פנים ושפות

פנים ושפות

שלום . נאמר שבעים פנים לתורה , ופרצוף אחד . שבעים שפות לע``ז , ושפת קודש אחת , לע``ז - לשון עבודה זרה . בזמן הלידה , כל נשמה טהורה , פרצוף קודש אחד , לובש פני לע``ז , בכדי לרדת לעולם בזמן הלידה , כך כאשר אנו מדברים אנו מדברים קודש + לע``ז , ובכדי לדבר קודש יש לדבר רק בשפת התורה , כך שכל הפורום חוץ מציטוט פה ושם , עוסק בעבודה זרה , כאשר מסירים את לשון הלע``ז בחייכם , אזי ישנו תיקון הגוף , או חזרה לפרצוף האחד , אשר בו כולנו מהות אחת , ותרגום ליום יום , אחדות מודעות הלב או נתיבי החוכמה , לעומת נפרדות השכל הטהור שכולו עולם הדעת או לע``ז , ועל כך נאמר ``ואתה הדעת אמאס אמאסך מלכהן לי `` ולכן גם בוחן לב וכליות ולא מחשבות , ``כי אלקים יודע כי כל מחשבות האדם הבל `` וכך קידוש הוא חיבור השכל שבלב = כוח-מה` = חוכמה , מצב בו כולם באחדות ובתרגום חופשי לכל אחד שריטה הדיסק , וכולם יחדו מהות פרצוף אחד , לעומת השכל היודע רק לע``ז , או טומאה , ולימיינו יצאנו משלב השכל הקולקטיבי , ונכנסנו ללב , לאחדות . דוד היחיד דוד

המשך

שלום . העניין הוא די פשוט , עבור נשמה יהודית כן זו הדרך היחידה , היציאה מלשון הקודש , ומפרצופו של האל , מולידה שבעים פנים שלהן שפות לע``ז(עבודה זרה) ולכל היבט של עבודה זרה , יש היבט של קדושה , כלומר חסר היבט של קדושה המשלימה את הפרצוף , והנגזרת של כך מוכלל בעץ הדעת , שהוא היבט מהותי קיומי שאינו האלוקים כפרצופו המאוחד כאם פרצוף חלקי , וכך עבור לשונות והיבטים שונים , לדוגמא : ניתן לומר שהאצלת הידע של הרייקי מהאלוקות , כתבנית לבני האדם , עוברת אותו מסלול , והיא מבטאת מהות קיומית בסיסית שאינה האלוקות כפרצוף אחד אלה היבט הנקרא צימצום החלל הפנוי , חלל הפנוי = רייק י` , כאשר ה``ריי`` הוא חלק מהמנטרות הבסיסיות ומופיע גם בע``ב שמות , וכך הוא תואם לכל נשמה הנובעת מגופו של אדם קדמון , שלה היבט חסר של פרצוף האלוקים , שזה בעצם מהות האדם , ``תחסרנו מעט מהאלוקים`` אולם בעוד הרייקי הוא טוב עבור כל מי שאינו יהודי , עבור נשמה יהודית , שהיא כנשמת אדם קדמון ולא חלק מגופו , הרייקי הוא ניגוד , ההאצלה של הרייקי נובעת מנשמת אדם קדמון (דהיינו הנשמות היהודיות) הנובעות מהכתר כאור כחול , כ-תר לעומת כ-חול , תר לעומת חול , תורה לעומת חילוניות , האור הכחול מואצל דרך היהודים לכל בני האדם בצורה של דיבור , מה-גרון , לעומת גחון הנחש , וכך האור לגויים מועבר בדיבור , וכל רואה הילות מתחיל יודע לזהות את הכחול שבגרון , עבור לומדי שיטות הצ`אקרות השונות , היהודים הם הנשמות של הצ`אקות שמעל הגוף שנעלמו מהבריאה עבור בני האדם , ונמצאות רק כנשמות יהודים וגרים , וכך מי שמגיע לדוגמא להארה , מגיע הסך הכל לחיבור לנשמת אדם קדמון , או לנשמה היהודית , וכך אחרי שעוברים את כל השיטות ובתי הספר הרוחנים והמיסטים , לבסוף מגיעים למהות עצמה , שהיא נשמת אדם קדמון או היהודים , ועבורם שאר המסלולים אינם העיקר , אלה הטפל , וכחלקי נשמת האדם הקדמון שיורדים לעולם בכדי שיהיה תיקון עבור כל בני האדם , או לגוף האדם הקדמון , אזי נדרשים לתורה ומצוות , ודיבורי קודש , כלומר דיבורי תורה = ד``ת , והכוונות מסוננות בכל מקרה , לפי הצבירה היחסית של כל אחד בתוך לשונות העבודה הזרה , מצב הנקרא יהודי , נקודה זו נכונה עבור כולם , בין אם מסכימים לזה מבחינה תפישתית ובין אם לא , וכך נולדה הגדרת בית הלל ובית שמאי , הלל ככולל את דרך הארץ או היבט היהודים בתוך שפות הלע``ז , ושמאי שהוא היבט היהודי כיהודי , בימיינו ימי כניסת המשיח , רק צורת שמאי תקפה עבור יהודים , ואנו באמצא שלבי המעבר בין הלל לשמאי , או בין ציונות חילונית לציונות דתית , כאשר ההבחנה , היא חילונית לפי דעת השכל , ודתית על פי הלב , בין טעם ודעת השכל , לעומת קיום שמעבר לטעם ודעת שזו דרך הלב או התורה ומצוותיה , וכידוע בזהר שהמלחמה היא על ירושליים (לב הסיכסוך) ישנה התעוררות שמעבר לטעם ודעת , כלומר רק על פי הלב = התורה ומצוותיה , וכך יש ללמוד את השכל של הלב . קצת רוחניות אקטואלית , דוד היחיד

