פנייה למנהיגי מרץ

אלוני.

New member
פנייה למנהיגי מרץ

עקבתי היום אחרי הדיווחים להקמת ממשלת אחדות/חרום . אני מנסה כבר הרבה זמן להבין מה גורם לחבורה של אנשים אינטלגנטים לעשות כל כך הרבה טעויות , כל כך הרבה הצהרות לא נכונות בזמנים לא נכונים . התחושה האישית שלי שאת ההצהרות שאותן מפזרים אנשי מרץ היום הם היו צריכים לפזר ביום שנכנסו לממשלה של ברק ביחד עם ש``ס , אז לפי דרכם הם היו צריכים לשאול הרבה שאלות ולהקשות קושיות , והם לא עשו זאת . היום , באיחור מה , תוך הפגנת אטימות למצב הבטחוני וחמור מכך לתחושות המלוות את אזרחי ישראל הם מעמידים תנאים ושאלות לכניסה לממשלה שבאופן פארדוקסלי הם אלה שמנעו את נפילתה עד כה ... מבחוץ. צריך הרבה חוסר הבנה ורצון להתאבדות פוליטית מבחינה מפלגתית כדי לנהוג כפי שנוהגת המפלגה הזו . אבל בעיותיה של המפלגה , אם יהיו לה שנים עשר או שני חברי כנסת בלבד פחות מעניינת , המעניין הוא אזרחי ומדינת ישראל , ההווה והעתיד של אזרחי ומדינת ישראל . אם אכן דרכה של מרץ נכונה ( או לפחות אם עדיין מאמינים בה ) תפקידם להיות בתוך הממשלה הזו ולעשות את המקסימום מבחינתם . עצוב לי לראות את ( יותר נכון לשמוע ) את מנהיג מרץ עסוק בהתפלפלויות שאינן מתאימות לשעה הזו , מן צורך קיומי לההגיד את המילה האחרונה בכל דיון ותמיד איזה משפט ``מפוצץ``...וכמו שכולנו יודעים זה לא הזמן לפיצוצים. יוסי , כנס בפנים .

bomb2000

New member
מנהיגי מרץ

מפחדים לאבד את הבחירות מפני שצעד כזה יוביל את ערביי ישראל שלא לבחור במרץ. ואני אומר למרץ בושה וחרפה, חבורה של עלובי נפש.

amor

New member
הוא פוחד

מנהיג מרץ מאוד פוחד מה יאמרו חבריו הטובים ב``חד``ש`` איך הוא מעז לשבת עם הליכוד בעת חרום שכזאת. של נעלך יוסי . אתה ורבים במרץ חייבים כל כך הרבה לשרון כך שאתה יכול בשקט לחזק את הממשלה ושרון בתוכה.

למעלה