פנייה ל Light woman

asd67

New member
פנייה ל Light woman

אמרת שאת יודעת באג מסויים במשחק גולד כדי לשכפל items . גם אני ידעתי אותו אבל שכחתי אותו( משהו בקשר להחלפת קופסאות...). את יכולה בבקשה להזכיר לי אותו?

Light woman

New member
איזה נחמד^^ פתחו לי הודעה^^

אבל יכלת פשוט לשלוח מסר... אבל, בכל מקרה: אתה שם פוקימון עם משהו עליו בקופסה ריקה לחלוטין, נגיד קופסה שש. אז אתה מחליף לקופסה 7. שכתוב לך SAVING....DONT TU..... תכבה, למרות שאומרים לך לא, ואז שתפתח את הקופסה תמצא אחד שם ואחד בשישיה שלך. רצוי לשמור לפני הצ'יט הקטן הזה. חוק ברזל: אל, ופשוט אל, תשים פוקימון אחר בקופסה ותיקח את הזה שהיה שם, בעע זה יהיה מסובך מדי. פשוט תקשיב. אני שיכפלתי סויקון, והכנסתי לקופסה את לוגיה, ואז רציתי לשכפל אותה ן-ל-א שמרתי. לוגיה נעלמה לי מהמשחק (למרות שהיה כתוב שיש לי אותה היא פשוט לא הייתה קיימת יותר!!!) אבל אתה יכול לנסות על רטטה... P: זה הכל!

asd67

New member
רק דבר אחד לא מובן

מה קרה בדיוק בחוק הברזל שלך?

Unlucky Boy

New member
יש דרך לא מסוכנת

אבל לא שיחקתי בזה מזמן אז אני מקווה שאני זוכר נכון צריך לשים את החפץ שרוצים לשכפל על הפוקימון האחרון בקבוצה, והפוקימון הראשון צריך לדעת לעוף, ולהיכנס לתחרות של פארק החרקים. איך שהתחרות מתחילה צריך לעוף החוצה. עכשיו פתאום יהיה לך את כל השישיה (כשנכנסים לתחרות יש רק 3 פוקימונים נראה לי). אז שמים את הפוקימון עם החפץ במחשב וחוזרים אל התחרות. בוחרים לצאת החוצה ואז מקבלים בחזרה את הפוקימונים שלקחו לך וגם זה עם החפץ יהיה שם. אז יש לך אותו פעמיים, פעם איתך ופעם במחשב. וזה שאיתך יהיו לו הסטטים והמתקפות של הפוקימון הראשון נראה לי (דרך נחמדה ליצור פוקימונים זוהרים בקלות)

Unlucky Boy

New member
אוקיי, זה לא משנה

העיקר שהראשון ידע לעוף כי נכנסים רק עם הראשון את החפץ שרוצים לשכפל שמים על האחרון ועכשיו נזכרתי שבסוף הפוקימון המשוכפל מקבל את הסטטים והמתקפות של הפוקימון החמישי, אז נגיד אם רוצים ליצור פוקימון נוצץ שמים את הגרידוס הנוצץ חמישי בקבוצה.

moon flower

New member
הם.. לי השיטה של לייט וומן לא עבדה

חבל, כבר רציתי לשכפל את הסיוקון שלי עם מאסטר בול בקריסטל =/...

Light woman

New member
א. נא לקרוא לי לייט.

ב. יתכן שלא עשית את זה טוב, ובקריסטל תיקנו את הבאג הזה, אז לוקח איזשהו 10000000 פעמים עד שזה עובד... גם אני ניסיתי... זה עובד רק בגולד וסילבר.

למעלה