

מי שמיצג את האויב בהטפותיו ועמדותיו - הוא מיצגו נכון הוא שבדרך כלל אלו ימצאו מקרב השמאל ההזוי אבל לא כל השמאלנים כאלו ולא כל השמאל כזה מה לעשות שמשרת אויב נשאר משרת אויב אבל תובתך לתגובתי כלל לא קשורה לתגובתי תגובתי עסקה בטענתך לכיבוש ואתה פשוט לא ישר עם עצמך אם אינך מכיר בעובדה שבביתי הערבי היפה שביפו שאפילו לא שלמתי תמורותו הוא בית כבוש אתה בוחר לך הגדרות שנוחות לך ומתעלם מן האמת - זה נחמד לחיות באשליות הבעיה היא שבסוף המציאות מתנפצת בפני האשליות ואז כשמתפקחים זה מאד לא נעים לשון המעטה ע"כ דמגוגיה הנך יכול ליחס לדבריך אבל לא לדברי מה שאולי חמור יותר הוא שאתה דמגוג מבלי לשים לב >>לדידי האינטרס הישראלי הטהור הוא להפסיק את הכיבוש המביש כמה שיותר מהר. אבל בתמורה הולמת בלבד<< תמורה הולמת? הרי אתה בעד יציאה מבלי קשר לכלום הרי אילולא היה טור לא היתה ישראל נכנסתשוב לשטחים!

מדינה פלשתינית תקום גם תקום - ללא

צל של ספק. בקרוב השלטון בירדן יוחלף, ותקום מדינה פלשתינית עצמאית ודמוקרטית. לאחר מכן, במסגרת הסכם עם המדינה החדשה (או בלעדיו) יועברו בני העם הפלשתיני בישראל אל ביתם הלאומי.

Deathatred

New member
אם לא הבנת

דובר על ערביי ישראל, אלה שיש להם אזרחות ישראלית. אז תפסיק לדחוף את עניין "הכיבוש" לכל מקום כי זה פשוט נמאס ודמגוגי לחלוטין! אם ערביי ישראל רוצים להגדיר את עצמם לאומית - לא בגבולות מדינת ישראל. הם יכולים לעשות זאת בירדן, סיני, עזה, רמאללה, עיראק - שיבקשו שטח מאחיהם הערביים. הם לא יגדירו את עצמם בשום אופן על חשבון העם היהודי. ודרך, זאת הפעם האחרונה שאתה מנסה לרמוז שאני נאצי. הבנת? פעם הבאה אני פשוט אדאג שיחסמו אותך מהפורום. אני דורש התנצלות על זה שניסית לרמוז שאני נאצי ושתופיע בפומבי מעל דפי הפורום הזה.

למעלה