פנים!! נושא כאוב...

רחלהא

New member
פנים!! נושא כאוב...

איך מפסלים פנים? אולי נשרשר כאן כמה טיפים? אם רוצים פנים מציאותיות האם לעשות חור לעיניים ולמלא לבן? האם לעשות אף? האם לעשות צורת ראש, לייבש ואז לצייר? אתמול עשיתי עם אחותי עוגה של בת הים, יצא גוף יפה אבל פנים ממשפחת המומינים
(האף, האף...). נראה לי שעל הפנים עבדנו יותר מעל שאר הגוף. פשוט לא רצינו פנים של בובה אלא מציאותיות יותר, כמו הגוף. ואחרי הכל, בעלי עוד בא הביתה, אמר שהעוגה מקסימה- אבל מה זה הפנים האלו? (אמרתי לו שינסה לבד ואז נראה...)

mulani

New member
כן כן - אני גם אבודה ויוצא לי רע!

יצא לי נורא ! כשאסיים את העוגה היום אפרסם תמונות. . .

lali ה

New member
תבנית של פנים ליציקת גבס

משהיא נתנה פה טיפ. כזה ובמקרה גם היה בחנות חומרי יצירה.יש באחד כמה גדלים,יצקת תוכו את הrfm ומיד מוציאה ,יוצא נהדר. ואח"כ מדגישה עיניים ופה בציור.

LALI - באיזה חנות של חומרי יצירה

ראית את התבנית ? אני מחפשת כזאת די הרבה זמן ולא מצאתי עדיין בארץ

ענתבר

New member
פעם העליתי תמונה של תבנית פנים

של בובה. בעקרון זה יכול להתאים לכל בובה (ברבית, נסיכות, בת ים וכו...) ניסיתי להעלות שוב את התמונה בחיפוש והיה כתוב לי שיש תקלה. אנסה מאוחר יותר או שתוכלי לנסות בעצמך.

הנה תבנית

שקניתי בכפר השעשועים במחיר מצחיק של 2.90 אג' צילתי לכן ומקוה שיראו ברור. את התבנית שאמית הציגה לא הצלחתי לראות משום מה

Royal Icing

New member
אוהבת טיולים,מה גודל הפרצוף בתבנית

? זה נראה לפי התמונה די גדול עבור בובות מבצק סוכר.

יש תבנית

בגודל 4 ס"מ והשתים הנותרות גדולות יותר הנחתי מטב ליד התבנית כדי שתראי את היחס מקוה שיראו היטב, התבנית עם דמויות נוספות של גמדים. לדעתי אפשר לצור את תווי הפנים ואחר כך לכווץ מעט את הראש

למעלה