שלום דוד..

וקודם כל, כל הכבוד לך על היותך יחיד.. כמו האומה שממנה אתה מגיע, שהרי גם היא מיוחדת. אני מצטערת אבל הייחוד הזה של עמנו גורם לי קצת התמרמרות. נראה לי קצת שבזכות היותנו כל כך מיוחדים, אנחנו שמים את עצמנו מעל העולם עד כמו שאתה מתאר, אנחנו הצ`אקרות, זה כבר נשמע לי די מוגזם. היהדות יוצרת לפי דרך הראיה שלי בחיים, שנאה וגזענות. לדעתי, אנחנו נראים, חושבים, מרגישים, חווים בדיוק מה שהאנשים בהודו, באפריקה, באמריקה, באירופה ובאוסטרליה חווים. ואחר כך אנחנו לא מבינים למה שונאים אותנו כל כך בעולם.. תראה איך אתה מייחד את עצמך משאר העולם. מעניינת אותי גם ההגדרה שלך לגבי האדם הקדמון.. מי הוא היה, מהיכן הגיע ובכלל במה הוא שונה מאיתנו.. כיף לך אולי להיות מיוחד בעולם, אבל אם אנחנו כל כך מיוחדים ואלוהים ברא את העולם רק בשבילנו, אז בשביל מה שאר האנשים, בשביל מה ההשקעה, הם הרי אנשים חושבים, יוצרים, בוראים, כובשים, מרגישים, בדיוק כמונו. זהו, מספיק לי. ניב

תגובה

צא קצת מהדיעות הקדומות שקנית לך בחיים על היהדות , היהדות איננה גזענית או שונאת , וכל בני האדם שווים בעולם , תשאל את עצמך מי שתף לך את המוח על היהדות , עם סגולה , הוא בעל תכונה קיומית ייחודית חיבור ישיר לאל, ולא עליונות , חיבור המבוטא בלשון הקודש , ובהתבודדות משאר העמים , כיחס מהפנים לחוץ , וגישת היהדות היא ואהבת לרעך כמוך , ולמד מהמקור ולא מאמצעי מדיה ומידע שאינם המקור , דוד

שוב שלום

אז ככה, א. אני בת.. אבל שטויות. ב. שיחה עם בחורי ישיבה. ג. אתה בעצמך.. תסביר לי את הרעיון הזה של היהודים הם הצ`אקרות בצורה שלא משתמעת לשני פנים .. תודה מראש ניב

Tal_Ya_Tal

New member
חשנו בחסרונך, דוד;-)

שלום דוד, אכן, חשנו בחסרונך. (כמעט רציתי לומר התגעגענו). אבל אחרי שקראתי מה שכתבת כאן, אני מבינה שזוהי פרידה מכל הפורומים?!?! כי הרי בעבודה זרה עסקינן . (ואני יודעת שאתה מבקר ברובם). אבל, דוד, אשמח מאד אם תבהיר לנו מהי `עבודה זרה`. נראה לי שאני לפחות, לא הבינותי אותך כראוי. יתר על כן, האם המושגים `השכל הקולקטיבי` ו`שריטה בדיסק` הם לשון הקודש?! או שמא גם אתה `נעזר` בלשון `הטומאה`?!?!?! L&L TALYA

שאלה..

ושפת הקודש מהי? רק המילים המצוינות בתנ``ך או שמה אני יכולה לצרף את שאר המילים שהומצאו בעקבות מלחמת השפות אשר בזכותה נוצרה העברית אותה אנו דוברים כיום. מעניין אותי לדעת זאת בתור דור ההמשך של יוצרי השפה.. ניב

למעלה