פנים מול פנים?

Dardar63

New member
פנים מול פנים?

מנסה למצוא את הנקודה המדוייקת מתי זה קרה. מתי ההמצאת המאה חדרה עמוק עמוק אל תוך תוכי ותטאטאה החוצה את הכל כל מה שהיה שם קודם. מתי עלה חלון מאיים ושאל Are you sure you want to permanently delete all selected items? מתי לחצתי. כן. אבל העובדה היא - אני לא יודעת להכיר אנשים שלא באינטרנט. נורא אה? אני כבר כמה זמן חושדת שזה המצב אבל השבוע קיבלתי את החיזוק הסופי: הייתי במסיבה , מעולה, אנשים כייפים ,מוזיקה נפלאה אלכוהול כמו מים, אידאלי. מישהו התחיל לקשקש איתי, פלירטטתי בחזרה, אחר כך שוב, ליד השתיה. חתיך , שנון, סקסי. ואז הוא עשה מעשה. הוא הוציא כרטיס מהכיס שלו, קיפל אותו ונתן לי אותו עם מבט ביישני מעט. אני אשמח אם תתקשרי. סליחה???? איך אני יכולה להתקשר למישהו שרק מצא חן בעיני חיצונית, עניין אותי שכלית, והדרך שהוא נגע בכתף שלי ריגשה אותי?.? יש כל כך הרבה פרטים שחסרים לי: ומה אם הוא מוכן להעתיק את מקום מגוריו? אהבה בעיניו זה סוד החיים, תוכנית הטלויזיה האהובה עליו היא דודו טופז, והמאכל, עמבה?? אני אפילו לא יודעת מה הניק שלו!!!

d a n i e l s 5

New member
מחייכת....

המסיבה אכן היתה מופלאה...... וזאת ההוכחה ש......צריך ומהר לחזור לעולם "האמיתי". הניק שלו אגב.....היה ,נגיעה קטנה בכתף שריגשה". ואם נחשוב טיפה יותר עמוק (אפשר לפעמים) כרטיס ביקור+ מראה =כרטיס באתר הכרויות +תמונה.....תחשבי על זה מותק.

החתולית

New member
כל מילה מלמיליאן

דניאלס, מה יהיה ? זה שוב קורה. דרדרית לא קוצנית, אני לגמריי מסכימה עם דניאלס.

maof

New member
יקירתי ../images/Emo13.gif

סודות בחברה
מעוף

החתולית

New member
תראי... לא נעים לי להגיד לך

ליד כולם - אבל ביום שישי... כנראה שאנחנו נפגשות. אני מקווה שתלבשי שמלת ערב ואת המגפיים הכי חגיגיים שלך }{

zadok21

New member
אם אכן האירוע אמיתי

אני לא מוצא מניעה שתתקשרי אליו מצאתם חן אחד בעיני השניה זו כבר נקודת פתיחה טובה מה גם שנגיתו בכתפיך ריגשה אותך

יערית

New member
אין לי זמן

לקשקש לך תשובית,אבל ההודעה שלך גמרה לי לחייך:) {שמחה שיש עוד כמה שלא מתלהבות ממראה חיצוני למן ההתחלה}

shemesh22

New member
מצחיק...

איך מחשבה דומה חלפה בראשי אין כמו המבט בעיניים והנגיעה בכתף:) בלי כל החארטות ההכרחיות של השאלון המייגע באינטרנט. מצטרפת אלייך מותק ומרימה כוסית לחיים האמיתיים שם בחוץ!

שירלי6

New member
מצחיק.

העולם הוירטואלי הביא אותנו לשים אנשים, רגשות, תחושות בטבלאות. כאילו שהלב יודע לבחור לפי מ..ועד.. שוכחים את הכימיה שמעבר לכל סטטיסטיקה הסתברותית. אהבתי

maof

New member
עולם וירטואלי....

אהבה וורטואלית זה זיוף המציאות אנשים מנסים להיות דבר שהם ממש לא במציאות. לאהוב את המילים של אדם מסוים ואת המסרים שהוא מנסה להעביר כלפי חוץ. ובסוף הדברים מתפוצצים מול המציאות הפשוטה להתאהב בצג המחשב ולומר וואוווווווווו כמה מלהיבים המילים וכמה גדול הוא אותו האדם שנימצא מאחורי המקלדת......... אבל אני חושב שבודדים האנשים שבאמת מראים את פרצופם האמיתי בודדים האנשים שגם מאחורי המקלדת וגם במציאות נראים אותו הדבר. מעוף

../images/Emo45.gifוכל מילה מיותרת

ממש כך....טבלאות, קיטלוגים, סכמות, תרשימי זרימה... ואט, אט נעלם היופי, החיוך, הורוד בלחיים, המבט, הליטוף. מרב היצע מבטלים ופוסלים בן אדם בגלל שטויות. לא מאמינה בזה!!!!

mars4

New member
לאיזה עולם הגענו...מתענינות בניק

ולא בנקניק. סתם........

החיים האמיתיים

זה תמיד לא ברור לי ומבלבל אותי. החיים האמיתיים הם שם בחוץ. אנחנו אנשים אמיתיים, ואנחנו כלואים (מרצון או מהתמכרות) בבואה הוירטואלית. בחיי שאין לי מה להגיד, אבל יש לי המון בבטן בעניין.

גלי10

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo6.gif

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

ענק.....
וכמחשבה...... כביש המהיר שמובילה אותנו אשליתית למציאת האהבה מחזירה אותי רבות על השאלה מדוע מהר.... המיקרו גל הטלויזיה הטלפון הרכבים המהירים מכונת כביסה מייבש מדיח חיתולים וכו'..... לרגע אם עוצרים למלאות דלק מכירים
את הקטע ששם גם מוצאים את הסנדוויצים כי אין זמן להכין ואפילו שירותים מהירים .....וכו' התמכרנו למהירות, לטכנולוגיה.....וכשמישהו מגיע לנו מתקופת המערות וואלה אין לנו מה לעשות איתו...
בקיצור.....חשבתי ללכת לנחל ולכבס את הכביסה, בטוחה ששם אמצא את אותן השיחות שכאן במלבן מוצאת אני.....חחחחחח טוב נוווווווווו......אין לי זמן חייבת לרוץ......להוציא כביסה ואופ.....להכניס למייבש.... המלבן המהיר.....

למעלה