פנייה למחלקת הסגל

311208

New member
פנייה למחלקת הסגל

כל הזמן צצות כאן שאלות בנושא הזה (המתנה ארוכה מאוד בחזרה לקבע).
עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות ליצור קשר איתם? לברר מה קורה?
פשוט אני מרגישה קצת באוויר (וביחידה שרוצה לגייס אותי, אין להם הרבה מה להגיד בנושא מעבר לזה שהוא בטיפול מחלקת הסגל)

אם יש עם מי לדבר, מה לעשות, אני אשמח לשמוע.
תודה רבה.

311208

New member
טוב מסתבר שזה נמצא בטיפול החיל

יש למישהו מושג מה זה אומר? התהליך מתקדם? מה בדיוק החיל בודק?

תודה :)

Shablula 88

New member
טיפול החיל

טיפול החיל זה בעצם בטיפול של הפיקוד של היחידה שלך (נגיד את צפויה להגיע ליחידה של חיל תקשוב אז זה נמצא במדור סגל של החיל).
גיוס לקבע לוקח המון זמן, לעיתים גם 3/4 חודשים.
תתאזרי בסבלנות אבל תמשיכי לנדנד כי הרבה מתוך ה-3 חוד' זה מריחה...

311208

New member
עוד שאלה קטנה

זה אומר שמבחינת מחלקת סגל כללית זה אושר ועבר הלאה (לחיל)
פשוט ניסיתי להבין אם התהליך מתקדם, מה קורה, ולא בדיוק היה ברור לי.
יש דברים שהתהליך עשוי להתקע בהם בחיל?

מצטערת על כל השאלות, אני פשוט רוצה לדעת מה קורה איתי..

Shablula 88

New member
תשובה

מח׳ הסגל של צהל זה מעל החיל. קודם זה עובר את אישור החיל, בודקים שיש תקן ושאת מתאימה (בד״כ לא עשוי לקחת זמן רב) ומשם למח׳ הסגל. במח׳ הסגל זה תהליך ארוך של אישורים וסיווג בטחוני ומיון פסיכולוגי ועדות רפואיות וכו׳. כאן בד״כ זה רוב העיכוב. יש לך איש קשר ביח׳ שאת יכולה לדבר איתו? תדרשי לדעת איפה זה עומד. תתקשרי לפחות פעם בשבוע ותציקי... הוא כבר ידע למי להציק ומי יודע אולי זה יזוז מהר יותר.

311208

New member
אמרו לי משהו אחר..

ביחידה אמרו לי לפני שבועיים שזה היה במחלקת הסגל. ולפני כמה ימים אמרו לי שזה כבר לא במחלקת הסגל אלא עכשיו בחיל, זה נשמע בדיוק הפוך מהסדר שאמרת.

Shablula 88

New member
כנראה ש...

כנראה שזה חזר לחיל בגלל שהייתה בעיה מסוימת והם היו צריכים להשלים טפסים או משהו.
אחרת זה לא הגיוני שזה חזר לחיל. פשוט לא נכון.
או שמערבבים אותך או שאני לא יודעת מה...

311208

New member
טוב, ממש מוזר..

אולי זה עדיין תקוע בחיל ובכלל לא עבר למחלקת הסגל? (ופשוט לא עדכנו אותי)
אמרו לי שיעדכנו אותי השבוע אבל בכל מקרה זה פשוט נשמע לי כאילו זה לא מתקדם לשום מקום

גם אותי מחרטטים כך

התקן אושר והחזירו את הכדור לאישור אחרון של מנהל הסגל ביחידה המגייסת. אבל משם מה הם מתמהמהים שם. ולא, הצקות לא יעזרו. או שיש תקן או שלא או שהתחרטו, גם את זה צריך לקחת בחשבון.

311208

New member
אני כבר התייאשתי קצת..

בהתחלה אמרו לי שבגלל שאני לומדת (אני לומדת עם כיתה שכולם שם בצבא ככה שזו לא הבעיה) אני לא יכולה להיות בקבע.
אחר כך אמרו לי שכן
ואז בגלל שהתמיינתי לשתי יחידות במקביל שוב הייתה בעיה, וסידרתי אותה
ועכשיו אני לא יודעת מה הבעיה הבאה שימצאו. היחידה מאוד התלהבה ממני, אחרי שנבחרתי מתוך 12 מועמדים, ככה שחרטה לא נראית לא מתאימה למצב.
אבל אני כבר לא יודעת מה יכול לצוץ עכשיו.

ברוכה הבאה למועדון. עד כמה שזה לא משמח

Shablula 88

New member
זה היה צפוי...

זה היה כל כך צפוי חחחח
אני מכירה את החיל הזה טוב מאוד...

311208

New member
טוב מסתבר ש..

סתם היו חסרים כמה טפסים, וחתימה של רע״ן.. מקווה שדברים יתחילו לזוז מהר יותר עכשיו :)

Shablula 88

New member
תשובה

מח׳ הסגל של צהל זה מעל החיל. קודם זה עובר את אישור החיל, בודקים שיש תקן ושאת מתאימה (בד״כ לא עשוי לקחת זמן רב) ומשם למח׳ הסגל. במח׳ הסגל זה תהליך ארוך של אישורים וסיווג בטחוני ומיון פסיכולוגי ועדות רפואיות וכו׳. כאן בד״כ זה רוב העיכוב. יש לך איש קשר ביח׳ שאת יכולה לדבר איתו? תדרשי לדעת איפה זה עומד. תתקשרי לפחות פעם בשבוע ותציקי... הוא כבר ידע למי להציק ומי יודע אולי זה יזוז מהר יותר.

Shablula 88

New member
תשובה

Shablula 88

New member
תשובה

למעלה