פנייה רצינית לגברים !!

mariposa3

New member
פנייה רצינית לגברים !!

שלום לכל הגברים (ולבנות המין היפה שניכנסו לראות את ההודעה) רציתי לשאול שאלה רצינית מאוד, כי זה ממש ממש ממש מסקרן אותי מה עובד לכם בראש כשאתם אומרים משהו ספציפי שאני ארחיב עליו בהמשך . אבל לפני כן , קצת רקע .. הכרתי מישהו .. ממש ממש חמוד וגם סקסי בטירוף , בוא נגיד ככה , כימיה - הייתה .. ועבר לנו הזמן מאוד בכייף (דיבורים וצחוקים, שתיקות לא מביכות , נגיעות רכות ונשיקות מטריפות ) אחרי כמה זמן הוא אומר לי - תשמעי .. אני לא בטוח שאני מוכן לקשר רציני (מה ?????) עכשיו , אני יכולה להישבע (!!!!) שאני לא אמרתי את שילוב המילים "קשר רציני" בכל הזמן הזה אפילו לא בצחוק פשוט זרמתי .. היה לי כייף, באמת ! (וגם לפי מה שזכור לי הוא גם לו היה כייף בזמן שהעברנו יחד) חבר'ה (גברים) - מזתומרת ???? אני לא מבינה כאילו .. מה הקטע .. אתם באמת תמיד חושבים שאם מישהי חולה לכם על התחת אז זה בדוק שהיא רוצה קשר רציני - כאן ועכשיו ??? אולי גם אני קצת בתקופה עמוסה , רק יצאתי מקשר ועוד ועוד סיבות שונות למה אני לא יכולה להיות בקשר רציני עכשיו (אותו רפרטואר קבוע שגברים אומרים כשהם חותכים) כי באמת שהוא מצא חן בעיני וכאילו עכשיו זה נגמר ממש בלי שום סיבה .. אז שוב , גברים , גלו לי סוד שאני לא יודעת .. למה אתם עושים את זה ?? או יותר נכון , גלו לי מה עובר בראש הגברי כשהוא אומר כזה דבר לאשה . אני יודעת שזו בקשה ענקית ..אבל .. תעשו מצווה ותוציאו הרבה בחורות מהבילבול שאתם גורמים לנו .. נשיקות - והמון - מריפוסה .

dudusch

New member
גברים באופן טבעי

מנסים (ללא הצלחה יתרה) לחדור למחשבה הנשית. כשאת מראה סימנים שאת חולה לו על התחת, הוא חושב כבר על הצעד הבא, והוא מחוייבות, קשר רציני וכו'. הוא הקדים את המאוחר (שאולי כן ואולי לא היה מגיע) ואמר מראש שהוא לא בקטע של קשר רציני, כדי שלא תפתחי ציפיות. עכשיו השאלה היא האם הוא חתך סופית או שעדיין יש בינכם קשר כלשהו? כי אם יש בינכם קשר, את יכולה להבהיר לו שאת מחפשת אצלו דבר מסויים (שוב, יכול להיות שבעתיד תשני את דעתך, וזה מה שממנו הוא חושש).

mariposa3

New member
אני לא יודעת ..

אני לא יודעת אם הוא חתך סופית כי השיחה נסגרה בצורה מאוד לא ברורה אבל בוא נגיד ככה ..עוד לא שמעתי ממנו אז קצת מוקדם לדעת בכל מקרה , אני ממש לא מתכוונת להתקשר הביך אותי מספיק שהוא אמר לי את זה ועוד יותר שהוא אמר לי את זה בטלפון וחוצמזה .. ומה אם הוא יגלה שאני בחורה לענין ושכן יהיה נכון להכנס איתי לקשר בעתיד .. הוא לא נתן לזה אפילו הזדמנות וזה לא משנה מה שאני רוצה , אני אומרת שכאילו מנקודת מבט שלו הוא שלל את זה על הסף ואפילו לא העלינו את זה לדיון .. קצת מוזר , קצת פזיז , מאוד פוגע ..

