פנייה לשיתוף פעולה

הבהרות

יש לנו קשר עם התוכנית כבר מספר שנים. הפרויקט הוא של ביה"ס לרפואה באוניברסיטת תל אביב - ודר' רונן הוא רכז הקורס השנה. מדובר ב- 5 מפגשים. לפעמים נוצר קשר מאד חם ונמשך קשר לא פורמאלי, אפילו של שנים, אבל זה לא תמיד קורה ולא מחוייב המציאות. מפגש ראשון הוא מפגש הכרות. מפגש שני מפגש עם החולה ומשפחתו (רצוי מי שגר אתו). 2 מפגשים שבהם הסטודנט מלווה אותו בפעיליוות מחוץ לבית שקשורה למחלה והם בוחרים אותם ביחד (בדיקות מעבדה, בדיקה במרפאת CF, מפגש משפחות וכיו"ב) ומפגש סכום.

"התמודדות עם חולי- סטודנטים לרפואה

כבכל שנה,גם השנה אנחנו מתבקשים לשתף פעולה עם ביה"ס לרפואה באוניבריסטת תל אביב באמצעות השתתפות של חולי CF ומשפחותיהם בקורס "התמודדות עם חולי - סטודנטים לומדים ממשפחות". הקורס אמור להיפתח בנובמבר. מדובר על תכנית אוניברסיטאית שנתית המיועדת לסטודנטים לרפואה באוניברסיטת תל-אביב. מטרת התכנית הינה לחנך דור רופאים טוב ואנושי, המבין את נקודת המבט של משפחות המתמודדות עם בעיות רפואיות. מאחר שלא ניתן להכיר את חווית ההתמודדות עם חולי בכיתת הלימוד פונה בית הספר לרפואה אליך בבקשה לאמץ סטודנט אחד בשנת הלימודים הבאה, ולאפשר לו ללמוד ממך על הקשיים ועל דרכי ההתמודדות שלך ושל בני משפחתך עם המחלה . פרטים על התכנית ועל אופן ההצטרפות ניתן למצא באתר הקורס http://med.tau.ac.il/family-project נשמח מאד להשתפות פעילה שלכם. בתודה ובברכה ריקי

LullaBelle

New member
אני נרשמתי

אחת כמוני, שמדברת על הכל כולל הכל... אני אעשה להם כאב ראש =)

LullaBelle

New member
שאלה קטנה...

מבחינתי, אין לי בעיה להרשם ולהשתתף בפרויקט כזה. אני מהאלה שלא מפריע להם לדבר, להיחשף, לספר ולהדגים טיפולים. אבל - על כמה שעות מדובר כאן? הבעיה היחידה שלי היא מחסור בזמן במהלך שנה"ל הבאה, כי אני מתחילה שנה שניה באוניברסיטה והמערכת שעות שלי הולכת להיות עמוסה מאוד. [*בקול יבבני* ואני גם רוצה לבלות עם החבר פה ושם...]

../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

מקווה שמקום מגורייך לא יהווה מיכשול.

הי

אני מציעה שתכנסי לאתר ותשאלי את השאלה את דר' רונן. הוא מאד נחמד ובודאי יתיחס שרצינות לשאלות שלך. מעבר לזה יש לזכור שמדובר בסטודנטים של אוניברסיטת ת"א וייתכן שמקום מגורייך לא יתאים להם. ביי ריקי

jasmine38

New member
פנייה לשיתוף פעולה

זה יסייע לגדל דור של רופאים שיבינו יותר טוב את המטופלים שלהם. והרי אנו נזדקק להם בהמשך.....

למעלה