פנים מול פנים?

noali

New member
../images/Emo13.gifמפרט טכני ../images/Emo13.gif

לא יכולה לחלוף מול הודעה שכזאת מבלי לחייך מדהים כמה התרגלנו למפרט הטכני וכשהוא חסר אנחנו הולכים לאיבוד חושבת שפעם הקשבתי הבטתי פנימה הרגשתי בעיניים
וכשזה הרגיש לי נעים ונכון הייתי שם on line בלי מסנג'ר וקסמים וירטואלים כחימום רוצה שוב

jdpworld

New member
חושב אנשים

לגמרי התבלבלו...לוקחים הכלים עושים איתם הפוך. משוטט לי שנים בנבכי הרשת,לא פגשתי אחד כתוצאה מכך. מכיר מלא אנשים נפלאים,ועדין לא מחליף את ההדלקות הראשונית מלהתישב לידה באוטובוס עבור אלף ביטים ויותר. אינטרנט זה יופי של כלי,אף פעם לא מטרה.

מצוטטת

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo127.gif../images/Emo142.gif

לגעת עם העיניים כומו כתבת אותי

seg sug

New member
../images/Emo127.gif ובדיוק מחשבתי

שחלפה בקריאתי, זאת הודעה ואיך, איך החליפו בין מציאות לדימיון הרי אין מבט, חיוך, שווה לחלום וקורה שהופך, בין יוצרות, ורואה אין שווה מחשבות, לדמויות.

magic40

New member
רק רציתי לומר

חולה על הראש שלך
לא הצגת את עצמך במקרה משהו כמו "נעים מאוד אני דרדר 63?" |
|

ערסlight

New member
נגיעה אחת קטנה

העולם הוירטואלי הוא לא פחות אמיתי מהחומרי. לעיתים להיפך, הניטרול של העולם הגשמי מאפשר את מפגש הנשמות. לא משנה הגובה, המשקל, הגיל, מקום מגורים, הכסף, האורך... הכל מתפוגג. אולי זוהי הנירוונה המיוחלת והמנותקת מהבשר? ואת יקירתי, אל תיפלי ברשת הערמומית של המפגש הזה. שלא תעיזי לצלצל אליו כל עוד לא היה דייט וירטואלי.

../images/Emo72.gifרגע, המסיבה לא בגלל הוירטואל

לכמה מסיבות הגעת כתוצאה מהקשר שלך לעולם הוירטואלי ? לכמה מפגשים עם ילדים הגעת כתוצאה מהעולם הוירטואלי ? אז כמו לכל דבר בחיים יש פלוס ומינוס רק צריך לדעת לאזן וזאת כנראה החוכמה

Dardar63

New member
היה מאוד מעניין לראות לאן כל אחד

לקח את ההודעה הזאת. אז מעבר לצד המשעשע שבה , יש בה חלק מאוד מאוד אמיתי. הכרות אנשים דרך האינטרנט חסרים לנו הסממנים החיצוניים, הכל כך ברורים לנו, אבל נוספת לנו כל כך הרבה אינפורמציה אחרת. אינפורמציה, שכשמכירים מישהו בחיים האמיתיים לוקח המון זמן עד שנחשפים אליה, עד שמצליחים לנקות את הסממנים מסיחיי הדעת כמו , כמה רחבות הכתפיים שלו, למשל. אגב, 1. דיברתי על הכרות, לא על חיים זוגיים וירטואליים, על אף שאני מאלה שלא חושבים שיש בהם רע. 2. לא התקשרתי אליו.

../images/Emo13.gif בהצלחה

אני בטוחה שבאינטרנט..בהתחלה(נסי להזכר) היית ביישנית..קצת נבוכה..בתולת המקלדת אנחנו מכנים אותן/ם הביישנות חלפה עם הזמן..אני בטוחה שגם הסקרנות להכיר את השם שמאחורי הניק שלא לדבר על הפנים.. כעת יקירתי הגיע הזמן למציאות..תני לה צ'אנס..במקום להקליד על המקלדת את צריכה רק לדבר ולהעביר את המסר ואם זה לא הוא..יגיע הכרטיס הבא:)

בן הקשת

New member
../images/Emo20.gifכן, פגשתי אותה דרך האינטרנט

ואפילו לא התכוונתי לפגוש... ...ובעצם גם לא היא. ודווקא ידעתי מה הניק שלה, וגם החלפנו מספר מסרים, וגם קצת פיטפטנו בצ'אט ערב לפני, והיה נחמד מאד... אבל בסופו של דבר, מה שחיבר והדביק, היה אותו חיוך, אותו המבט בעיניים, ואותו חשמל שזרם בין שתי זרתות, שנותרו מחוברות, אחרי שהחיבוק הארוך כבר הסתיים, והתחלף בלחיצת יד ארוכה שהסתיימה, ולא, לא רצינו שייגמר. ולא שאלתי אם היא תעתיק את מקום מגוריה. למה להעתיק? יש צילום מסמכים... ולא שאלתי מה תכנית הטלויזיה האהובה עליה, ...who gives a shit ...וטוב שכך. ובעצם... עד היום אני לא באמת יודע אם היא אוהבת עמבה.

MsKittin

New member
גאונה! שופינג

מקטלוגים, זה מה שאנחנו עושים באתרים האלה. חשבתי (וכתבתי!) פעם, שאפילו בגדים ובטח שדיסקים אני לא קונה ככה, בצורה כל כך קרה ותועלתנית.... מה שתמיד מצחיק אותי בכרטיסים האלה ברשת, זה שאפשר ללמוד על הבן אדם בעיקר דרך הפער בין איך שהוא מציג את עצמו למציאות. שם, יכול לצאת האופי שלו, מה הוא חושב על עצמו, ומה היה רוצה להיות.

למעלה