פנים אל מול פנים?

פנים אל מול פנים?

חלק מהקרבה שכולנו מרגישים ליודה זה בגלל ההרגשה שבהופעה, לא משנה אם יש 500 אנשים או אלפים, הוא נותן לנו להרגיש כאילו הוא מופיע ומדבר לכל אחד ואחד, זה מן קטע לא מוסבר- כאילו שהוא מסתכל ומדבר אלינו ומופיע בשבילנו... יש לי כאן מספר תמונות מההופעה ביום שישי לדוגמא :) כאילו (או שלא כאילו) הוא מסתכל עלי ושר בשבילי :)

קרן ב1

New member
אריק, היית חסר לנו אתמול...

היה מושלם, פשוט מושלם. רינה ואני ישבנו בבאלאנס וכל הזמן צבטנו את עצמנו כדי לוודא שאנחנו לא חולמות. ההופעה הייתה נפלאה. בנוסף לשירים שהוא שר ביום שישי הוא הוסיף גם את חלון לים התיכון, פנים אל מול פנים ורומיאו, וכשביקשו ממנו בסוף לשיר שוב את ספרדיטיסה שירן צעקה לו מאחורה שיקדיש את זה לפורום, וזה מה שהוא עשה! אני חייבת לציין שאחד הרגעים המרגשים ביותר בעיני היה כשיהודה שר את "אילו הייתי איתך" ביוונית, הביצוע שלו כל כך יפה וכל כך מרגש שזה פשוט העלה לי דמעות בעיניים, במיוחד בקטע שבו הוא עולה באוקטבה ואז בכלל אני חוטפת צמרמורת בכל הגוף. אחרי ההופעה אמרתי לו שהוא גורם לי לבכות, אז הוא אמר שלבכות זה טוב ושאחרי הבכי בא הצחוק. נשמה שלי. טוב, אני לא יודעת מה לומר, אין לי מילים לתאר את השלמות הזאת. אני עדיין מרחפת וייקח לי הרבה זמן להתאושש, אם בכלל... יהודה תראה מה אתה עושה לי!!! שיהיה לכולם שבוע פוליקרי מקסים.

וואו, באמת נשמע מדהים

אני מתאר לעצמי את יודה אומר את זה עם הקול היפה שלו "לבכות זה טוב כי אחרי הבכי בא הצחוק" ואני מתלהב לי כבר למרות שלא הייתי... באמת היה חסר לי "חלון לים התיכון" (ודווקא פחות את "רומיאו" ו"פנים אל מול פנים") ומה זה בא לי ללכת לעוד הופעה... חבל שהוא לא ממשיך את ההופעות האינטמיות האלה... ויעקב כזה נחמד, מוכשר וטוב וגם יוני.... חחח כבר מתגעגע

willo1

New member
פששש ../images/Emo45.gif

תמונות מהממות

Janem

New member
חחח... בהתחשב בעובדה

שזה משנת 70'... זה דווקא אחלה איכות.... :) *סטגדיששש

willo1

New member
הווווו

שלום שלום