זה מעניין‎...‎

על אותו נושא בדיוק יש דיון בפורום הכרויות... רק ששם הסיפור הוא קצת שונה .. תכנסי אולי תלמדי מזה קצת... השירשור נקרא: בנות אל תגידו ... (משהו כזה...!)

sunset3

New member
אני בת, אבל יש לי תגובה

בקשר למשפט ומה אם הוא יגלה שאני בחורה לענין ושכן יהיה נכון להכנס איתי לקשר בעתיד אם הוא הודיע מראש שהוא לא מחפש קשר רציני, שום דבר לא יזיז אותו מההחלטה הזאת אפילו בחורה לעניין, ואפילו הבחורה שבאמת מתאימה לו ויכולהיות שהוא יאהב מאוד אם בחור מחליט משהו, שהוא לא מעוניין בקשר רציני לא משנה מה אנחנו הבנות נעשה, הם לא יזוזו מההחלטה שלהם, כמה שאפילו אם הוא יתאהב וירצה להיות איתך בקשר עדיף לעזוב את זה אם את מחפשת קשר רציני מתישהו, כנראה הבחור לא מחפש קשר רציני, מפחד מזה, רוצה סתם לצאת להשתעשע וכו'. אני ממליצה להמשיך הלאה כמה שזה קשה כי הוא כמו שרשמת כנראה השפיע עליך

תגובה

זה שאמר לך שלא בנוי לקשר רציני לא אומר שחשב שזה מה שרצית. זה רק אומר שאינו בנוי כרגע לקשר רציני, ורצה שתדעי את זה. אם אתם נהנים ביחד, המשיכי להשקיע בקשר ביניכם ולטפחו בנתינה מאהבה. בעתיד מה שתרגישו יקבע מה שיצא ביניכם.

יש אחת משתי אפשרויות ואין שלישית...

האחת היא מה שאמרו פה חברי הפורום שבאמת הוא לא רוצה משהו רציני והוא רצה לחתוך ולהבהיר את עצמו שזה לא יהיה יותר מקשר תשוקתי נטו חסר מחוייבות והאפשרות השנייה למרות שהיא נראית דיי קלושה שהוא רצה לגרום למשהו לזוז אצלך אולי לגרום לך לרצות אותו יותר אבל עדיין אם באמת הרגשת שהיה משהו מעבר לתשוקה נטו ותצליחי להחזיק את עצמך כמה ימים הוא יתקשר .... אם הוא גם הרגיש =]

mariposa3

New member
יש בזה משהו

יש משהו בזה שאולי הוא עשה את זה בשביל לראות אם יזוז אצלי משהו או שבאת הוא רק בקטע של התפרפרויות .. שזה מבאס אותי לדעת שיש מצב שזו האופציה הנכונה כי הוא באמת הראה משהו אחר לגמרי בכל מקרה , הוא עדין לא התקשר .. ואני יודעת שזה נשמע כאילו אני מחכה לו ליד הטלפון אבל אני לא .. פשוט אני רואה את התגובות בפורום ומעדכנת ככה על הדרך .. כמו שאמרתי מקודם, אני בטוח לא מתכוונת להתקשר אליו .. נראה לי טו מאצ' .. וכן .. אולי קצת לקחתי את זה קשה כי היה משהו אחד וכאילו עוד לא עברו 24 שעות והבן אדם אומר לי משהו אחר וחוצמזה שכזה כייף לא היה לי הרבה זמן , וכולנו יודעים כמה קשה לשחרר משהו שעושה לנו טוב . וכן .. אולי גם קצת נפגעתי שזה היה בטלפון כאילו .. כדרך אגב .. למרות שידיד שלי אמר לי שזה המציאות העצובה של "לחתוך" עם מישהי ... ושזה הכי "טבעי" שהוא יעשה את זה בטלפון סוריי .. אני לא רגילה לזה פשוט אז לקחתי את זה קשה .. (זה לא שלא חתכו איתי אף פעם או שאני לא חתכתי אף פעם אבל לא בטלפון .. נראה לי הזוי משהו .. )

תשמעי זה נשמע עגום ...

אבל רק שתלמדי דבר אחד באהבה הכל הזוי שומדבר לא נובע מלוגיקה.... כי אם זה היה נשמע מוזר שבחור שהיית איתו שבוע או שבועיים או לא הרבה זמן חתכו עליו בטלפון מה אני אגיד שחברה שלי חתכה עליי אפילו בלי לדבר איתי לאחר יותר מ4 שנים ? נסעה לאילת ולא שמעתי ממנה ... ועוד שיום לפני שהיא שלחה לי הודעה באי סי קיו כאילו הכל טוב ונחמד ... אז אם שלך הזוי אז מזה ? כן וקשה לי הכי שבעולם כל יום שעובר אני לא יודע איך אני מתגבר ... בייחוד בבקרים ... ואני יודע שמה שעשיתי זה מה שמגיע לי אבל הכי מרגיז מהכל שאני יודע שאני כבר לא יכול לעשות כלום לשנות את המצב ... אלה הם החיים לאהבה חוקים משלה ושלא נעז לחשוב על הגיון ...

mariposa3

New member
מה ?!?!

אני לא מבינה את הקלות הזו של לשלוח SMS כאילו .. "כדרך אגב" .. ויש בזה משהו של האי שילוב של הגיון ואהבה .. הגיון וזוגיות וזה עצוב לדעתי .

למעלה